Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
Volt egy jelenet amikor Vilibá, Nóra és Miki beszélgettek az udvaron Bandika meg a gangon hallgatózott. Akkor mondott valamit Vilibá Zsuzsáról olyasmit, hogy hogy nem vette észre hogy mi történik a fiával. Semmi olyat nem mondott amiért ezt érdemelte volna. Bandinak kezeltetnie kellene magát.
Én is úgy emlékszem, senki nem mondott semmit Zsuzsáról, ami miatt Bandika így viselkedhetett volna.
Meglehet, hogy "a fejében" hall hangokat esetenként, és annak nyomán cselekszik. Állítólag ilyen jellegű "orvosi esetek" mostanában egyre több fordul elő. Lehet, hogy Bandika is ilyen bajban szenved???
Természetes, hogy Bandi védi az anyját, valami rossz szót elszólt Vili bá. No de nem ez a módja, hogy behúz egyet az öregnek. Nincs konfliktuskezelési képessége.
lehet hogy lemaradtam valamiről de én nem hallottam hogy vili bácsi bandi anyjáról beszélt ,azt hallottam hogy mikire mondta hogy azt hiszi mindent megengedhet magának nem is értettem miért volt a pofon
Azért nem annyira ördögtől való, hogy Bandi behúzott az öregnek. Ha engem szidna vki a fiam előtt, én is elvárnám, hogy kiálljon mellettem ( annyira azért nem hogy agyonósse, de azért nyomatékos kiállást várnék )
Nekem nem rémlik, hogy valóban mi is van Barbi apjával, egyáltalán van apja?? Van olyan ffi a világon, hogy Ildikó mellől nem menekül el? :))
Barbie nem nevelkedett csonka családban.
Amúgy igazad van.
Éjjel nappal Bp-et én se néztem, csak az ajánlásokba pillantottam bele és az is több volt, mint amit látni akartam. Azt hiszik nálunk a vidéki rokonok, hogy így él a pesti fiatalság, pedig szerencsére zöme azért nem ilyen.
minden szavaddal egyetértek, azért nem néztem az elejétől az énb-tet mert csak ezt láttam a reklámban,,isznak,hőbörögnek, mindenki összefekszik mindenkivel,,aztán pont karácsony előtt kapcsoltam oda, és mivel imádom a karácsonyi fényben ragyogó pestet ottragadtam de minek. most is ugyan az a helyzet ,,a bk-t meg az elejétől nézem mikinek még nemigen volt lelkiismeret furdalása miért pont most lenne , szegény gizi biztos bele zakkan hogy vége a sorozatának ráadásul, ilyen kutyafuttában kellett megnézni, hogy a csodálatos esküvőre is figyelni kellett ,,,hogy éli ezt meg,,,ajaj
szerintem úgy hogy nézni fogja az újat, ahogy vége van egynek helyette jön egy új
Itt a BK-ban most igen-igen kíváncsi vagyok, szegény Gizike hogyan is fogja tudni feldolgozni azt a csapást, hogy véget ért a brazil szappan opera!!
Szerintem Mikinek egy szál lelkifurdalása sincs. Ő mindig tud inni, ha akar, nem kell ahhoz külön indok nála. Így most éppen ezzel a hozzáállásával, akarom mondani hozzá-dőlésével alapozta meg a Berényi víz kudarcát! :))
Ezzel én is így vagyok! Majd egy-két részt megnézek, és ha azokból úgy látom, hogy csak értelmetlen zagyvaság, keresek a többi csatornán valami mást.
Az ÉNBP-t is azért untam meg, mert a piáláson és hasonlókon kívül más nem igen történik benne. Az, hogy minden szereplőről kiderül, hogy vagy azért nem vitte többre, mert csonka családban nőtt fel, (Lalika, Barbie, Evelin) vagy mert nevelő intézetből kikerült, (Karcsika, Karola) vagy éppen mert a szülők szemében fontosabb volt a pénz, mint a gyerek (Milán)...
Eléggé silány történetek, ahol az önmagát felnőttnek képzelő kamasz fejében meg sem fordul, hogy ő maga is tehetne többet azért, hogy egy kicsit többre vigye, mint ahol éppen van.
Két nehéz ember javíthatna egymáson. Hát majd kiderül kisül-e belőle valami jó, vagy Miki ezt is elbaltázza.
én kezdettől fogva drukkoltam a Miki - Bandi párosnak, hátha még valami jó is kisül belőle.
Csak nézhető sorozat lenne, nem csak az ágyban játszodó. Majd belepillantok, aztán vagy ott ragadok, vagy nem.
Kalamár új műve ősztől:
[link]
dehogynem tudja, még azt is tudja hogy kiskorában Gabi elrabolt
most azért elég nagy katyvasz az egész, lehet rajta dolgozni mire kibogozzák
Igen, Zoli helyett Andrást akartam írni, csak valahogy hirtelen kavartam őket.
Miki tegnapi részegségéből is látszik, hogy soha nem tudja feldolgozni András halálát. Egyrészt, hogy meghalt, másrészt ahogyan történt. Élete egyik legfontosabb napján, élete egyik legrosszabb döntését hozta. Ok, túlélte mindenki, nem lett gond belőle de azért elég kínos. Ő is egyedül van, magányos. Bandival jó páros lennének, sokat tudnának egymásnak segíteni.
Bandinak sokkal előbb szakemberre lett volna szüksége, és akkor nem fajulnak idáig a dolgok. Amikor megtörténtek vele a szörnyűségek, akkor kellett volna lépni...pszichiáter és pszichológus együtt dolgozhatott volna, hogy átsegítsék a nehezén. Sajnálom Bandit, volt a traumája, meghalt az apja, az anyja súlyos beteg (volt)...egyedül van, mint az ujjam. A testvérei sincsenek mellette, nem foglalkoznak vele. Így azért nem olyan meglepő, hogy itt tart szerencsétlen.
zsuzsának andrás volt a férje ,,,csak,,, bandinak zoli az apja ,,akinak a felesége volt klaudia ,, zoli még az elején meghalt, 2-ik vagy 3-ik részben bandi nem is tudja hogy nem andrás az apja valami más van a háttérben ,hiszen a tesója dani skizofrén
Ha jól emlékezem, Zsuzsa + Zoli azért váltak el, mert Zsuzsa Zoli legjobb barátjával, valami Jánossal töltötte kellemesen az időt. Ha esetleg később kiderült, hogy János részegen bántotta Bandika anyját, és most Miklós részeg megjelenése, előhozott benne valami régi emléket... csak annyira begőzölt most, hogy nem Miklósnak húzott be egy jobbegyenest, hanem szegény Vili bácsinak. Rosszkor volt rossz helyen. Mert akkor még kicsi volt, és nem tudta megvédeni az anyját, hát megtette most!
Persze ezt csak gondolom, de valami hasonló dolog állhat a háttérben.
azt senki se szereti ha szeretteinket szídják, igen nagy trauma érte Bandit középiskolában, amit mi csak sejthetünk hogy mi lehet
Látszott, hogy Bereczki Gergőnek nehezére esett a jelenet.
Amúgy meg szerintem Zsuzsa családja is pszichopata volt, így örökölte mindkét fia az agybajt. :D Nem tudhatjuk, hisz Zsuzsát egy nyilvános WC-ben hagyta az annya annak idején.
de nem ebben szerepel, azt meg nem nézem
Szasztok. Beszélt anya a kórházzal. A körülményekhez képest jól van, nyomják szegénybe a fájdalomcsillapítót. Pár napig még az intenzíven lesz. Holnap érdeklődünk még. Olyan rossz h több száz kmre van 😥😥
Megyek, jön a CIS
Jóccakát!
pont most már mikor meghalt
További ajánlott fórumok: