Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
Azt láttátok, hogy Imi minima 1 percig törölgette a száját, miután smároltak Nikolettel? ez most a szerepe szerint volt vagy Ottó utálja a szájára ragadt rúzst (én megértem...) ???
Kiráz a hideg, ha egy lány csak a keresztnevét mondja bemutatkozáskor (az olyan, mint egy call girl a telefonban). Ez most divat, mert a lányaim egyik-másik barátnőjénél is ez a szokás:(((?
Nóra teljesen hiteltelen figura, ezt már írtam máskor is: néha lóugrás szerint minden apró jelből óriásiakat következtet ("Ügyvéd vagyok, ...), máskor meg kiüti a szemét az oltári nagy hazudozás. Azt hiszem, engem mostani részekben ez idegesít a legjobban.
Laci szexusáról tehát lemaradtam, ej, de kár:)))
Mármint Kertész. :DDD
Egyébre nem emléxem.
Laci az Imiékkel való beszélgetés helyett elment egy bárba (valszeg a Zöld Banánba), és egy csajnak pakolta ki a lelkét, aki ezt roppant uncsinak találta, és végül faképnél hagyta.
Nóra megesküdteti Mikit, hogy ő mond igazat és nem Klau, majd halálosan összevesz Klauval.
Miki meg Bartha mint nagy spanok együtt sumákolnak. Klau és Miki versenyt próbálja elérni a lakatost, de egyelőre nem sikerül egyiknek sem.
Klau ráhagyja Vandára, hogy Botonddal menjen a bálba, ha annyira akar.
Erik meglepiből el akarja vinni Tildát egy musicalre, de Tilda Manyussal süt lángost inkább. Erik egyre jobban kezd kiakadni a Certész familyn.
Sziasztok!
Szépen lemaradtam az egészről, megszoktam már, h nem kell nézni az időt :)) Leírnátok mi történt tegnap?
Köszi
..és tegye a vacogó cápa szájába!
-Miki olyan arcpirítóan viselkedik, hogy senki nem fogja sajnálni a betegségében, ha esetleg fél év múlva agonizálni kezd..
/Lassan valóban csak Adri szimpatizál vele, az is inkább Szőke Z-nak szól, sem mint ennek a sátánian gonosz figurának./
-Ami a lakatos felkutatását illeti, gondolom most ezt fogjuk hetekig látni, Miki és a sógornője versenyfutását, miközben a két ádáz ellenség-Zsolt és Miki kedélyesen bratyizik, miután Zsolt igazi amatőr módon elpuskázta a bizonyíték őrzését, és a két irányú zsarolási akcióját is.
Ezek után Bartha helyében én nem lennék ilyen jó kedélyű..
-Az még csak érthető, hogy a "Don" úgy csavarja az ujjai köré a hiszékeny, elfogult Nórát, ahogyan akarja, de így nekirontani Claunak kissé meglepő, a barátságot is felmondva..
Adriennek mondta magát. Én meg azóta tanakodom, hivatásos volt-e, avagy csak unatkozott. Na mindegy, Lacink most felsült, de vigadj, kivénhedt focista, fogsz te még ott (Ezt ajánlotta a minap Alexnek??) felszedett nőcske ágyában landolni!!!
;o)))
Helyesen:
Valaki nem tudja, hogy hívják azt a lányt, akivel Laci összeismerkedett a bárban?
Csak igényesen!
Kemót meg sugarat is! :)
(nem is vagyunk rosszindulatúak ;) )
Szerintem is túlment már minden határon. Kifejezetten várom, hogy már műtsék, aztán meg agonizáljon jó sokáig. Sőt! Kemót neki!
Még most is képes a felesége szemébe hazudni, a halál kapujában- undorító.
Ááááááá, nem akarom, hogy szegény adri átsírja az éjszakát :-))))
Különben tényleg gusztustalan már Miklós viselkedése.
Köszi!
A pultosfiúról jöhetne még közelebbi kép. ;)