Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Barátok közt - így látjuk mi fórum

Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)

43005. virgilius (válaszként erre: 43003. - Gwenllian)
2009. jan. 27. 10:08
:DDD Na ez igaz!
43004. correct
2009. jan. 27. 10:06

Milyen "nagy" poén volt, hogy Emmától reméli nem lesz gyereke hirtelen...ezt egy ágybabújás után mondani mert közben Juli várandós tőle.

:)

43003. Gwenllian (válaszként erre: 43002. - Virgilius)
2009. jan. 27. 10:06
Virgi, ha Alex csak érdekből lenne Emmával, azt a BK szintjén számunkra jól látható rosszindulatú mosolyokkal és tenyérdörzsöléssel jeleznék!
43002. virgilius
2009. jan. 27. 10:04
Az a baj, hogy Alex részéről nem igazán hiszek ebben a nagy szerelemben, és Emma is inkább csak vonzódik hozzá, hiszen nem is ismerik egymást igazából. Nálam a romantika nem az ágyban kezdődik, régimódi vagyok, hát ez van. :X
43001. silk (válaszként erre: 43000. - Gwenllian)
2009. jan. 27. 09:44
Így van, élvezzék csak ki a helyzetet! Ebből a kapcsolatból nem valószínű, hogy lenne valaha boldog házasság, hosszú távú kapcsolat, családalapítás, stb, de ha most boldogok, akkor vétek lenne kihagyni!! Egyszerűen tilos!
43000. Gwenllian (válaszként erre: 42998. - Kahlil Gibran)
2009. jan. 27. 09:36

Lehet, mi azért vagyunk kevésbé előítéletesek, mert mindketten szembesültünk már a helyzettel életünk során. Tapasztalatból tudjuk, hogy túlélhető, de akinek még nem kellett kezelnie a helyzetet, úgy érzi, nem is tudná.

Én örülök hogy összejöttek végül, mert felejthetetlen élményekkel lesznek gazdagabbak, az elfojtott érzések és az emiatti stressz csak akadályozná őket más párkapcsolatok kialakításában.

Adrást persze maximálisan meg fogom érteni, ha a szívéhez kap a hírtől. De csak emiatt kár lenne saját magukat boldogtalanná tenni.

42999. Sirga
2009. jan. 27. 09:24
Azért óhatatlanul is eszembe jut, hogy vajon mit szólna Alex, ha Vanda Andrással kezdene járni? Kapásból bele tudná élni magát, mit érezhez az apaként!(Ez elég érdekes fordulat lenne, nem?)
42998. Kahlil Gibran (válaszként erre: 42740. - Joys)
2009. jan. 27. 09:20

Látom, sokat termeltetek a tegnapi résszel kapcsolatban:)))

Nekem az alapbajom az, hogy a konfliktusok, történetek csakis az éppen aktuálisan színen lévő szereplők között zajlanak, és ennek nyilván anyagi okai vannak. A Dallasban is a Southfork Ranch volt a középpont, de ott futottak még Klifbárnszék irodája, más olajmogulok cégei, hotelek, satöbbi. Nekem kezd klausztrofóbiám lenni, hogy ki nem mozdulnak abból a házból (park és kórház kivéve).

Mivel a variációk így végesek, egyértelműen fordul be egy-egy karakter vagy egy-egy cselekmény az unalomba. Nem Szabó Erika, vagy Réti Barna stb. a probléma, hanem a költsévetés, a forgatókönyvírók, a koncepció. Szerintem ezért a színészeket nem is érdemes név szerint gyötörni, mert nyilvánvaló, hoyg szívesebben játszanának el értelmes történeteket.

Alex-Emma-ügy: nagyobbik gyermekem is egy kb. húsz évvel idősebb pasival esett át a tűzkeresztségen (múltkor más elmeséltem), és néhány hónap után lecsengett az ügy. A feleségem barátnője meg hozzáment élete első pasijához (17 év különbség), és máig is jól vannak. Szóval van ez is, az is. Kicsit megint az előítélet bukott ki a sorokból:))))

Sajnálom, hogy ilyen ritkán vagyok, de a lányoktól nem mindig férek hozzá a laptopomhoz:))))

42997. Fiatal nő
2009. jan. 27. 08:30
Nekem a rockerekhez annyi közöm van, hogy a párom nagyon szereti a rockzenét. Anno még gitározgatott is valami formációban. Van neki 2 gitárja is. De még sosem hallottam játszani, pedig tud... :-( Talán egyszer... :-D
42996. silk
2009. jan. 27. 08:23
80as!! Te olyan magabiztosnak tűnsz!!
42995. silk
2009. jan. 27. 08:22

Tegnap csak fél szemmel láttam a békát, vendégem volt, de dörzsöltem a tenyerem, Emma-Alex jelentetnél. Nekem tetszett. És cseréltem volna Emmával, de ezt úgyis tudjátok! Talán azért is tetszik Alex karaktere, mert nekem is volt egy-két rocker az életemben. Egy dobos, aki a vőlegényem volt (és őstehetség, szerintem), egy gitáros, meg volt még egy dobos, aki színházban dobolt, és még színészkedett is (vagy ripacskodott), az egyik RTL-es sorozatban játszott egy mellékszerepet.

Amúgy én szerettem rockerekkel járni, mentünk koncertekre, nagy bulik voltak...

42994. Fiatal nő (válaszként erre: 42988. - Célia88)
2009. jan. 27. 08:19
Akkor én 4 évvel vezetek Fruzsi előtt! :-D
42993. Fiatal nő
2009. jan. 27. 08:18
Tilda engem is iszonyúan idegesített... Ahhoz képest, hogy Ő szólt rá Erikre, hogy fogja vissza magát, Ő csinálta a fesztivált. :-S
42992. geridina (válaszként erre: 42991. - Joys)
2009. jan. 27. 08:16
Ez egy újabb jó húzása volt a rendezőnek. Andit is ideje volt kirakni annak idején, Tildát még inkább. Bár Eriket sajnálom, de szerintem nagyon papucsra írták a figurák. Tegnap ez a tv-ügy. Szegénykém poénosan mesélte, hogy Tilda visszavitette, és megint Tilda támadott. Tényleg igazi HP. Kiráz tőle a hideg.
42991. Joys (válaszként erre: 42989. - Geridina)
2009. jan. 27. 08:13

Tilda tegnapi folyamatos kötözködése szegény Erikkel kissé túlzottnak tűnt, bár bőven van rá példa, hogy a tapintatlanság miként csap át primitív, bunkó viselkedésbe egy vendégeskedésnél.

Még jó, hogy rövidesen lelépnek!

42990. geridina (válaszként erre: 42936. - Zebracsikó)
2009. jan. 27. 08:10
Valószínű. Nekem is basszgitáros volt.
42989. geridina (válaszként erre: 42904. - Zebracsikó)
2009. jan. 27. 08:07
Ráadásul ebben a való életben nem lehet aludni, mert csúszik. A filmben minden lehetséges... Tildával egyetértek (előző hozzászólások), tegnap már azt hittem kivágom a tévét. Ilyen hisztis, idegesíti, begyöpösödött HP nincs is az életben. Szegény Erik, már meg sem mert szólalni.
42988. célia88
2009. jan. 27. 08:03

BUDAPEST – Megtörtént a nagy esemény Emma és a nála közel húsz évvel idősebb Alex között a Barátok közt tegnap esti részében. A szerelmesek között már egy ideje forr a levegő, ám a nagy korkülönbség miatt mind ez idáig kerülgették egymást.

Az Emmát alakító Marenec Fruzsina (20) a Blikknek elismerte, a szenvedélyes jelenet előtt kissé feszült volt, de az Alexet alakító Kocsis Pál (38) igazi profi színész, aki rutinosságával sokat segített a jelenet forgatásakor.

– Minél gyorsabban szerettem volna leforgatni az intim jeleneteket, hiszen ezek eljátszása egy stúdióban elég kínos, kényes feladat. Nem könnyű egy közel húszfős stáb előtt eljátszanunk, hogy szenvedélyesen vonzódunk egymáshoz – mondta a Blikknek Marenec Fruzsina.

– Az idősebb férfiakkal amúgy jobban megértetem magam, a kedvesem is tíz évvel idősebb nálam, és szerencsére nem féltékeny típus. Persze még a csókolózós jeleneteknél is elmondtam neki, hogy nem minden az, aminek látszik. Az intim jelenet forgatása előtt azért beszámoltam neki róla, hogy ne érje őt váratlanul – tette hozzá mosolyogva Fruzsi.

42987. Joys (válaszként erre: 42983. - Fiatal nő)
2009. jan. 27. 07:59

Ez a "bujkálósdi" csak rövid ideig fog tartani, mert a kapcsolatukra hamar fény derül, utána a pletykaház ismert viszonyai között lehetetlen helyzetbe kerülnek, ami nyilván meggyorsítja az egész szerelmi viszony összeomlását.

Emmán nem csodálkozom, ő még egy éretlen, majdnem gyereklány, aki felnőtt voltát kívánja az apja előtt bizonyítani, de Alexen eléggé.

Ő levizsgázott előttem.

42986. célia88 (válaszként erre: 42966. - Virgilius)
2009. jan. 27. 07:43
Detto.
42985. célia88 (válaszként erre: 42936. - Zebracsikó)
2009. jan. 27. 07:38
Én egyelőre nem. :)
42984. Fiatal nő
2009. jan. 27. 07:38
Ami viszont jó lesz... Az a titkolózós rész. Nekem is volt részem ebben. Márhogy titok a kapcsolat, x ideig nem fedhetjük fel. Ez b*romi izgalmas így utólag, de akkor-ott elég kellemetlen érzéseket tud az emberben kelteni. Nem ölelheted át, nem puszilhatod meg... Áááá, szörnyű. :-)
42983. Fiatal nő
2009. jan. 27. 07:36

Halihó! Én nagyon drukkoltam a kapcsolatukért, de ez ahogy megcsinálták, nem tetszett. Nekem nem volt őszinte, és igen, szerintem is arra fog kimenni a játék, hogy Alex csak bosszút áll, ami neki még kellemes is. :-( Legalábbis a színészi játékból ez csapódott le számomra.

Pedig jelzem, én drukkoltam. De nem ilyen megvalósításért. :-(

42982. célia88 (válaszként erre: 42920. - 80ASIQ)
2009. jan. 27. 07:35
Naná!
42981. Joys
2009. jan. 27. 07:33

Tudjátok mit mondok?

Addig jó, amíg csak ebben nem értünk egyet.

Azért figyelemre méltónak tartom, hogy Virgi és Pencil is a mi oldalunkon áll.

42980. célia88 (válaszként erre: 42902. - Correct)
2009. jan. 27. 07:32
A képeken csak 0.xy van, nem...? :O Mire gondolsz?
42979. Joys (válaszként erre: 42968. - 80ASIQ)
2009. jan. 27. 07:12

Sebaj, 80-as, én lassan büszke vagyok rá, hogy nem rokonszenvezem ezzel a romantikus jelzővel illetett kapcsolattal.

Pencilnek van igaza a 42977.sz alatti véleményével.

Szívemből szólt.

42978. Joys (válaszként erre: 42966. - Virgilius)
2009. jan. 27. 07:04

Megvallom, az én szememben sem lett vonzóbb, mióta ágyba bújt Emmácskával.

Szegény András! Akkor teszi jól, ha szó nélkül tudomásul veszi, hogy leánykája álmai pasijával jött össze és érte még új lakást is kész vásárolni/vagy bérelni../

Azért megnézem majd, milyen arcot vág Vanda, amikor tudomást szerez apja új "romantikus" kapcsolatáról..

A rövidesen visszatérő Juliról nem is beszélve..

42977. pencil (válaszként erre: 42975. - Virgilius)
2009. jan. 27. 05:29

Jól írtad Virgi. Bosszú, pénz, fiatal leányzó...

Érzelem semmi, holott Emma úgy gondolja, hogy ő szerelmes. Fenét szerelmes. Egészen egyszerűen NINCS akivel összejöhetne. (Mert nem írnak a történetbe valami naki valót már hónapok óta.) Pedig ő biztosan többre vágyik, mint néhány lopott órára. S azt is az ágyban.

42976. pencil (válaszként erre: 42972. - 80ASIQ)
2009. jan. 27. 05:24

Tehát mivel rosszabb az, hogy Emmát egy másik tizenéves nyomja és később szakítanak vagy egy idősebb nyomja és később szakítanak?

Ugye ezt nem gondoltad komolyan? Így látnád a lányaid esetében is?

Én azt sem fogom csodálni, ha András agyvérzést kap.

Mellesleg én sem szimpatizálok ezzel az Emma-Alex kapcsolattal.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook