Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
bandita nincs még kellően összezuhanva, igy hát tudja meg hogy halt meg az apja
Mire volt jó Miki önvallomása?
ennek a nagy kavarásnak csúnya vége lesz
Miért nem bírja pár napig Kristóf a heteró szerepet, hisz szexelnie sem kell Alizzal
Egy csokigyárért lennék homo szerepben egy hétig is
Nem bakizott Rudi amikor a képeket mondta ?Natasa közölte vele hogy meglettek a képek erre ő mondta ,örül hogy legalább 3 kép meglett :)
Kalamár új sorozatot csinál
Gáspár András nem ért rá :D
Már az is érdekes, hogy nem Petrick Gedeon a másik ügyvéd. :D
Az viszont sehogy se hiteles, hogy Nóra így begerjed ere a pasasra.
előbb utóbb kiderül miben sántikál ez a bájgunár nem ok nélkül teszi a szépet ,nóra meg belesétál a csapdába
Másrészt Nóra nem lehet szakmailag ennyire hülye, hogy majd pont a felperes ügyvédjével keveredjen intim kapcsolatba!!
Ezzel egy dörzsölt ügyvédnek olyan ütőkártyát ad(hat) a kezébe, hogy attól kezdve borítékolható a per elvesztése. Mert ez a dr.Bájgúnár szerintem számításból teszi a szépet Nórának, és nem őszinte vonzalomból.
nagy igazságot mondtál,de nint tudjuk nora vonza a lökött pasikat
Már réges régen feljelentettem volna zaklatásért. Van telefon, meg minden egyéb, mi az, hogy állandóan becsönget, és valami borzasztó paraszt módon viselkedik. Egyszerűen leveszi a nyakkendőjét, stb. stb. Nekem már nagyon viszket a tenyerem!
Ha Nórának 'hatnékja van, szólt volna Mikinek, az mégiscsak családban marad! :)))
azért szegény nóra jól beletud választani a pasikba ,robi se volt az a grál lovag, mikiről nem beszélve háromszor ment hozzá
Én sem gondoltan volna. Ez a pasi annyira gáz. Engem inkább taszítana a viselkedése.
Az volt a lány/legénybúcsú amit láttam?
Mondjátok hogy nem!
Waaa, nem is tudtam hogy Nórát ilyen hülye viselkedéssel + lehet dönteni
csak kérned kellett és érik a botrány
már megvan komolyodva ,és idő sincs rá,elvégre komoly ujságiro, ,,,na kezdődik a buli,
Banditát nyakon kéne már vágni, nagyon öntelt, vagymi. Nem hallgat senkire.
Nem értem miért feszül annyira a macskanadrág Hannán.
Gördeszkázik vajon még?
nekem ez a bandita nem tetszik, valamit nagyon titkol ,és hol van a szuper anyu zsuzsa,nem érdekli mivan a gyerekével
csekély értelmű alizka tuti elszúr valamit
Ezek a felvételek pár hónappal ezelőtt történtek ......
További ajánlott fórumok: