Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
(Virgi! Hallottad az új R-Go lemezt? Illetve SzikoraRobi legszebb szerelmes dalait? mIlyen?)
(kicsi off: nemrégiben beszélgettünk Freire Szilviáról. Ma láttam őt az Árkádban közvetlen közelről, és nagyon jól nézett ki. Nem láttam furának a száját, szép volt a sminkje, a ruhája. Pozitív benyomást tett rám, pedig eddig nem tetszett a megjelenése)
Ennyi nemes lélek egy házban! :)))
semmilyen .
itt mindenki megbocsátja mindenkinek, ha megrágalmazza nemi erőszakkal, ha elrabolja, ha bedugja egy sötét pincébe, ha átveri, ha hazudik neki.
Így ismeretlenül én is csatlakoznék!
Boldog szülinapot!
Szüli, igen. Köszi mindenkinek! :)))
Ha Emma lebuktatja, (és remélem hogy sikerül neki) mi lesz utána? Miyen feszültség lesz majd közöttük, pláne hogy 1 lakásban élnek ??
Szerintetek?
Ha szülinap - Isten éltessen!
Virgi, bármilyen napod is van, a Jóisten éltessen sokáig!
Neked is köszi szépen! :)
András tutira lebukik, hiszen ő nem Miki. :P
Vilibá és Erik simán visszalophatná azt a tévét - csak nem őrzi Géza egész nap? vagy zárat cserélt volna?
Remélem András lebukik... megnézném a fejét akkor.
Na, ehhez a részhez nem tudok mit hozzáfűzni. El is köszönök, jó éjt! :)
IRL ez a logikus. De ez a BK....
Hoppá, Boldog szülinapot! :))) :-**
Clau max elküldi a francba Botit a tragacsával együtt, de hogy nem vesz ezért több millióért egy új kocsit az tuti
ISTEN ÉLTESSEN VIRGI!!!!!!!!!!!!!! ♥♥♥♥♥
Andrásnak kezdenek olyan arckifejezései lenni, mint Mikinek, mikor rosszban sántikál
Rózsát lassan átkeresztelhetik Teszkóra :-))
Azt láttátok, hogy kivillant Magdianyus lábszára abból a szükre nadrágjából? Mikor András irodájában volt :) Szegény, attól hogy takarit és folyton rajta van az otthonka még normális ruha is lehetne alatta.
Remélem "mára" átöltözött :)
akkor lehet, hogy az "sz" végű igék ragozása nem kivételnek számít, csak speciális esetnek.
Ebből már nem jövök ki jól, ha Te nyelvész vagy ! :)))
"Botond beveti „titkos fegyverét”. "
-remélem, ez nem azt jelenti, hogy az idősödő Klaudiának elkezdi tenni a szépet, és megkörnyékezi!!!
Manyus művízzel locsolja a művirágokat :D
Én meg azon röhögtem, hogy amikor kiment a Magdi anyus, akkor nem is vitte a seprűjét, hihihi!!! De itt az volt a lényeg ugyebár, hogy a kulcs csomó ottmaradjon.
Manyus is benne volt a játékban, mert Géza 4 felé akarta osztani amikor kiderült hogy nyertek.
Értettem, hogy tárgyas ragozásról beszélünk, de mint nyelvész, a kivételekben nem igazán hiszek. :)
További ajánlott fórumok: