Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
nekünk digink van, gyakran csinál ilyet, elsötétül, lemerevedik, leáll, de a kérdéses nap mintha nem lett volna ilyen.
Igen,ilyen nálunk is szokott lenni.RTL-nél biztos.De most nem láttam elsötétedést.
nálunk is van néha,meg olyan is ,hogy kimerevedik a kép,aztán majd észheztér,van hogy csak egy-két csatorna csinál ilyet
Ilyesmi elő szokott fordulni olyankor is, ha az időjárás (vihar, villámlás, stb.) miatt zavarok lépnek fel az adott u.n. átjátszó tv-toronynál, amelyen keresztül a csatornák műsorait kapjuk.
Reméljük, hogy nincs más baj.
Nálam is volt pár pillanat sötétedés és kimaradás a képben, hang ment tovább. Szerintem a felvételben volt hiba.
Köszi, félek, hogy a tv-nk betojt....A férjem a híradó álatt tapasztalata, én meg a Barátok alatt...:(
Ma nem, de talán tegnap, vagy valamelyik nap
Szeretném megkérdezni, hogy a film alatt volt-e akinek elsötétedett a képernyő, de a film ment tovább a hang alapján ?
Na bumm csak kibújt a szög a zsákból mi nyomja a Juli lelkét
Ma se történt semmi
Mikinek megvolt Julcsi??
Laci elveszítette Csabit.Ezt mondta,Imrét nem említette.Kisunokát sem ,soha.
Köszönöm! Ez FANTASZTIKUS! Más kérdés, mi volt a funkciója Szabi szexelésének anno. A mostanié nyilvánvaló: Zsolt rádöbben, hogy nem megy neki a szex.
szerintem ilyen fazonok mint a Balázs - ezzel a bajusszal és szakállal - nem járkálnak közöttünk. nekem olyan erőltetettnek tűnik.
remélem nemsokáig rontja a levegőt
Nekem is annyira ellenszenves!Amit sumákol a kocsi körül!Többnek akar látszani és ez taszító.A fejét meg a szó szoros értelmében fenn hordja,ettől még beképzeltebbnek tűnik.
Az írók szerint az sem "izgalmas", ha valaki tanul, ld. Natasa.
Pedig egy egyetemista élete sem feltétlenül unalmas...
kb az egyetlen értelmes lény
Hát szomorú is lenne ha minden leányzó ilyen laza erkölcsű lenne. Na de szerintük tisztes asszonyok nem túl izgalmasak.
Kutyus a sorozatban mindig Telitalálat.
Nem tudom honnét szedték elő, de nagyon tetszett. Aranyos pofija, értelmes szemek, és ahogy szedte a parkban a kis tappancsait. Imádni való kutyus!
Hát éppen ez az! Hogy az emberek nem ilyenek, mint ahogy ebben a sorozatban mutatják. Nem mindenki ilyen erkölcstelen, vannak azért normálisan élő, gondolkodó, cselekvő emberek is!
Nyűglődnek, aki valamit ért ma az a kutyi.
Emlékszem erre a részre. Mikivel akart először szexelni a csaj, de Miki akkor nagyon rosszban volt Attilával és azt hitte, hogy Attila küldte kémkedni. Ezért elhajtotta. Azután Szabit szemelte ki magának, aki akkor a Rózsában dolgozott és ki is mentek a raktárba. Ott szexeltek a földön! :)
Nagy szerencséje volt akkor Szabinak, hogy Zsolt nem jött be, mert lett volna nemulass! :))
Nem tudom, te mit gondolsz az emberekről.
"Nem mindenki az, akinek látszik".
XOO
További ajánlott fórumok: