Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
Kölcsönzi vagy lizingeli a legalább 10 éves Fiat kupét Balázska?
Mert lizingnél nincs bérleti díj
Bazsika nem direkt Bazsika. Ő nem kotozkodik, csak épp ilyen. Nehogy komolyan vedd! Persze azt nem tagadom, h egy jópofa agyvérzést nem tud bárkiből kicsikarni, ha nagyon akar :D
B.Zs.az én látásom ezek után szelektív lesz. Nem olvasom amit írsz! Érveid nincsenek csak kötözködsz ha másiknak nem az a véleménye mint neked. Köszi a nem választ erre !
szerintem vicces, meg Milán is, meg Rudi is
Attól amiket felsoroltál nem SZTÁR! Ha egymaga miatt lenne ekkora nézettsége, akkor el lehetne gondolkodni rajta. De nagyon messze van még ő attól.
Van humora? Akkor én azokat a pillanatokat kihagytam.
mivel színész, és 1 millió a nézetsége, és szerepel újságokban, tévéműsorokban
igen a sorozatban is van humora
OMG Peti mint "sztár" :-)
Hát én mindjárt lebabázom...
[link]
"Barátok közt sztárja új területen próbálja ki magát. A sorozatban Illés Pétert alakító színész ceremóniamesternek áll."
Lehet, arról van szó, hogy a költséghatékonyság jegyében már nem akarják a profi írókat megfizetni, és úgy voltak vele, hátha találnak egy-két tehetséges amatőrt, akik nem kerülnek annyiba...
Hát igen, csakhogy:
- a múltkor olvastuk, hogy sorozatíró tanfolyamot szerveztek a forg.írók (csekély 35 eFt-ért!), és hogy akinek a munkája olyan jó lesz, azt majd beépítik a sorozatba!
- ez azt jelenti, hogy már ötletük sincs, hogyan is folytatódjon a sorozat
- de ész az van: én fizessek nekik tanfolyamdíjat, és még adjak ötletet is, hogyan tudnák folytatni
Lassan már ez a sorozat is laposabb lesz, mint a nagy Alföld.
Gyebnár Csekka 43 éves, Varga Izabella 44... de mindketten jóval idősebbnek néznek ki.
nem kéne kiírni, hanem írni olyan ami válállható nekik
Sztárek Andrea 57 éves, filmben nem tudom mennyi lehet, Gizi fitalabb sokkal, Nóra is
de Vili bácsi alapszereplő a kezdetektől
szerintem mióta együtt vannak,egyiknek se volt senkije,csak mostanában elgurult a gyógyszerük,pedig milyen szépen megvoltak
Én úgy emlékszem, amióta együtt élnek, azóta nem volt kilengésük.
Persze korábban Laci, amíg a fodrász Évával élt, akkor még igen, és Gizi is, amíg táncosnő volt, de most már elég szépen vannak együtt.
szerintem Laci is kikacsintgatott ebből a kapcsolatból egyszer, nem?
itt már mindenki ,mindenkivel,
de azért nem mindenkinek van vaj a fején,
vagy igen?
Bözsi mama + Vili bácsi, ill. Laci + Gizi. Beleférnek mindkét makulátlan kategóriába.
remek kérdés!
és olyat, aki a Házból csak egy emberrel folytaott szexuális kapcsolatot?
gyűjtsünk aláirást,hozzák vissza őket,
További ajánlott fórumok: