Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
Ha csupán egyetlen jelzőben nem értünk egyet virgi, akkor semmi baj.
A lényeg, hogy Imi becsületes volt, őszinte és korrekt, amilyen akkor legyen egy srác, ha a lány szerelemmel igényli, ő azonban nem.
Ebben a szituációban úgy viselkedett, ahogyan kell.
Még ha ez nem nyeri is el a tetszésteket.
Ugyan /Céliának/ azt írtam korábban, hogy Imi szemszögéből itélem meg a kérdést, gondolom a véleményemből világosan kiderült, hogy objektív voltam és mindkét oldalt mérlegre tettem, értékeltem.
Csak a végső konkluzió nem marasztalja el Imit, de ez nem azért van, mert férfi vagyok.
Hát ezt jól láthattuk az Emma-Kristóf viszonyban is.
(Ha már a BK-nál vagyunk)
;)
Okosan gondolkodsz, virgi. Ez a megoldás.
Ezt üzenem Céliának is.
Nem látok én semmi ilyet, ne misztifikáld a dolgot és ne gyárts /elmarasztaló/ elméleteket.
A férfi is képes ezt felfogni, adott esetben ugyanúgy sérül, tépelődik, szenved, csak mint minden az életben, ez sem általánosítható mindenkinél.
Ez a valóság.
Az persze vitathatatlan, hogy a nők lelkivilága gyakran némileg bonyolultabb, érzékenyebb.
Rejtély, különleges képességei vannak. :P Parafenomén. :)))
Én is rengeteget dumáltam ilyesmikről régen a haverokkal, hasonlóan kevés eredménnyel.
Most már tényleg lemondtam róla, hogy megértsem a másik nemet. Inkább elfogadni próbálom, arra nagyobb az esély. :)
Ezzel egyet lehet érteni, Célia.
Azonban azt el ne felejtsük, ha Zsófinak nem konveniálna ez a kapcsolat a jelenlegi formájában, már kilépett volna belőle.
Lehet, hogy rövidesen végig gondolja és meg is teszi.
De az sem kizárt, hogy az következik, amiben ti reménykedtek, hogy beleszeret a lányba.
Később pedig szakítanak, hiszen ebben a szappanoperában jóformán egyetlen kapcsolat sem tartós, majd mindenki boldogtalan.
Imi használja Zsófit élvezetre.
Zsófi használja Imit élvezetre.
Szerintem ez pont jól van így!
A kapcsolatukban mind a ketten egyenlőek. Akinek nem tetszik, szabadon kiszállhat.
Hogy lehet hogy ő érti mindkét oldalt? :O
Nehéz ez, na. Hány ilyen beszélgetést folytattam fiú haverjaimmal egy-egy finom itóka kíséretében, de sosem jutottunk egyről a kettőre. Hiába. :P
Jaja. A férfiak általában nem képesek fonákjáról nézni valamit, csak egy irányból.
Malyom nincs itt? Ő nagyjából érteni szokta mindkét oldalt.
Amúgy nem azt írtam, hogy kihasználja Zsófit, hanem hogy használja. Nem ugyanaz.
Hát akik hosszabb távon kívánnak barátok maradni, jobban teszik, ha nem szexelnek.
Ez a kapcsolat nem csak az Imi szórakoztatásáról szól, szerintem a Zsófi legalább annyira jól szórakozik. Miért olyan nehéz elfogadni, hogy a szexben a nő nem áldozat.
Nyilván azért vagy most meglepett, mert romantikus alkat vagy.
De meg fogsz lepődni, én is az vagyok.
Mégis ez a véleményem.
Ha Zsófi okos, nem telepszik rá a fiúra, hanem hagyja élni.Imi úgy is visszatér hozzá, ha majd úgy gondolja.
De ha nem, azt sem kell tragédiának felfognunk.
Nekem igenis szimpatikus, mert őszintén, becsületesen viselkedik.
De Iminek meg lehete annyi esze
(pláne úgy, hogy tudja, hogy Zsófi igazából többet akar, mert tuti tudja, nem hiába érezte reggel, hogy nem kellene szexelnie vele, mert sok lesz a jóból..:P)
hogy keres a maga szórakoztatására valaki mást és nem Zsófit, aki így szép lassan beleesik, mint légy a tejbe. :S
Nem beszélve a most még meglévő barátságról....