Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
lehet, hogy nem őszre marad
esetleg az idei évadzárón elképzelhető egy végjelenet, alex és juli összeborul (mezítelenül), andrás pedig rájuk nyit. (itt meglehet, ki lesz a gyerek apja...)
és akkor valamennyien buta tekintettel néznek ki a fejükből. snitt.
Nem hiszem, hogy Juli véglegesen kiválik a sorozatból, én szívesen látnám őt a babázása után is.
A nagy kérdés inkább az, mi lesz Miki és Nóra normalizálódó kapcsolatából.
Egy biztos: happy end-nem.
..és gondolom, nyitva marad az őszre Zsófi és Zsolt /esetleges/ jövője is.
No meg Botondé is, akinek legnagyobb gondja, ki lesz legközelebbi erekciójának befogadója..
és mit szóltok a leendő össz-Berényi találkozóhoz?
Miki szépen beültette Nóra fejébe a bogarat, és így az egész úgy hatott, mintha Nóra találta volna ki..
de ez miért kell neki..? Alex "odacsődítése" miatt..?
Az igazság az, hogy sok hozzászólnivaló nincs is.
Szép csendesen peregnek a semmitmondó események.
A Berény-család tervezett nagy, nosztalgiás bulija-ami minden valószínűség szerint botrányba fullad majd- már őszre marad.
Gondolod? Végleg távozna a sorozatból?
De ha így lesz vajon hogy éri el Miki, hogy végleg tönkretegye a kapcsolatukat....?
A hátralévő időben már csak Miki próbálkozásai lehetnek némileg érdekesek-Juli és András szétválasztására, de nem fog sikerrel járni.
Eriknél pedig előfordulhat, hogy egy korábbi balhéja miatt most veszik elő.
Akkor aztán sóhajtozhat a szerelemtől-a vizsgálati fogságban..
Már nem sokat kell aludnod addig, Célia!
Ezt már bírd ki.
Sziasztok!
Láttátok "Berényi Ágnest" az idétlen Borsodi sör reklámban?
Erik és Tilda szerintem minden bizonnyal egymáséi lesznek, nézzétek meg a főcím képeit!!
Aztán egy idő után biztos megunják egymást, aztán megint összejönnek és így tovább. Mert hát másból sem álla a BK, mint összeveszések és kibékülések halmazából.
Én is vagyok. De minek? :DDD Kíváncsian várom, mit találnak ki Erikkel kapcsolatban.
Boti_Vanda-ingatlanos csaj-téma uncsi, Zsolt-Zsófinak NEM szurkolok, Miki lemeze is fárasztó...
Én itt vagyok, de nem igazán tudok hozzászólni a tegnapi eseményekhez. Ez is egy uncsi rész volt. :P
Meddig "kell" még néznünk, mikor lesz már nyáriszünet? :D
Amikor Zsolt úgy beviharzott az irodába,azt hittem, h tuti leosztja Zsófit,de erre egy majdnem szerelemi vallomást hallottunk:D
De most miért csinálják ezt Erikkel, végre legyen már nekik is jó,már mióta megy a sok sok rosz,baj...és most folyt köv,kicsit eltúlozzák,sőt naon is.
"Happy" lenne-egy rövid ideig, aztán Zsófi hamar tudomást szerezne a roncskocsi-üzletről-és szakítana.
Plusz megismerné Botond vehemens ingatlanos macáját és attól végképp elmenne a kedve.
Olyan jó lenne, ha Zsolt meg Zsófi újra összejönnének. Végre happy lenne.
Amúgy mikor kezdődik a nyári szünet? És mennyi ideig tart?
Köszi
megmosolyogtató
Nehéz napom lesz. :S
Elég megmosolytató volt. :)
Ráadásul az egyiknek (Zsoltnak) még csalódnia is kellett. Persze nem hizsem, hogy sokáig búslakodnia kell. :)))