Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
Hanna adta oda az ügyvédnek, még amikor megtalálta felhívta és ott Zsófi lakásán adta oda.
Tóbiás is tudott róla csak nem akarta felhasználni.
Zsófihoz is elment az ügyvéd és megmutatta neki a recepteket.
Igen, az nem tiszta, hogyan került az ügyvédhez.
Hanna ellopta, oda adta Tóbiásnak, aki őrizgette, de azt nem mutatták, hogy az ügyvédnek át is adta. Tehát az nem tiszta, hogyan volt lehetősége lemásolni???
Bár Kristóf ott a bíróságon mintha elégedetten mosolygott volna. Lehet, hogy ő volt a hunyó?
Peti már gruppenben vagy nyitott kapcsolatban gondolkodik?
Hogy nőnek a fiatalok, lásd Mátécska :)
Lehet,Roland vitte a másik úthoz Mikit?
Szerintem a bírónő odabiccentett Zsófi ügyvédjének
Ha én nem akarom, az ügyvéd sem veheti elő
Hogy is került hozzá? Mintha Hanna lopta volna el
Akkormeg jogtalan behatolás vagymi, és pert Hanna nyakába
De boncolni nem tud a helyszínen.
Márpedig egy infarktus (is) csak boncolással állapítható meg.
Te most hülyítesz??
Az, hogy 2,5-3 hónap csúszás vana forgatás és az adásba kerülés között, mindenki tudja, teljesen nyilvános adat, a készítők is szokták emlegetni
No látod! Ezt, hogy akkor már a valóságban le volt nyírva a Peti haja... csak olyan tudja, aki ott van a napi forgatáson, és itt is naponta megfordul.
Azért írtam az előbb, hogy akár te is lehetsz, aki viszi a híreket.
Egyébként honnét tudnád, hogy "a valóságban már a színész Petinek le volt nyírva a haja" :))
Akár te is lehetsz, eléggé járatos vagy az eseményekben, és főleg a részletekben.
De az is lehet, hogy csak csendben olvas, nem szól hozzá, csak gyűjti az észrevételeket itt is, az ÉNBP-n is. Ki tudja?
Hiszen ez a hajráfos kritika is jó pár héttel ezelőtt jelent meg itt, mi sem tegnap írtunk róla először.
gyorsan reagáltak??
kb. 3 hónappal jár előbbre a forgatás, tehát Petinek már 3 hónapja ilyen a haja :)
És ki az itt közöttünk szerinted?
Azért nem tűnt fel, mert ez egy normális frizura, és évek alatt meg is szoktuk.
A hajpántos volt egy hülye próbálkozás, de szerencsére van köztük valaki, aki itt olvassa amiket írkálunk, és gyorsan reagáltak rá. :)))
:))
tényleg?
most jót röhögtem magamon :)
ennyire figyelem az eseményeket :)
Ja, persze, háttal nézve nehéz is az ilyet észrevenni!
Komolyan mondom, nekem ezen az előzetes videón tűnt fel először, hogy nem a hajpánt van a fején
ezen én is fennakadtam tegnap!
Egy halottról legfeljebb a szamtanúk leírása alapján feltételezni lehet, hogy infarktus vitte el, de még a feltételezés is messzemenően szakmaiatlan.
Valahogy így!
Én csak Emíliát sajnálom, csak kellene neki találni egy normális hapit a sorozatban.