Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
Szia Célia!
Nem tudom, mikor készült a fotó Horváth Éváról, de megkövetlek: korábban azt állítottam, hogy Évának kicsik a mellei.
Nos ez a kép nem erről tanúskodik, az tény..
Nahát, ti is szoktatok ilyet álmodni?
Bár nálam a "nem tud időre felöltözni" jelenség néha fordítva jelentkezik. Vagy nálatok is előfordul ez is?
Egyébként tényleg vmi fusztrációs rémálom megvalósulását láthattuk a Bk-ban.
Az érdekesnek igérkezik, milyen hatást váltanak majd ki Claunál Miki tablettái és mi lesz ennek a következménye-különös tekintettel a Zsuzsa üzletrészének megszerzéséért folytatott küzdelemre.
Ennél nagyobb marhaságot már nem eszelhettek ki! Amerikai pszicho-thrillerekben fordul elő, hogy beadnak valakinek egy titokzatos gyógyszert, amelynek nyomán az illető a gaz ármánykodók óhajai szerint kezd el viselkedni és döntéseket hozni.
Aztán persze minden kiderül, a jó elnyeri jutalmát, a rossz emberek pedig megbűnhődnek.
Itt ez valószínűleg másként alakul, mert mint tudjuk, Miklós hivatalból védett, őt az írók hosszú évekre beoltották minden lebukás és megszégyenülés ellen és Nórát is megitatták a naívság és hiszékenység varázslatos elixírjével. /Itt csak olyan simlis nagyfiúk buknak, mint Soma, vagy Patrik./
Hogy oda ne rohanjunk!
Mi a gondotok? Egyre izgalmasabb a sorozat :))))
Szándékos mérgezés, nyomozás a nem tudni mi után, verekedés, zsarolás. Tiszta krimi :))))
Ez a barátok közti boldog élet :)))))))))))))))
ma: 'Lindának feltett szándéka, hogy kiderítse, mi folyik Zsolt raktárépületében.
Magdi és Terike összeverekszenek az esküvői fogadáson.
Miklósnak sikerül kicserélnie Claudia vitaminjait a „saját” tablettáival.'
ez a linda nem normális. beül a jóba naív kislányként, és akkor nekiáll nyomozni olyan után, ami gyanúra neki még csak alapja sincs... honnan tudná, hogy zsolt egy bűnöző? miért ne lehetne egy kávéháztulajnak raktára? akár esetleg megosztva valakivel?
ezek szerint ma lesz a pankráció :-)
nekem is furcsa, hogy miki tablettái pont olyanok, mint klaudia vitaminjai... azt mondta a patikus, hogy ezek erős gyógyszerek. az ilyenek mindig feltűnő formájú, színű tabletták szoktak lenni, hogy véletlenül se lehessen összecserélni mással. ehhez képest úgy néz ki, mint egy vitamintabletta?
-Ez a sekrestyében átöltözés beleillik a Bk-ban tapasztalható egyéb meghökkentő, komplett valószínűtlenségekbe.
Akármilyen jó a kapcsolatuk Tamás atyával, kizárt dolog, hogy ő ehhez hozzájárulna.
Ismételten amondó vagyok, ezeket az ökörségeket nem tudatlanságból, hanem szándékosan teszik be, hogy a nézőknek legyen min fennakadni.
-Különösebben nem aggódom Clau egészségéért, bár pacemaker-t visel, mert azt tartom, csalánba nem üt a menykő, no meg ő főként táplálékkiegészítőket szed, ha jól tudom. Ha ezek közé vegyíti Miki az emlékezetkiesést okozó, erős gyógyszerét, talán túl nagy bajt nem fog okozni vele, bár az ég tudja..
Mindenképpen hülye, eszement ötletnek tartom a f.íróktól, akik már nem tudják, mit találjanak ki, hogy esténként lekössék a nézők figyelmét.
Miki alattomos, a nagy szerelme, Nóra pedig megdöbbentően rövidlátó, pláne ahhoz képest, hogy tanult, jogvégzett ember.
/Ha még a piás Frici bá' lenne ilyen hiszékeny, azt elhinném, de a Mikit jól ismerő Nóráról nehéz feltételezni ennyi naívitást.
Mellesleg az öreg még sok gondot fog okozni a lányáéknak../
Szomorúan láttam ezt a gyér vendégkoszorújú esküvőt. Kertészéknek illett volna meghívni az egész családjukat, sőt, Kingának is a Nádor-familiát. Ez lett volna a minimum.
Nem szeretem azokat az angol blőd filmeket!
Valamelyik adón minden este az megy kb 21:00-ig.
Ezt ki kell várni, mert a lányaim meg azt élik.
A Bk is arra kezd hasonlítani.
Nekem nem jön be!
Nézem mert annyira megszoktam, hogy hülyén érezném magam, ha nem nézném. De inkább bosszant mint szórakoztat.