Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
Nem értem én, mi baj van a faszival. A hangzása? Németül a hordó faß (vagy fass). (Ennyi az össz német szókincsem egyébként.) Angolul a fuss (ejtsd fasz) hűhót, zűrzavart jelent. Mégsem érzik csúnyának. Vagy a jelentése? Hászen ki is halna az emberiség e fontos alkatrész nélkül! Igen, nekünk az van, gyerekkorunkban még bögyörő vagy pöcs volt. (Pötsch egy német sportolónő volt, mégis használja a nevét.) Lehet, később már újra csak pöcsnek lehet hívni azt ami még most fasz.
Szóval nem értem. Elnézést kérek mindenkitől aki nem ért egyet velem és megbotránkozik. Tudom, most nevelőmmel és nyelvmesteremmel (Pencilke Drága! ♥♥♥♥♥♥) is konfliktusba kerülök, de remélem megbocsájtja nekem. A pasival meg végképp nem értem mi a baj, hiszen Úrnak születni kell, pasi meg annyi van, hogy ihaj!
Most hallottam, megosztom veletek:
Mi a leghaszontalanabb tárgy?
A villanyírógép. Hát láttál te már szőrös villát?
:D
Igen, egy pár pohár után már előfordul, hogy hülyeségeket beszél az ember. Nálam is volt ilyen számtalanszor. Azóta is emlegeti a párom ez egyiket:
A barátnőmmel iszogattunk otthon a párom meg a haverjával nyomta a pc-s játékot és mire végeztek mi elég jó hangulatba kerültünk.
Erre a párom: Jól néztek ám ki!
Erre én: Csak egy pár néhány pár pohárral ittunk meg!
Na, ezt azóta ők is sokszor mondják. :P :D
:D
Még mondja vki, hogy a sör és a tesztoszteron között nincs kapcsolat!
;)
Még a faszihoz egy történet, bár nem tudom, szerintem nem lesz valami ütős, minden esetre, akkor jól jött ki és röhögtünk:
A barátnőmmel, már jó sok évvel ezelőtt valami szórakozóhelyen üldögéltünk a korsó (második, harmadik..) sörünk mellett, és már elég jó hangulatban voltunk. Valami emelkedett beszélgetést folytattunk, valószínűleg a férfiakról, amikor a barátosnőm úgy kezdte el az egyik mondatát, hogy "Mi, faszik.."
Hímvesszőcske, ez jó! :D
Jó, értelek én. :)
Nem a szó szép vagy csúnya, hanem az amit a szótő jelent. Még rosszabb, mintha úgy hívnád a férfiakat, hogy hímvesszőcske.
Azzal meg már igazán nem akarok példálózni, hogy hogy hangzik ennek a szónak a női megfelelője, mert azt csak végső elkeseredésemben tudnám kiejteni.
Nem így mondta Csaba, de azért utalt kissé arra, hogy lehetett valami vonzalom, netán valami több is kettejük között..
Egyébként azt mondta, hogy a páciensek gyakran beleszeretnek a mentorukba, de összekeverik a szerelmet a hálával..Vagy valami ilyesmit, de ez volt a lényeg
Mikit kiírni?? Nem létezik! Efelől teljesen nyugodt vagyok!
Persze ha többet akar mint Románia és Ukrajna felvásárlása, akkor lehet, hogy átteszi székhelyét valahova máshova, mondjuk az arab sejkségek valamelyikébe. Ez esetben tényleg búcsút inthetünk neki.
a ráktól mindenki fél. a rák berényi miklóstól fél...
:-D
Téged ez irritál, azért érzed soknak.
Engem a melegtéma zavar, a téma bizonyára nem véletlenül kerül elő a filmben.
Mindezek ellenére élveztem Botond kínját! :D
6 főnek? Vagy Lacinak, vagy Nikolettának kell sámlin ülve, hokedlin kajálni. De ha valaki "szolidál" valakivel, akkor más variációkra van szükség. Olyan ez mint a totókulccsal való játék.
Párok: Laci + Csaba vagy Zümi + Kolett vagy Orsi + Nojémi. Alkalmi átrendeződések lehetségesek.
(Nekem az ilyenek nem tűnnek fel... Jó nektek!)
Azért a Miki betegségéről nem gondoltam, hogy ilyen hamar kiderül. Legalábbis az, hogy beteg. Klaudia figurája kicsit túlzottam bunkóra sikeredett, bár
András is hozta a formáját. Lehet, hogy csak egy korrekciós műtétre fekszik be a tesó, de ő már mindent megbocsátana neki.