Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
labdarúgás edzéshez miért kénne egyetemi végzetség? meg Laci labdarúgó volt és tök jó hogy edzi a következő generációt
Laci szánalmas csetlés-botlásai meddig folytatódnak? A két szép szeméért tart ingyen egy iskola tornatermében vagy valamilyen sportegyesületben fociedzéseket a jövő Puskás Öcsijei számára, ráadásul 8 elemivel??? Lassan már a Libalegelő SE is TF-diplomát kér a maga "Mesterétől".
Hát ha nagyon előítéletesek vagyunk, akkor most az alma nem esett messze a fájától.
és labilis Petinek azt mert mondani hogy az anyja hibája, senki nem szereti ha anyját szidják akkor se ha tudja hogy aki mondja annak igaza van
Mindenki hibás,csak ő nem.
Igen, és a gonosz nagynéni neveli ha jól láttam :)
Natasát ekézi Julcsi? Ő nyitotta fel Peti "lelkét"
kimaradt ez a jelenet, de most visszanéztem
olyan 10 év körüli kislány ez a Stella
???
akkor én nem láttam a péntekit???
:O
(na, ennyire felületesen nézem)
kislány, a múltkori részben már szerepelt.
Na, ugyehogyugye?
Szóval a kislány (?) valami nevelőotthonban van. Mintha juli járt is volna ott. Valami utcában sétálgatott egy pasassal, akiből ki akarta szedni, hol van a kislány...
Olyan felületesen nézem mostanában, de ilyesmi dereng.
sőt, Emília kiderítette, h melyik börtönben van.
Stella mostohaapját lecsukták - én így emlékszem. Piros akkor mondta Julinak, mior Juli bent volt nála beszélőn.
Rosszul emlékeznék?
Engem nem Petibohóc idiótasága zavar csak hanem az egész ember. Amúgy meg egy hatalmas lúzer, balek, egy rakás szerencsétlenség akin már annyiszor próbáltak segíteni, hogy a továbbiakban felesleges. Nem tehetek róla, de engem nagyon idegesít.
Stella mostohaapjával él, Petinek meg nehéz megbírkoznia ennyi csalodással, nem kell elküldenni hanem szakmailag segítenni, meg egy soorzatban többféle karakter kell, gonosz, naív, stb
Stella most kivel él? Nevelőszülőknél? Gondolom, azállandó balhék miatt (ezért is lépett le) Giziékhez költözik majd és őt fogadják örökbe??????
Petibohóc eltűnhetne már...
Stella Juli cellatársának, Pirosnak a lánya.
Stella?? Kinek a lánya ő ? Kimaradtam volna?
Stella a kislány és meg is találta :)
Gizi jól bírja a bisztrót is meg a boltot is egyszerre :)
Igen,érdekes lenne,ők még nem voltak meg egymásnak :)
Nagyon áttételesen l. még a Da Vinci-kód c. smoncát.
Megjegyzem, hogy a rejtélyes elrejtett kincsről szóló kósza hírek kifejezetten vonzzák a kincsvadászokat (+ a zavaros elméletek gyártóit), amire Rennes-le-Chateau plébánosának tudatosan kelesztett legendája a legjobb példa.
Nagyon remélem, hogy az ágyban köt ki Miklóssal!!! A közös üzleti tervezgetés közben csak össze fognak jönni, így Nóra dühönghet egy sort.
Most mi lesz Petivel?
Meghal? Kiírják őt is, vagy ezzel is csak az idegeinket borzolják?
További ajánlott fórumok: