Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
1.Imi érdekes időszakot él át, 180 fokos szemléletváltás észlelhető nála, amit több oldalról lehet magyarázni, egyelőre igazán megérteni nem könnyű, de nincs miért aggódnunk.
Eddig kissé visszahúzódó, pipogya volt a nőkkel, ez most megváltozott.
Nem hiszem, hogy valamiféle bosszúállásról lenne szó, csak azért, mert egy gonoszkodó fruska a rossz hírét keltette. Van ilyen. A Vanda-téma lecsengett és semmiféle nyomot nem hagy benne, erre bizton számíthatunk.
2. Ha ennyi volt Oszvald Marika szerepeltetése, ezt nagyon fájlalom. Igazi profi a javából, ebből az egyszerű kis figurából hús-vér embert formált, egy-egy villanásnyi jelenete is élmény volt számomra, igaz, nekem ő régóta szívügyem..
Az érzelmi megnyilvánulásai, a könnyei valódiak voltak, mélyen megindító tudott lenni, ebben a nyúlfarknyi szerepében is.
Minden elismerésem az övé, különösen ha arra gondolok, hogy az Operettszínház színpadán homlokegyenest más karaktereket kell megformálnia.
Ilyen egy hivatásos színésznő!
Hát, majdnem megszakadt a szívem, de úgy éreztem, meg kell tennem. Nem kiabáltam vele egyáltalán, hanem szépen elmondtam, hogyha bevallja, akkor nem kap ki, de ha hazudik akkor igen.
Más: Egyszer hallottam, hogy alkudozik vele a barátnője, hogy de igen, biztos elenged anyukád, csak kérjed még, könyörögjél neki. Ő meg azt mondta, hogy nem fog elengedni, mert ha egyszer azt mondta, hogy nem mehetek, akkor nem mehetek, akárhogyan is könyörgök.
Persze én mindig meg is indokoltam és megbeszéltük, hogy miért nem, ha valamit nem engedtem meg.
Iminek mostanában egy nője sem volt, most meg már több is kell?!
Na F.Réka és N.Kristóf összetalálkoztak a konyhában, eddig külön helyszíneken forgattak!
Most hogy így megemlítetted Noémit is, lehet, hogy összezárnám őket! :-)))
Én egyszer vertem meg a lányomat (lehet, hogy már írtam is) alsós korában. De megmondtam neki, hogy nem azért kapja, mert azt tette (már nem tudom mi volt a bűne), hanem mert 5x megkérdeztem, és 5x hazudott. Azóta nem hazudik (most 34).
Mit tennél vele? És Noémivel?
Én persze mennék Kanadába, de nem tehetem! :(
A piszok!
Gézu vallomása minek volt most köszönhető? ...
Zümi lelkét kicsit magyarázhatnátok, fiúk... Mi ez a csajozási láz? Bosszút akar állni a női nemen?
Szegény Zsófi...
Hát ez a Vanda!!! Csak lenne az én lányom!!! Asssszem egy életre elmenne a kedve a hazudozástól, meg a szemétkedéstől.
Azt várom, hogy a Klaudia mikor borul előtte térdre! :-)))
Jaj, dehogy bonyolult! Síkagyúak vagyunk! :D
Ti nők! Ti vagytok a lehetetlenek! :D
Biztosan embere válogatja. Jómagam esti tipus vagyok minden téren. Este is reggel fél 4-kor feküdtem le. (Követhető?) Persze 10-en, 20-onéves korban bármikor jöhet a cex. Zümike még nem olyan öreg, igazán nyomhatna egyet reggel is! Zsófi sem kutyának való!
Zümike vérlázítóan őszinte de ez most korrektnek tekinthető. Ha Zsófinak így megfelel.. Lesznek még ebből bajok! Van Zümikének biciklije? Rejtse el, ha megúnja Zsófit!
Ami késik, nem múlik.
Fog emiatt még pukkadni a kis kigyó, amint megtudja.
Dehát ő nem versenyezhet Zsófival, mert hozzá képest taknyos és éretlen.
És úgy is viselkedett.