Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
Ami a Bereczki Zoli-Ördög Nóra által vezetett eljövendő Szombat esti láz-t illeti, az még jócskán odébb van, most kezdik csak a betanulást, gyakorlást, ez legalább hat kemény hetet tesz ki, legutóbb is ennyi volt, azaz okt. vége-nov. eleje előtt nem kezdődik el a gála műsor, ez biztos.
..és amint olvasni, 3-4 millió forint üti a markukat-személyenként.
Nem sajnálom tőlük, igen fáradságos hetek elé néznek.
Az amatőrök és a profik is.
Csak csendben eszem a kefét..
Az a késelés a városotokban a net-en is olvasható volt.
Ne mérgelődj Joys, lesz ez még így se! :S
Én a hétvégén voltam kint az éjszakában, de bárcsak ne tettem volna. A mai ifjúkorú lányok rendesen kinéztek a szórakozóhelyről (mintha egy vénasszony lettem volna) és ráadásul volt egy késelés is. A párommal megfogadtuk, hogy a kis városunkba mostanában nem megyünk ki sehova szórakozni.
Örülhetsz, ha téged csak ez zavar, Célia.
Engem meg az, hogy fiatal lányok is bántóan közönségesek, ordenárék, mocskos szájúak. Nyilván úgy gondolják, ez áll jól egy mai csajnak, ez a trendi viselkedés.
Hányinger!
Nem mintha a srácok tónusa más lenne, mert az is rohadtul visszatetsző, csak azt már aránylag megszoktam.
/Érdekes, tegnap, az Operettszínházban ezt nem tapasztaltam, ott "viselkednek"./
engem Dolhai Attila kiejtése annyira elkezdett idegesíteni az utóbbi időben, hogy már csak a "beszédhibáját" érzékelem az egész emberből..
Annyira megnyomja az összes "T" hangot, hogy az hihetetlen.. mintha egy angol anyanyelvű próbálna magyarul beszélni..
:D
Hát Joys, ez a mai fiatalság. :S
Ami az én fülemet irritálja az nem is annyira ezek, hanem: napszemcsi, bakker, pezsi, apám és egyéb szóhasználatok. :P
Bereczki Zoli kétségtelenül nagyszerű énekes-táncos színész, de legalább ennyire tehetséges Dolhai Attila is. /Csak ő alkatánál fogva más karakter./
Erről éppen tegnap győződtem meg frissen a Mozart-musical címszerepében nyújtott alakítását látván. Egészen fantasztikus a drámai kifejező ereje.
No és-többek közt- ő volt Rómeó is.
Zsófi elég hülye libásra vette tegnap a figurát, amikor Zsolt mondta neki, hogy pakoljon el és rakjon rendet, amíg ők Lindával elmennek.. Szinte kiborult rajta, hogy NEKI kell elpakolnia..:S
Linda egyébként szerintem telitalálat, nekem nagyon szimpi a kiscsaj, illik rá a "Zsolt lánya" szerep!:)
(még picit "felolvasósan" beszél, de ígéretesnek tűnik.. remélem, nem léptetik le gyorsan őt is majd..)
OFF:
Három középiskolás lány áll és cseveg mellettem a trolin.Kifejezés-készletük:
"tök jó", "kurva szar", "mi a f..", "kapja be.."
No comment.
szerintem is elmondja majd Orsi az igazat Noéminek - viszont azon én is gondolkoztam, hogy a Vermesből vajon miért "csináltak" meleget..
Talán, hogy még véletlenül se kavarhasson be egy régi-új érzelmi szál az Orsi házasságába?
Vagy esetleg Noémi mégsem lesz annyira toleráns és kiborul azon, hogy a biológiai apja meleg?
Bárcsak engem kényszerítettek volna rá. :P :D
Én imádom még nézni is, Náray ruháival meg különösen. :)
Nem tudom, milyen konferanszié lesz az utóbbi időben énekesként nagy sikert aratott, kirobbanóan temperamentumos musical-színész, Bereczki Zoli.
A Rómeó-ban remek volt, arra jól emlékszem és nagyszerűen hozta a Michael Jackson-számot is nemrég, a "Csináljuk a fesztivált"-műsor döntőjében.
Lassan nagyobb a híre, mint a nejének, Sz. Dórának!
/És most már közös gyermekük is van./
-Én úgy gondolom, Orsi nem titkolózik tovább és rövidesen kitálal a lányának. Végre, 20 év után ráébredt, hogy-mint kijelentette-egy gyereknek joga van megtudni az igazságot.
Így is nehezen érthető, miért halogatta ezt ennyi ideig, miért csapta be hosszú éveken keresztül egész családját, az első férjét is és a jelenlegit is-éppen ő, aki pszichiáterként a lelkeket gyógyítja.
Amivel ezt Vermesnek indokolta, az számomra nem fogadható el.
-Mosolyogtató volt a nagy Berényi, aki Laci és Nóra előtt is eljátszotta a megsértett embert és még szomorúbb, hogy ezt Nóra elég gyorsan "megkajolta".
Kiváncsi vagyok, milyen arcot vág majd, ha napvilágra kerül Miklós zsarolási akciója /ez már csak idő kérdése/, amelynek révén eltávolította a házból a számára kellemetlenné váló Kristófot..
-Nem tudom, mennyi pénze lehet az ambiciózus, elszánt Claudiának, de az sem kizárt, hogy bankkölcsönt is képes lesz felvenni, hogy kiüsse a nyeregből a hatalommániás Mikit.
Kár, hogy András ennyire elvesztette a kedvét és lemondott a versengésről..
-Nocsak, Zsófi újra öntudatra ébred? Nem akar "hancurbébi" lenni?
Pedig eddig-a korábbi partnereit is beleértve- egyéb se volt..
igen, én is várakozással tekinetk a Mega4 jövője felé!
Túl sok nekem a képzett, ismert a jelentkezők és beválogatottak között.
Persze,ezzel is spórolnak, hiszen akkor nem kell kikupálni majd a győztest, kiválasztanak majd egy "kész" énekest és el is van intézve a dolog.
Ja, én is pont ráérnék pedig. :P
Egyébként van egy rossz érzésem, hogy ez a minimál-verzió a színvonalat is jellemezni fogja, akkor pedig nekünk rossz lesz. :(
:D
így legalább kevesebb gázsit kell szétosztaniuk a zsűritagok+műsorvezető(k) között.
Szép kis summát vághatnak zsebre Fenyőék. A felével is beértem volna, nem is értem, miért nem engem hívtak.
Én pedig azt olvastam, hogy Epres pannit szeretné a csatorna,de a próbafelvételeken nem tetszett a próbaközönségnek.
Ha ő nem lesz műsorvezető, akkor Tilla egyedül vezeti majd.
A Megasztár decemberig tart.
Én szoktam nézni, eddig is néztem, nem megszállottan, de figyelemmel kísértem.
Nekem a mostanival kapcsolatban az a furcsa, hogy csomó ismert zenész és énekes is van benne, akiknek már lemeze is jelent meg, vagy lemezeken közreműködött.
A Szombat esti Láz eddig dem érdekelt. Nem köt le a táncika, bárki is van a parketten.
De el fogja mondani. Különben sose nyugodna meg.
Más kérdés, hogy IRL egy ilyen hírre egy ilyen labilis valaki, mint Noémi, komoly depresszióba esne, vagy akár kárt tenne magában (sztem).
Nem mondja el!
Nem azért, mert meleg, hisz Noémi fiatal, nyitott, cuccaiból ítélve laza, hanem maga miatt!
Mert 19 évig hazudott Leventének és elhallgatta Noémi elől, aztán egy éve(????) hazudik neki...már Noéminak.
Nézd csak meg!
András arca felderült a Juli-baba hírére, s jött a hidegzuhany: a férjétől van a gyerek:-((((
Szakítottak is egyből!
Na ezért nem mondja el Vérmest az Orsolya.