Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
Nem te írtad a mai forgatókönyvet véletlenül? :-))
Tényleg a Kristóf volt
Szaisztok!
Jó, hogy megtaláltam ezt a fórumot, már régóta nézem a sorozatot:).
Lenne is egy kérdésem: Szerintetek melyik a legjobb oldal, ahol cikkeket, híreket lehet olvasni a sorozatról?
Köszi!
megérdemelné, de nem úgy lesz
erik egyfolytában úgy beszél róla, mint álmai nője, majd bolond lesz kihagyni a lehetőséget...
mi ez az örömködés?
lehet, hogy aki helyette jön, sokkal rosszabb lesz...
arra azért fel lehet készülni, hogy az elején ő is úgy fog beszélni, mintha felolvasást tartana :-(
meg különben sem szeretem a pezsgőt :-))
Azért majd figyelemmel kísérem Dorina pályáját, ahogy Dósa Matyiét /Tóni/ is.
Ha lesz kitartásuk tanulni és igazán tehetségesek, no meg szerencséjük is lesz, mert az is kell ehhez a pályához, boldogulni fognak.
Kezükben a marsallbot.
Pezsgő behűt, tüzijáték előkészít. Este Csifó kisasszony távozik a BK-ból. Utána pezsgő megisz, tüzijáték kilő.
:ODDD
Mivel két nagy társaságunk is van, akikkel több-kevesebb rendszerességgel összejárunk, tisztában vagyok vele, hogy kamasz gyerekekkel, vagy a felnőttkor küszöbén álló fiatallal nem könnyű bánni, mégis azt kell mondjam, egyik ismerősünk sem így kezelte a gyerekét, mikor Vandához, vagy Noémihez hasonló problémák adódtak.
Lehet, hogy a f.írók szándékosan vitték a szélsőségekbe a két lány esetét, hogy ne csökkenjen a magas nézettség, azt kell mondanom, ez a-mértéktelenül engedékeny, túlzottan liberális nevelési stílus, amit itt Julitól és Orsitól is láttunk, kudarcra van itélve.
Amint azt tapasztalhattuk is. Dehát a negatív példa is jó példa, hogyan nem szabad hozzáállnia egy szülőnek.
De biztos vagyok benne, hogy ezt ti sem látjátok másként.
Gondolom, viszonylag békésen zárul a bekattant Noémi fenyegetőzése és még nem tudjuk ugyan miként, de lehiggad.
Legalább lesz min elgondolkodnia Orsinak is, szabad-e ennyire finomkodóan és engedékenyen nevelni ezt a jó ideje problémás, zaklatott idegállapotban lévő, egyre inkább magából kivetkőzött lányt.
Esetleg össze is ülhetne a másik "nevelés-tudorral", Julival, megbeszélni a tanulságokat, volna mit, mert itt mint szülők, mind a ketten kínosan csődött mondtak.
Nahát, láttátok az előzetest? Pali szakít Tilduskával.
Lehet, hogy mégis bejön a két szék közt a pad alá esés? ...
Teee, azért ennyire nem véres krimi a Barátok közt!
(sajnos :-)))
csak nehogy későn jöjjön rá, amikor már az ütővel agyonverte emmát, és tiszta vér minden...
ez tudom képzelni noémit, amint ott áll, megszállott tekintettel, az ütőről csöpög a vér, néhány ráragadt hajszál... és akkor noémi szeme kezd kitisztulni, kezéből kiesik a bot, térdre esik, és sírni kezd: jaj, mit tettem?
de akkor már késő...
vagy emmát nem veszik ki a sorozatból?
:-)
A mai rész tartalmához ezt írják: Noémit megdöbbenti saját viselkedése.
Ez alapján úgy gondolom, hogy rájön Noémi, hogy gondok vannak vele agyilag, és önkéntes száműzetésbe távozik.
Azt írja a bulvár, hogy ma látható utoljára a képernyőn Noémi. Tehát gyorsan elpaterolják külföldre, gondolom a rokonok nagy örömére.
De azt is írják, hogy néhány hét múlva már látható lesz az új Noémi.
Derűs, kellemes vasárnapot, Bk-rajongók!
Noémi további cirkuszaira, /vagy esetleg a lecsillapítására/ holnap estig várnotok kell.
Bízzunk benne, hogy az utóbbi következik.
Addig is pihenjetek jól.