Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
Plusz még:
Noémi milyen szépen eszegette azt a pogit, amit az Anyjának lent odaadott, h Neki már elment a kedve a kajálástól Emma miatt :)))
Egész bakigyűjtemény volt ma!
Nóra Timikéhez: Jaj de ügyesen megvacsoráztál... (persze mindenhol reggel volt)
Erik pedig, saját bevallása szerint viszkit ivott. Abban az üvegben inkább vodka volt vagy gin, víztiszta folyadék.
mondjuk Pali is hülyén akarja ezt a visszatáncot.
Rögtön a szex!
szerintem nem lesz itten semmiféle próbaidő Tilda + Pali között.
Pali kérdésére, hogy komolyan gondolja-e ezt Tilda, az csak elfintorodott.
Pali levonja ebből a megfelelő következtetést.
..hát tapasztalván András félszeg, visszafogott,"öreguras" közeledését Julihoz, "leteperés" az biztosan nem lesz!
A fejemet teszem rá egy fej káposzta ellenében.
Pontosabban Orsi tolerálja Kérleklaci-egyelőre bizonytalan kimenetelű egzisztenciális próbálkozásait-és egymaga tartja el a családot, immár jó ideje..
Zsuzsa és Kollár kapcsolatáról nem szól a fáma..
András remélhetőleg révbe ér Julival, de ha ez ilyen tempóban halad, erre nyárig várnunk kell.
Vagy őszig.
már csak Manyus-Vilibá és Laci-Orsi tartja magát.
Ez a tragédiák háza.
Zsófinak szeretnék először egy jó pasit!
Aztán András is leteperhetné már Julit.
(a Miki-Nóra remake-re még várhatunk)
Ez a sorozat a lúzerek és balfékek találkozója, a KLUB kiemelt tagjai:Géza, Kérleklaci, Zümi.
Tartósan galyra ment Miki összes kapcsolata, Tilda-Palika házassága szakadékban, Kinga jó ideje nem talál magának egy magához való srácot, ugyanez mondható el Zsófiról is-és Claunak sincs férfikapcsolata, miután amint feltűnt régi szerelme Radnics, már be is kaszlizták..
Zsolt apa lett, de boldogtalan, egyedül él, gyermekének anyja lelépett a színről.
Emmácska kialakuló kapcsolatát ezer veszély fenyegeti, Noémi elbaltázta az alakuló barátságát Fejtővel, azóta "főfoglalkozásban" irígykedik Emmára..
Kihagytam valakit?
hát nem is lakhat huzamosabb ideig szállodában, itt mindenki a Mátyás téren lakik! nem lesz Mikiből se számkivetett.
De vajon melyik lakásba költözik?
Csak nem Tildáékéba???????????
Csomor Csilla, a szexi feleség
Csomor Csilla (42) legújabb darabjában egy szál bugyiban és fűzőben lép színpadra
Miki nem fog örökké szállodában lakni, mint ahogy András sem lesz a RÓZSA állandó /ebéd-vacsora/ vendége, mert ezt még ő sem bírná anyagiakkal.
Viszont egyelőre leült a kapcsolata Julival, mert úgy látszik, most fontosabb a Botond-Kinga-Géza, illetve Erik-Tilda és Palika baljós kapcsolata.
Itt mindenki ingázik! Miklós-Nóra, Géza-Kinga, most már Tilda is... baromira fenntartja a nézők érdeklődését!
Klau mint kerítőnő, azért ez furcsa nekem... igen aktivan próbálja Nórát eladni.
Éppen most láttam az előzetest, amelyben Kinga elutasítja Gézát kapcsolatuk helyreállításában, mivel mint közli vele, kibékült Botonddal.
De ebből se lesz egy rendes kapcsolat!
Azt már megszoktuk, hogy a Kertész-családban nincs egyetlen sikeres párkapcsolat sem.
Nem valószínű, hogy erre éppen Tilda fog rácáfolni.
Nem kíváonm szerencsétlennek, hogy mindkét fiúnál felsüljön, de sajnos van rá esélye..
Megvan az új szavazási lehetőség: "Tilda két szék közül a pad alá esik" Köszi Hoxa :)
Aki akar, átszavazhat, én már megtettem!
Úgy látom Tilda nem lopta be magát a fórumozók szívébe ezzel a lépésével. :P
Kíváncsi leszek, hogy az alkotók mit kívánnak kihozni ebből az egészből, mert tényleg nem túl jó színben tüntetik fel most Tildát.