Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
Ez valóban érthetetlen és errről eddig nem is igyekeztek meggyőzni bennünket a f.írók.
Kérleklaci cége vitathatatlanul a tönk szélén áll, lepukkadt, megrendelőinek egy részét elvesztette, Géza várható tőkeinjekciója ellenére.
Kertészék szeme-fénye nagy bukta előtt áll, legalább is nehéz hinni abban, hogy most minden, egycsapásra jóra fordul és szárnyalni kezd.
De majd meglátjuk.
Én igen, biztosan. Főleg ha olyan kedvesen kér, mint Juli. Nem tudok haragot tartani :)
Na és Palika mit tervel a Gézu-Laci frigy ellen vajon? Mi a fenének neki a futárcég, tényleg nem értem.
Ti mit csináltatok volna Tilda helyében? Segítettetek volna annál a munkahelynél lévő utódotoknak, ahonnan csúnyán és igazságtalanul kirúgtak benneteket?
Én nem biztos, hogy megtettem volna...
Hát az tény, de végül is nem kellett volna feltétlenül így történnie :))) Zümikét az áldott jó szíve teszi tönkre.
Mondjuk hamar kiszeretett Sárából, az is biztos. De Sára meddig fogja tűrni, hogy csak így ímmel-ámmal szeresse őt? Nem hülye, látja, hogy Zümi mennyire kínlódik már, nem?
Na azért azt csak nem fogja!
Erik viszont nem mutat semmi együttérzést. "Majd összeszoktok" - hehe. Szegény Zümike.
Ezt próbálná meg ma valaki..pláne egy magán-munkahelyen!
Még állami területen sem örülnek neki és-hacsak nem ismétlődik meg-hamar levonják a konzekvenciát az új munkaerőről..
Van igazságod, nem tagadom. Zümi néha bizony csak eljátssza a jellemest és a "gátlásai" cserbenhagyják.
Mind ezek ellenére sem tudok Sárának szurkolni, mert zavar, mikor valaki ennyire számító és zsarolni is képes.
Azért ez túlzás.
Az ilyen nő mellől minden férfi lelép és jól teszi.
Ha olyan szilárd lenne a jelleme, akkor be nem tette volna a lábát a kitört ablakon át a kocsmába. Utána meg olyanon akad fenn, hogy fizet-e majd adót a lakás bérbeadója.
Én a Sárának drukkolk. Döngölje csak földbe a kis álfőtisztességest.
Itt elfogadott ez a munkamorál.:)) Tilda is folyton elrohangált a privát dolgait intézni vagy pletykálni, úgyhogy már nem is csodálokoztam.
Amúgy miért hétköznap reggel kellett villásreggelit adniuk? Én általában örülök munka előtt, ha sikerül időben elkészülnöm.
Hogy szenvedhet Zimi lelke, hogy nem tud bűnhődni! (máris bűnhődik, csak MÁSKÉPP)
Tudományos szempontból indokolt lenne, hogy merevedési zavarai keletkezzenek ;-)
Imi a saját csapdájába esett..de nagyon, és rakéta gyorsasággal szeretett ki a számító Sárából.
Amellyel-gondolom-mindannyian egyetértünk.
Inkább "szenvedjen" tovább, de egyedül.
Ráadásul Sára olyan savanyú, sótlan nő, hogy néha elkámpicsorodom, ha ránézek..