Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
Neeem, pont '90-ben indult, január elején. Erre tisztán emlékszem.
A Dallasszal kezdődött a 90-es évek! :D
Elképzelhető. Én is most frissítem fel a memóriámat és örömmel tapasztalom, hogy egyre több részre, cselekmény-szálra mennyire jól emlékszem!
Nálunk a 80-as évek második felében ment a tévében.
Mi öregszünk? Hogy mondhatsz ilyet?! Öreg a ..
www.oreganeniked.hu
Tessék egy kis mozgalmas cselekmény, ami még régen volt a BK-ban is: [link]
Zsuzsa kontra Kriszta :D Ilyen miért nincs mostanság? Magdus vs. Terike, hm? :P
(najó, lassan leállok a vidik belinkelésével, de muszáj volt kicsit felfrissíteni az emlékeimet és ellenőrizni a hipotézisemet)
Tudod, jól neveltségem tíltja, hogy keményebb kritikával illessem egyik fő hétköznap esti szórakozásunkat.
Azért észreveszem a néha felcsillanó humort, a néhány szellemes, vagy őszinte érzelemmel teli jelenetet is, de az összbenyomásom változatlanul negatív.
Ráadásul van összehasonlítási alapom, mert egy másik csatornán-ti is tudjátok-minden idők egyik legsikerültebb sorozatát van alkalmam nézni, ami ha nem is hibátlan, mert ilyen nem létezik, de 30 év távlatából is hiteles, tele hús-vér figurákkal, mozgalmas cselekménnyel.
Bartha&Radnics felgyújtják Andi éttermét...
Kerestem régi akciót. :)
Jól emlékszem én, hogy régen is vacak volt, de legalább történt valami és lehetett röhögni. ITt például Palika épp terepen gyakorlatozik (külső helyszín!), mikor a haverját elnyeli a mocsár. Egyik pillanatról a másikra! Az egyik képen még épp csak belecsúszik, majd mutatják Palit, és a következő snittben már állig benne van a srác... pedig a hangok alapján nem telik el több idő 2 mp-nél... veszélyes terep ez a magyar vidék. ;)
Az első években vitathatatlanul változatosabb, izgalmasabb volt a cselekmény, mert az üzleti élet konfliktusait is mutatták, a Berényi Kft harcaival.
Ez már hosszú ideje megszünt és maradtak a pletykák és intrikák miatti konfliktusok, aminek se vége, se hossza!
Többek közt emiatt /is/ nagyot esett a színvonal.
Elképesztően lassú lett a cselekményvezetés.
Ennek élő példája a már hosszú ideje húzódó zsarolási ügy, vagy a Zsuzsa tulajdonrésze feletti hosszas rágódás, továbbá Géza és Kinga esküvője, amelyet hetek óta terveznek, már sütik a tortát és eljutottak a tanúk kijelöléséig, ám ezt is viták, torzsalkodások kísérik.
Gézáék talán karácsonyra eljutnak a templomig, de még ez is erősen kétséges..
Erről jut eszembe, hogy Miki már csak azért sem kockáztatja a lecsukást, mert egyszer már megjárta a fogdát, és amit ott tapasztalt, egy életre megjegyezte!
Legyél csak rosszmájú, ez egy ilyen topic. :)
hehe
a sorozat már így is leült... :-)
most az, hogy mikivel, vagy nélküle süllyed mélyebbre, már nem sokat nyom a latba...
gyakorlatilag most már csak azért nézem, mert 2-3 hetente van jó jelenet, és azt nem szeretném kihagyni. (mint pl. laci-vermes duója:-)
most már ráadásul a két rész közé is olyan hosszú reklámot tesznek, hogy a múltkor simán bealudtam rajta, és mire felriadtam, már majdnem vége volt a második résznek...
Jól hangzik, de gyenge ötlet. Ez esetben Mikit hosszú időre kivonnák a forgalomból és akkor a sorozat menthetetlenül leülne. Mi meg várhatnánk a következő amnesztiáig.
Ezt nem kockáztathatják Kalamárék!
Nélküle a sorozat egy kalap szamócát se ér..
Még vele együtt se nagyon, de nem akarok rosszmájú lenni.
Imre Vermeshez fordulhatna, mutassa már be egy "olyan" pasinak, mert elege van a nőkből.Egyébként átaludtam volna tegnap? Nem emlékszem Imruska férfiúi képességeinek taglalására. Vermes pedig összejöhetne a Mikit (merényletkísérletei + Kristóf váratlan telefonhívása miatt) újból krúgó Nórával. Sőt, ők azonos egyetemre is jártak!
:ODDD
A cím legfeljebb változik :( Fiúk a Mátyástérről:(
De, a Hoffer gyerek már betöltötte a ház homo oldalát:(
Most látom csak h van ilyen fórum.Tök jó,mert én is mindig nézem a barátokat.
Az én kérdésem az lenne h szerintetek Miklós tényleg lelövi Klaudiát,mint ahogy az nyáron volt a "találjátok ki h folytatódik a film" egyik variációjában?
Ja, akár....
:DDDD
Előbb-utóbb elege lesz Zsófiból, ezt le is merem fogadni.
Én ugyan csak néző vagyok, de nálam már betelt a pohár és Zsolt helyében érzékeny búcsút vennék a labilis lelkületű, nagyravágyó Zsófitól.
Most már mehetne egy másik meleg ágyba.
Nem valók egymáshoz és őszintén szólva én már nem látom Zsolt szemében a korábbi lángolást a lány iránt, bár lehet, hogy tévedek..
S kit szerethetne???
Orsit?
Az nováknak lenne szőrnyű!
Vagy céliát??? :-)))))))))))))))))))))))))