Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
Teljes mértékben igazat adtam most Eriknek, csak a konfliktuskezelési módszerei vallottak fafejűségre. Jobban mondva volt egy pont, ahol feladta, és onnantól már nem volt hajlandó érdemben kommunikálni. Önvédelem, ami érthető volt, csak így már nem tudtak kibékülni akkor sem, amikor Tilda akarta.
Szerintem meg Andrástól van a Juli gyereke, ami majd egyszer ki is derül:) Alex meg húzhatna vissza zenélni valahova..az a kéjes vigyor a képén és a kiscsajén....háááát, ha az én lányom lenne...elég tenyérbemászó képe lett!:S
Szerinted Erik a fafejű? ... Dehát még a tévét is visszavitte... :((( Tilda egy rettenetes hárpia, még a szépsége sem kárpótolja ezért Eriket, pláne nem hosszú távon. Nekem gyógyító látni ezeket a jeleneteket, ezentúl még jobban fogok vigyázni, hogy ilyen NE legyek soha... (Van rá némi hajlamom sajnos.)
Nahát az én exem Eriknél is sokkal fafejűbb volt, ha konfliktus adódott. Mindegy, hogy kinek a hibájából. Én is nehezen adom be a derekam, de ő aztán annyira sem. Így a végén mindig én engedtem, még ha harcok árán is. Belefáradtunk, ráment a szerelem is.
Nekem is volt az előbb leírt barátnőmmel. De én, Erikkel ellentétben, próbáltam símítani. Nagy szerencse, hogy nem ő volt életem nagy szerelme, bár a kapcsolat elején elhatároztam, hogy nagyon boldoggá fogom tenni! Nem sikerült.
Nem! Csak voltak hasonló jellegű konfliktusok. Rég volt.
Te olyan vagy mint Tilda?
Jól tette, hogy kitette őket!
Emma + Kristóf! Az igen! Ráadásul Kristóf fiatal kora ellenére méltó ellenfele volt Legyőzhetetlen Miklósnak!
Kingának volt abortusza.
Andi, Julcsa a kórházból jöttek vissza. Klau nagyon ki volt akadva, hogy Julcsa nem vetette el!
Hol vannak ilyen politikusok?
Az előbb írtam, Pencilnek válaszolva. Elrontanak a lányok! :D
Ha netán Emma tehrbe esne, akkor kíváncsi lennék, mit hoznának ki ebből a fk írók. Abortuszt? :(
Alex nem megyszer jeleztre Julcsának, hogy szeretne hozzá visszamenni! Julcsa tőle terhes, tehát teljesen jogos az igény! Nem? Hát akkor Julcsa most már ne szóljon semmit!
Amit írsz a megriadásról: Én is így gondolom.
Lehet, hogy nem egyszeri, hanem többszöri. És nem most rögtön, azonnal. Ahogyan jó lehet egy tinilánynak egy "ilyen" Alex-féle, Nem biztos, hogy Alexnek tartósan jó egy tinilány. Ki tudja. Ne keressünk sablonokat, ahány ember, annyiféle.
Mocskos romantika?és mégis életszagú
Szerintem eddig is az volt. :((( Hiába keresem, kutatom, nem tudom felfedezni azt a híres nagy romantikát, amiről itt sokan beszélnek lányok. :X
Volt ilyen. Amit korábban írtál, arról csak annyit, hogy előre nem jó lejátszani semmit,azt nem lehet tudni, hogy tuti rossz lesz.
Akarja Alex is, csak kicsit megriadt attól, ahogy Emma most belelkesült. Megvallom, még én is. Mert ahogy nézem, ha ilyen alapon megy tovább, ez nem szerelem lesz, csak egy jó mocskos viszony, ráadásul Emma jóvoltából. Kicsilány visszavehetne picit a vehemenciából, több tartást kérek!
Hát persze... Viszont szerintem a lány oldaláról nézve ez nagyon megalázó. Bár ő nem látja, hogy mennyire az. :O
Egyébként tényleg érdekes volt Alex visszakozása. Fél a lebukástól? Nem akar elköteleződni? Egyszeri alkalom elég volt?
Nekem is jó lenne egy 20 éves! Csak ne kelljen feleségül venni!
Szerintem se az ágyban kezdődjön!
Engem nem ilyen könnyű meggyőzni. :X Pencil? ;)
Engem t'onképpen meggyőztetek. De azért házasság ne legyen belőle!
Elgondolkoztatott amit írtál. Megfelelési kényszer: Volt egy barátnőm aki nevelni akart. Nem akartam elveszíteni ezért engedtem. Egy általa kiválasztott fodrásszal csináltatott nekem frizurát és elmagyarázta mit viselhetek és mit nem, amikor vele vagyok. Milyen gesztusokat vegyek fel és miről szokjak le. Ezek után is sokat nyűglődött. Kb csak egy hónapig volt köztünk szoros a kapcsolat, még terveztem néhány kefét, de sajnos vagy nem, de megelőzött a szakítással. Közölte, kibékült a volt legényével. Mondom, oké! Szia! Nem voltam szomorú. Kis elégtétel, hogy nem sikerült túl jól az élete.
Tovább: Az embernek egy párkapcsolatban bizonyos mértékig kell alkalmazkodni a másikhoz. A mérték nem mindegy. Néha le kell mondani valamiről, néha olyankor is rendelkezésére kell, hogy álljak amikor éppen nincs kedvem.
Nekem mintha úgy tünne, hogy Alex máris ódzkodik a folytatástól... Vagy csak fél? Pont ő?
Sajna kezdek hajlani a másik oldal felé. :( Persze csak módjával...
Sokat gondolkoztam ezen, pont a film miatt és a tegnap esti hozzászólások miatt is. Tény, hogy nem örülnék annak, ha bármelyik lányom 20 évvel idősebb pasival(hm...) járna, de az az eshetőség, hogy ez csak egy próba nem lelkesít annak ellenére, hogy én is vallom, hogy a házasságig ne csak egy kapcsolata legyen egy embernek. Így már tényleg (majdnem) mindegy, hogy van-e az életében egy 20 évvel idősebb is vagy nincs. Imádkoznék, hogy legyen egyszer vége, de amíg együtt vannak, legyen az az időszak nekik kellemes, szép! Nem biztos, hogy egy korban lányomhoz illő jobb ember mint egy kicsit idősebb.
Egy-két év és eljön ez az idő...
Van bennem szorongás amikor látom, hogy Alex és Emma hogy vágják át Andrást...
(Tény, hogy András akciója Alex ellen undorító volt!)
További ajánlott fórumok: