Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
"...körbejárta Szingapúrt."
Nem egy nagy kihívás, elvégre egy városállamról van szó...
Ősrégi tanítás fiatal lányoknak férjhezmenés előtt, ma már inkább csak vicc:
"A család feje a férfi, a nyaka a nő. A fej mindig arra fordul, amerre a nyak akarja!"
Vagyis ne mondj neki egyenesen ellent, de egy kis csalafintasággal, ésszel ráveheted, hogy önként és dalolva tegye azt, amit szeretnél. :))
Ez a variáció, hogy a Berényi asszonyok sógorokkal polkáznak félre és esnek teherbe, már nem is egyszer volt. Kérnénk valami újat! Tudom, nehéz, de azért ennyire nem kellene sémákban gondolkodni.
Attila viszont lassan kiirandó figura lesz. A nyomozó cégén belül is össze lehetne hozni érdekes ügyeket, amiket ő göngyölít fel és mindjárt volna téma. Ezt a szálat veszendőben hagyják.
remélem nem,
de Juli meg Miki becsiccsent,az tuti,
Nehéz kb. 20 éven át érdekeset, izgalmasat mutatni. A sok szereplő csere ad új témát, de valóban már az ismétlésekből is sok a sok. Mindenki volt már cégvezető, elítélt, beteg, más párja, vagy szeretője. stb...
Az Emília család kiírása jó ötlet volt. Kíváncsi vagyok, hogy a megüresedett lakásba kik költöznek. Jó lenne egy - senkinek nem ismerőse, rokona - élettel és ambícióval teli népes család "vérfrissítésnek"
ez igy igaz,Barta zsoltit is hogy utáltuk mikor verte Zsófit,
Gigit mikor elrabolta Bencét,
vagy Bandit,
attól jó egy szinész ha ezt eltudja játszeni hihetően,
Kit nem szeretünk ?
Aradi Balázs zseniálisan játssza Berényi Balázs szerepét. Tehát A. Balázst szeretem, jó színész.
Berényi Balázst nem szeretem, veletek együtt a karaktere miatt. A forgatókönyvet megírják. A szereplők eljátsszák. A.Balázs "csak" nagyon jól játssza a szerepét, ezért tűnik nagyon negatívnak a ráírt, B. Balázs szerep. A színész játéka tulajdonképpen nagyon jó.