Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
Mondjuk a tegnap látottak alapján elég nehéz úgy hinni, hogy Kinga szerelme Géza iránt töretlen.
Ami pedig a csajozásban lubickoló Imit illeti, azért azt ne felejtsük el, hogy korábban Zsófi unt rá gyorsan a fiúra, most ez a visszájára fordult.
Szóval a lánynak nincs mit Imi szemére hányni, jóllehet most döbbent, csalódott és nem tudja, miért esett ez meg vele.
Kinga össze van zavarodva. Másrészt Botond jókor nyögte be a "Géza se különb"-szöveget, Kinga igazságérzete jól ráharapott.
Nem holnap lesz, hogy újra összejönnek, ahogy Nóra és Miki sem.
Tényleg, őket milyen rég láttuk. Már hiányoznak.
A bátortalan Juli után immár Orsi szánalmas tehetetlenségét is tapasztalván, érdekelne a véleményetek, miként értékelitek ezt a szülői magatartást, no meg azt, vajon miért e rossz példákkal halmoznak el bennünket?
Mit üzen ez a nézőknek?! Esténként ezt a sorozatot 2 milliónál is többen nézik.
-Kinga elzavarta Botondot és Gézát is, azért az utóbbi nem kis meglepetés.
Ezek szerint mégsem szerelmes belé?
Vagy ez csak indulati kitörés volt a részéről és Gézát választja?
Egy ideig erre várnunk kell..
-Kicsit félelmetes volt a teljesen begőzölt Noémit látni. Mivel a jelenet még folytatódik, remélem, visszaérkezik András és leönti egy nagy vödör /jó, legyen pohár/ vízzel.
A kis hülye csaj idővel mélyen sajnálni fogja ezt a pszichopata-gyanús viselkedését.
Előttem van a szülőként komplett csődöt mondott Orsi arca, ha ezt megtudja..
szerintem is danika szobájából hozhatta ki. az biztos, hogy üres kézzel érkezett...
úgy vélem, andrás fog visszaérkezni a cipőkrémmel. talán mérgében bekeni noémi arcát :-)
Tilda meg, hogy osztogatja már Imit. Hogy nem tisztességes Zsófival szemben. Neki mélyen kellene hallgatni ilyenkor.
No, de ez az életben is így szokott lenni. Akinek a legtöbb csontváz van a szekrényében az kiabál a leghangosabban.
Az ügyeletes tartalomíró már megint elfelejtette megnézni a BK-t. Olyanokat írogat a tegnapi részhez, hogy Léna tanácsolja Iminek, hogy tisztázza kapcsolatát Zsófival. Meg hogy Noémi késsel (!) fenyegeti Emmát.
És még ezét fizetést is kap vki.:(
Sziasztok! Nem láttam tegnap a második részt. Volt benne valami érdekes?
Ez a Léna nem szerepelt már a Bk-ben valamikor, vagy valahol máshol?
Talán még Danika régi cucca...
Ez az ajtóbezárás, nemrég volt már. A negyedóra mindjárt lejár, most jön Laci és betöri az ajtót?
Ja,most nézem...
Nagyon túlvan játszva a szerep!!! Unom!!!!
Hát,senki nem veri már pofán?
Nem tudom, hogyan került a magából kivetkőzött Noémi kezébe a baseballütő, amellyel Emmát fenyegeti Andrásék lakásában, de lehet, hogy már nála volt, mikor bement hozzájuk.
Szerencsére, csak fenyegeti vele, de elég félelmetes a jelenet.
Gondolom, ma este következik..
:D
Jogos! El sem olvastam, mit írnak róla. :P
Én erre a csajra nem is emlékszem. :O
Ki volt, mi volt ő? Lehet akkor még nem voltam a nézők sorában. :P
:DDDD
Na jó...nem teljesen olyan, de azért van bennük hasonlóság....:)
Én őrá gondoltam: [link]
De ő Czakó Melinda. Laurát továbbra sem tudom akkor. :(((
Na nem olyan, mint akiről te tettél fel képet.
brrrrr