Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
Köszönöm a tájékoztatást.
Igen, lehet, hogy éppen az aláírás miatt lesz érvénytelen az egész.
aláirási cimpéldánynak v agy a cég bitósáűgonm bejegyzett aláirásmintának kell megfelelni, csakúgy irhatja alá, amig a tisztsége fennáll . (Nekem is már rengeteg átutalást viksszadobott a bank, mert nem ugy irtam, mint 25 éve.)
Igazság szerint ha az al. cimpéldányon B M szsrepel, akkor a szimpla Berényi nem elég, ezt nomrál cégbiróság visszadobná. Az este éppen ez jutott az eszembe, hogy aláirta, de ugysem fogadják el.
De hogy az fk irók ezzel foglalkoznak-e, azt nem tudom.
miki hová pisilkakil ott leláncolva?
hol is van amúgy?
Juli valami szerződést mutatott Attilának, amin miki csaka vezetéknevét írta alá.
Ez szabályos egyáltalán szerződés esetén? Elég annyi, hogy "Berényi"?
De jól megél belőle.
Egyébként azt nem értem, hogy ő + Krisz is úgy szereltek le, hogy gyakorlatilag egy fillérjük sem volt. Pedig akik ilyen "békefenntartó"-ként vállalnak szolgálatot, igen-igen szép fizetést kapnak érte. Ők pedig mint az ázott veréb, lakás nélkül, lóvé nélkül jöttek haza!
Sajnálnám Rudit, de egyébként nem is igazán értem. Ő valóban szerette Alízt, tehát amikor őt lecserélte Kriszre, Rudi helyében már akkor rögtön elköltöztem volna. És ahogyan nem érzi Krisz, hogy ez a helyzet mennyire megalázó Rudira nézve, és még ragaszkodik ahhoz, hogy továbbra is éljenek együtt.
Bár az is érdekes, hogy őneki sincs munkája, akkor miből is él? És éppen ezért a Berényiékhez semmi kapcsolata nincs, tehát ha kiírják a sorozatból, a jelenlegi események attól még mennek a maguk útján.
mint pszichológus sejtette volna, hogy ez az info csak olaj a tűzre és népharagot vált ki.
Épeszű lakó nem értékelhette volna, mint ahogy nem is