Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
Mi lenne, ha egyszer vki nem adná tovább a véletlenül meghallott infót? Felborulna az univerzum egyensúlya?
Kinga tegnap borzalmasan nézett ki abban a fekete cicanadrágban. Hirtelen a Macskafogó cingár gengszter macskanője jutott róla eszembe. Nem kellene így ijesztgetni a békés nézőket.
Kinga elképesztő volt, ahogy tegnap ott intézkedett Tilda (Géza?) lakásában! ha Dömeapu őt kapja el, szerintem... ráfér.
nem tudom ti hogy vagytok vele, de ha én a barátomhoz mennék (mert nő vagyok) akkor nem lennék olyan pofátlan, hogy beleszóljak a barátom szüleinek magánéletébe
Ez a Botond is milyen pletykás lett, "bejött" Miki számítása, hogy Botika leadja az infót Vandának, ő meg majd tovább...
Eriknek nincs, Miklósnak van. :P Nekem is feltűnt amúgy, jogos! :D
Vandácska most majd szépen beszól Andrásnak , hogy hogy lehet ilyen *****, biztos csak aza anyja pénze kell neki.
akkor az nem jól szigetelő ablak!
itt jégeső volt
Nem kell annyi, elég ha a részvényeik egyesülnek!
Ide is megjött a vihar, azt hittem jég, úgy kopogott az ablakon, a szinte új, jól szigetelő ablak beázott
András mint hozományvadász, de persze vár addig, míg Clau a lányára hagyja a vagyont. (20-30 év)
Nagyon látszik már Juli hasán a bébi :)))
Nem azt mondta Vili bá a múltkor Eriknek, hogy nincsen hitel? Erre Miklós megy kifizetni a tartozását Zsoltnak. Vicces.
Hogy lehet 1 db fényképezőgépből ekkora kavarás? miért ne lehetne Zsoltnak fényképezőgépe?
szolgálati közlemény: jön a vihaaaar!!!! :D imádoooom!
Szomjasak a művirágok! :DDDD
megint lemaradtam...most kiről van szó?
a menedzserrel él együtt évek óta.
Ilyenek ezek a barna csajok. :D A szőke viszont nagyon kis kitartó! :)
És nem láthatod Timikét sem! - vagy ez lemaradt? :P
sőt, már a másik barna csaj helyett is egy másik másik barna csaj van :DDD
POntosabban ezt mondta: Nem teheted be a lábad többé a hálószobámba!
Most láttam az előzetest, Nóra: "Ha...akkor... soha többé nem jöhetsz a hálószobámba!"
Nem is mondom meg, hogy ezt mindek nevezik :(
Megnyugtattál, most már nyugodtabban alszom! :)
A progik! :D Amúgy pont az előbb volt itt az egyik. Mmint az egyik Rendszergazdi. :P
Hát "konnektorozni" vígan tudok így is, de ígérem, ha legközelebb flashplayerrel molesztál valami olyan lap, ami kicsit jobban érdekel, mint az R-GO, akkor letöltöm. ;)
Kik kicsik? A rendszergazdik? Szépen rájuk nézel...:D
Ez a bizonyos Flash Player szerintem a honlapok 90%-hoz szükséges (Lehet, hogy nem 90, de majdnem. :D) A másik ilyen a Java. Nem is tudtam addig netezni, amíg ezeket le nem töltöttem. Mindegy, csak mondom. Hogy legalizáljam a hsz-t, hogy ne legyen off, ezért meg kell jegyeznem, hogy a konnektor.hu (Wermes Tibor vélt feltalálási helye)iwiw-szerű lap tanulmányozásához is biztosan szükség van valamelyikre.
:D
További ajánlott fórumok: