Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
Cöcö. Te nem hagytad volna el? ...
Elég kiszolgáltatott ilyen helyzetben egy fiatal nő.
Sokkal inkább az első, mint a második.
És egyáltalán nem biztos, hogy elhagyta volna.
Joys, szerinted mi lett volna a becsületes lépés annak idején Orsi részéről?
1. elmondja Leventének, hogy megcsalta, erre az nyilván elhagyja, és ő egyedül neveli fel a babát
2. elveteti a babát, és marad Leventével?
:(((
Mert Tibi csak alkalmi fellángolás volt, rá nem számíthatott családalapítási célból az eddig ismert ténylek alapján.
Ott volt? Hú, nagyon ismerős volt, de nem ismertem fel!
Joys, az én őszinte véleményemet már olvastad. Lacinak SEMMI oka kiborulni, Noéminek annál több lesz. Leventének is lenne, de így, hogy már elváltak, nincs akkora súlya a dolognak.
Ha magát tudná Noémi vérszerinti apjának, most alighanem Orsira borítaná az asztalt. /Aki ezt meg is érdemelné-a gyengesége, bátortalansága miatt./
De remélem, majd nyilatkozik erről Bogoj, Szürkebarát és Hangyász, sőt, ha visszatér a szabadságáról, talán 80-as is.
Egyáltalán nem tudom belelátni ebbe a csajba a régi vagány, szólimondó Noémit. Ahányszor meglátom, az a képzetem támad, hogy ha barátságosan hátbaveregetném, összecsuklana.
Nekem a Tilda-váltás sem jött be igazán. Az előzőről hihető volt, hogy minden rosszaságban benne van, aztán lassan megszelídül. A mostani viszont olyan kis modoros, meg jókislányosan öltözik, hogy nehéz róla bármi huncutságot feltételezni. Hiába indították azzal anno, hogy rámozdult Lacira. :D
Elfogadom, valóban számos ilyen eset lehet a való életben, de valahogy az én énem tiltakozik ez ellen.
Egy sok éves házasság semmit nem ér, ha őszintétlenség uralja, márpedig Orsié ilyen.
A legnagyobb bűnt a lánya ellen követte el, aki most meghasonlik, de elhallgatta a valóságot Levente és Kérleklaci elől is..
Utóbbi igen lojális és együttérző volt vele, mit is tehetett volna így utólag, de nem minden becsapott férj viselkedne ílyen grál lovag-módon.
Ezt ugye ti sem gondoljátok másként?
Valóban teljesen új karaktert hoztak be, aki nem is hasonlít a régire.
Ez nagy hiba.
Amilyen jól sikerült évekkel ezelőtt a Tilda-csere, olyan balul ütött ki ez.
A mostani szereplő, Kata ügyes, életrevaló lány, de ő egy egészen más típus, aki Noéminak nem megfelelő.
Ez bizony fiaskó a javából.
Az Új Noémi szavazás eredménye:
Jobb volt a régi (Csifó Dorina) [81]
Jobb az új [10]
Valahogy olyan, mint egy új szereplő [99]
Nem bírom megszokni [42]
Se a régi, se az új [12]
Nekem aztán mindegy [29]
Tehát erősen ÚjNoémi ellen szavaztak.
Mit szóltok ahhoz, hogy az eszét a gatyájában hordó Botond "kipróbálná Zsófit is"?
Ez lesz csak az igazi konfliktus közte és Zsolt között!
Már ha sor kerül rá.
A tegnapi rész tartalmában ezt írják: Emma állít be egy könyvvel, amit korábban kölcsönkért Noémitól.
Mintha ez fordítva lett volna. A tartalom író nem nézte a tegnapi részt!
Az meg, hogy egy nem kívánatos vendég érkezik, és Laci azt mondja neki, hogy menj be, ott van bent a könyv, keresd meg, én addig megvárlak itt az ajtóban. Normális ember azt mondta volna, hogy várj itt az ajtóban, mindjárt hozom!
Töröm a fejem, mi lehet az a nyomós ok, amiért egy fiatal nő két férje elől is/!/ elhallgatja leánya vérszerinti apjának személyét és képes velük hosszú éveken keresztül hazugságban élni.
Erre tegnap nem kaptunk Orsitól /ill. a f.íróktól/ választ, de nincs más tippem, mint a gyávaság..
Mondhatom, sokra vitte szerencsétlen Farkasházi Réka! 10 másodperces véradási reklám filmben látható a tévében.
Pedig talán lett volna állandó helye a Bk-ban is..vajon mi lehetett a vétke, amiért kiírták?
Gondolom, nem ilyen karrierről álmodozott.