Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
Natasa azért Lmehetne a francba!
A múltkor nem láttam azt a részt, amikor Zsolt fojtogatni kezdte a börtönőrt Nóra irodájában. Le tudná írni valaki, hogy mi történt akkor?
Itt kérem szépen minden lehetséges
A BK univerzumában Emily gyakorlatilag órák alatt megtalált szuperálásához illeszkedik a Natasának felajánlott ösztöndíj is. Ösztöndíjakat általában az egyetemek hirdetnek meg a hallgatók számára, nem pedig a fogadó intézmény keresi meg egy másik kontinens diákját, mint a montreali egyetem Natasát - persze némi anyai közrehatásra. Natasának viszont csak akkor esett le a tantusz, amikor Emily bevallotta. Utóbbi ugyanennyi energiával arra is megkérhette volna Natasát, menjen már le a sarokra, és nézze meg, nincs-e ott. (Mármint Emily.)
Rudinak több esze van mint ennek a kis libának
Igen, ezért írtam hogy a hónapok nem stimmelnek. Azt nyilatkozta, hogy még csak most 3 hónapos, de már a sorozatban is 4-5 hónaposnak mondanám. Aztán lehet tényleg csak kikerekedett akkoriban, és aztán jött nekik a baba.
Jelen esetben az alma messze esett a fájától, avagy lásd a híres ember forradalmárosdit játszó gyerekének elkoptatott sablonját.
Azok még régen felvett részek. Nem? Azon még nem látszódhat a pocakja
Félix házában élvezett gondnoki tevékenykedésének megszűnéséről nem hallottunk. Néha kisegít a Rózsában és a Kisszékben. Valóban ragyogó perspektíva. :O(
Pont egyik nap kérdeztem, hogy Hanna babát vár-e :)
De véleményem szerint a hónapokkal ferdítés van.
Nyári Dia nem véletlenül kerekedik :) Babát vár :)
Az tényleg nagyon csúnya volt ahogy Natasa viselkedett értélmes lány örült volna ha ilyen lehetőséget kap. De az egója nagyobb volt mint az esze.
Natasa, olyan kemény volt Emíliával, mint a vídia! Pedig anya "csak egy van"!
Rudiból, mint olyanból "több is van!", lásd, Bözsi mamáék" még árulják is"! :)
Zsolt karakterét kár volt visszahozni!
Unom már az erőlködését, a bogyók kapkodását, neki is rossz lehet állandóan a hattyú halálát játszani?!
Ja, és hová tűnt Piros és Stella?!
Ki üzemelteti az iskolai büfét, ha ilyen "rangos esemény szervezésével" van elfoglalva Gizi a Rózsában?!
Szerintem semmiből, talán az ékszeres ügyből maradhatott némi pénze.
én hiába töröm a fejem ,gőzöm nincs Rudi miből él?
BK-világban nincs Tesco!😀
Majd beáll a pult mögé a kisboltban, esetleg felszolgál a Rózsában, mialatt Rudi őurasága otthon mereszti az ülőgumóit, és szépen éldegélnek majd az ő fizetéséből.
Ez aztán a perspektíva!
Szerintem is csak egy rosszul kitalált indok volt ez, hogy öreg. Magdi anyus mennyivel öregebb volt. Inkább azt hiszem, hogy ennek az új forg.író gárdának nincs ötlete, hogy mit kezdjenek vele. Pedig hát, ahogy Nóra elintéz a házbelieknek minden jogi ügyet, úgy ő is ápolgathatná a házbeliek lelkét, vagy valami hasonló.
Na most csak az a kérdés hogy emelik be a terhességét a sorozatba. Kitől lesz várandós, Peti töl, balázstól, vagy mégis szül Giginek.
Emilia kiírását Én is sajnálom, még sokat ki lehetett volna hozni a figurábõl. Valakinek szúrhatta a szemét.
Ha most 14 hetes, akkor a héten látott felvételek alatt még lehet, hogy nem is tudta, hogy az. Vagy kb. ekkor sejthette meg.
remek hír, jóldöntött, hogy ilyen fiatalon szül
Mostanában nem derül ki, hogy miből él Rudi, de az tény és való, hogy nem a tisztességes élet bajnoka egyáltalán. Ha az állítólag okos és tehetséges Natasának ez kell, akkor jól leplezi a kiváló tulajdonságait. Annyira meg nem tűnik ez a részéről hatalmas szerelemnek, hiszen még el is ment volna Montreálba, ha nem az anyja intézte volna.
Én is ezen filóztam. Talán még a korábbi ékszer-bizniszből maradt neki valami, de ha elfogy, akkor újabb meló kell. És Natasa majd csak akkor fog észbekapni, ha egyedül marad, mert esetleg Rudit ismét becsukják. Majd akkor fog elgondolkodni azon, hogy hosszútávon milyen életet is tervez magának. De addig még lesz pár rész. :D
Én maradtam le róla, miből él Rudi? A Baba (BK-logisztikai okokból) nincs már meg. Natasa ugyanakkor melózhat a Kisszékben, a Berényi Mineral Water Worldwide Inc.-nél, Vili báék dildoküldő szolgálatánál, a kisboltban, a Rózsában, és ha méltóztatik odáig beutazni a XXIV. kerületből, Nóra is felveheti titkárnőnek.
Az addig OK, ha nyűgnek érzi az anyja túlzó gondoskodását, de a lehető legostobább kitörési mód, hogy egy ilyen zűrös alakhoz kösse az életét, sutba dobva addigi egyetemi tanulmányait.
Hogyan toborozták össze a célközönséget? A Konnektoron? Érdekes, nem írták ki a Rózsára, hogy ma este zk. rendezvény.
További ajánlott fórumok: