Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
Zs. angolosan otthagyta a Bencét.Tóbiás - nem tudom, hogy a sorozatban mennyi idő telt el, de 3-4 hónapig tisztességgel nevelte a kisfiút.
Ilyen módon nincs joga Zsófinak elvinni, különösen úgy, hogy elszalad a babakocsival, Ádámnak meg kellett volna akadályozni. Se jogilag, sem emberileg ( ugyanis nem tett bejelentést, hogy elvesztette a kisfiú felett a felügyeletet, amit szsretne visszaszerezni. ) nincs igaza.
a szülés utáni depresszióról én még csak filmekb en hallottam,m ha mégis létezik, akkor elmeorvosnál v. pszichiáternél az anyuka helye. Talán még v eszélyesebb a gyerekre nézve, ha egy olyan bomlott agyú teremtés akarja megszerezni ,mint Zs.
Nagyon elnéző vagy.
Én nem vagyok ennyire az. Szerintem megbocsáthatatlan egy újszülöttet otthagyni.
hmmmm...
mindenesetre nem a lelécelés a megoldása a helyzetnek. Talán inkább szaksegítséget kellene kérni...
Jobb lenne, ha nem jutnának el a peres útig.
Zsófinak joga van a gyerek neveléséhez.
Szerintem megbocsáthatatlan, hogy lelépett, de ettől még akkor is ő az anyja
Én abszolút azon az álllásponton vagyok, hogy Zsófinak is joga van a gyerekhez, közösen kell nevelniük Tóbiással, Zsófi hülyesége és felelőtlensége ellenére.
De Zsófi bután csinálja ezt az egészet. Meg kell jelennie a lakásában és megbeszélni Tóbiással mindent. Jogai vannak.
Felborul a babakocsi?
Ádám nem fogja engedni,hogy elvigye
Aliz és Rudi kapcsolata fordulóponthoz érkezik. Tóbiás megtudja, hogy ki miatt került Bence kórházba. Vilmos megpróbálja elfogadni Bözsi döntését, aki viszont egyre féltékenyebb Irmára. Ágnes meglátja Emíliánál az egyik tőle ellopott képet és megteszi a szükséges lépéseket.
Na, ez a ygerekrablás is.... Ádám nem bír el Zsófival? Zsófi nem gondol bele, hogy Bence hogy megijedhet?
Meg amúgy is...
most Zsófi vesz neki valami tápszert és megint kiütései lesznek? Milyen papírokkal visi kórházba?
vagy talán a babakocsiban mindig ott van a kisbaba TBkártyája, stb?
Egyre nagyobb hülyeségek!!!
Következő rész (2016. július 04.)
Nóra megpróbál beszélni Júliával. Vajon Júlia megbocsát neki? Aliz elmondja Rudinak, hogy tud a Cindy Astra-ügyről. Vajon hogyan folytatódik a kapcsolatuk? A kis Bencét Zsófi miatt újra kórházba kell vinni.