Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
Egyszer Laci meglátogatta Csabát. Minden előzmény és következmény nélkül mutatták, hogy sport táskával elmegy, majd megérkezik. Még csodálkoztam is, hogy ezzel mit akartak. Végül letudtam azzal, hogy biztos a színésznek dolga volt, és nem ért rá egy hétig forgatni.
Lehet, hogy ott találkozott Nikivel, csak nem ugrik be neki, hogy hol látta?
Nem tagadom, a másokkal szemben mindig kíméletlen, kőkemény Miki meghunyászkodása, most, hogy műtét vár rá, lassan engem is zavar..
/Példát vehetne Patrick Swayze-ről, aki tényleg a halál szélén van../
Tegnap a leghumorosabb jelenet számomra az volt, amikor Erik kaján vigyorral, gyengéden simogatni kezdte a felbőszült Botondot..
Az ötlet díjazásra érdemes!
/Egy heteroval szemben ennél nagyobb provokáció nincs..!/
Uncsi ez a BK... Szerintem már túlzásba viszik Mikiék problémáját, és másról sem szól, csak a nyavalygásról, siránkozásról, smárolásról. :-P
Már tényleg rossz nézni... :-)
-Mondhatom, "Lettike" köhögése nagyon amatőrre sikeredett..no és a múltja a jelek szerint eléggé zűrös és az írók most úgy alakítják a történetet, hogy nem egyszerűen ismerték egymást Csabával, hanem valószínűleg együtt drogoztak, továbbá nyilván viszonyuk is volt. Ezzel az Imivel való kapcsolata nyilván komoly veszélybe kerül, gondolom én.
A fiú emlékezetével valami baj lehet, mikor azt mondta, 1 éve nem látta az apját.
Valójában legalább három éve nem jelentkezett, de mindegy.
-Mikit egyszerre érdekelni kezdi, ki gondozza az apja sírját "Vedresen" és Alexszel nyomoztatni kezd Berényi Ágnes után??
Elég furcsa, hogy jutott ez az eszébe, de fogadjuk el, hogy itt számos váratlan, ad-hoc esemény történik, amiről korábban szó sem esett.
Az ötös asztalteríték nekem is feltűnt(már írta valaki)...Bosszantó hibák...
Kiváncsi vagyok én is arra, ki gondozza a sírt!
Más: Ha valaki elmegy külföldre dolgozni tanulni, azért néha hazatelefonál, hazajön, vagy ír emailt...Kata eltűnt, mint szürke szamár...
Nóra és Miki a kórház előtt szép napos időben szállt ki az autóból!
Eközben a bébiszitter overálért és kesztyűért megy Timikének...
Hát hol van az a kórház?(vagy Timikét hova viszik, elvégre az udvaron is mindenki vékony ruhában szaladgál!)
Tényleg: itt volt valaha hideg tél?Vagy hólapátolás?De legalább a művirágok nem fagynak meg:D:D
Megspórolták a külső felvételt mondjuk valamilyen parkban, ahová András égi szózatot hallva megy és láss csodát! Ki szaladgál boldogan fel-alá? Timike, az állítólagos szívbeteg.
:ODDD
Szivesen! :)
De ezt jó volt olvasni? Csodálkozom.
Szóval: NEM MINDEN NŐT!
Na, milyen szép hosszú történet 80AS. Köszi. :)
Tehát azért mégsem minden nőt d@gtok meg ti sem. :P
Már engem is műtöttek úgy hétfői napon, hogy kikönyörögtem, hogy ne vasárnap este kelljen visszamennem, hanem hétfőn reggel. Ugyanis pénteken kellett bemenni, de haza is jöhettem.
Csak bizonyos dolgokat otthon meg kellett tenni....
Nem mindegy, hogy luk-luk. Életemben háromszor vettem azt észre, hogy lehetne luk, ha akarnám. (Értsd: háromszor kaptam jelet) Volt egy nagyon aranyos, de nagyon kövér leányzó, volt egy kövér, de amúgy kevés bájjal rendelkező, és volt egy csontsovány, agyonbagózott hölgy, aki azt mondta, hogy Józsikám, bármikor, amikor csak akarod. Mondtam oké, oké, de csak azért, hogy ráhagyjam. Nem kerestem. Volt egy háromgyerekes, nagyon aranyos félvér nő, de ott a körülmények voltak veszélyesek, abba azért nem mentem bele. (Ez a jel volt a ráadás) Kb ennyi volt részemről az olyan, amit tudatosan hagytam ki. Nekem szép nő (tetszik Laci új nője) még nem mondta azt, hogy tud egy szállodát a közelben! :(
Lacinál nem az volt, hogy nőt akart és megszerezte ezt az illetőt (Megint nem tudom a nevét), hanem az a nő nyilt ajánlatot tett neki. Laci megkívánta és élt a lehetőséggel, mert elege volt már Orsolyából! Kapott már szebb nőtől is ajánlatot, de akkor még nem volt Orsolyára kiakadva, el is utasította a nőt, bár csorgott a nyála.
Én is azt mondom, hogy egy megcsalt feleség ne a csábítónak kaparja ki a szemét, hanem döntse el, hogy megmarad-e a férje mellett vagy sem. A férje az övé, nem annak csábítója. Ez a méltóságos, helyes reakció. Amúgy, indulatból akár ki is kaparhatja a csábító szemét is, ha jól esik neki! Néha ki kell rúgni a hámból!
Timike addig hol volt, míg a bébiszitter dumált?
Lacit majd jól letolják, mert azt hiszik Nóráék, hogy ő nem tudta tartani a száját.