Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
Szerencsés vagy az ismerőseid terén.;)
Aha, igen. Itt is mindig ez volt a válasz az ilyen visszaszivárgott hírekre. Nagy hóhányó az illető, a csaj meg nagyon bele van esve.
Igen, ennek valószínűsége nálam is 0 és 1 közé redukálódik. :)
Nyilván én sem úgy gondolom, hogy sorozatos félrelépéseket megbocsátanék, de egyet azért igen!
A sorozatos megcsalások (guruló almát is effektus) a Célia által már említett hülyére vevés kategória.
Ja, ilyen közös ismerős nekem is volt több. Volt olyan, hogy a társaságunk hosszan tárgyalta őket a hátuk mögött, annyira nyilvánvaló volt, hogy a srác pofátlanul csalja a lányt. De a csajjal valahogy sikerült elhitetni, hogy amik visszaszivárognak hozzá, csak az irígy rossz nyelveknek köszönhetőek. Helyi szinten elég ismert a fiú, a Megasztár egyik elődöntőjében is szerepelt. Szóval erre lehetett alapozni, h biztos a féltékeny rajongó lányok találják ki.
Egyre ratyibb ez a barátok közt
Aki egyszer megbocsát, az megbocsát kétszer, háromszor, ötször, tizenötször is?
Én úgy gondolom, hogy max egyszer lennék rá képes, de lehet hogy még annyiszor sem.
a megcsalást én is elítélem.
nekem is az a véleményem, hogy ezt lacinak kellene elmondania orsinak.
noémi legfeljebb lacit győzhetné meg, hogy beszéljen a feleségével. csakhogy noémi ehhez nem így áll hozzá...
egy egyszeri félrelépést, amit a társ elkövetett, és bán, nem hiszem, hogy mások kaján mosolyokkal, szarv-ajándékokkal díjaznának...
bár lehet, hogy tévedek, nekem csak egyszer volt benne részem (nagyon régen), többen is tudtak róla, de ezt a fajta viselkedést senkinél nem tapasztaltam...
Már nem közeli barátnő. Egy haveri körben voltunk mi régen. A barátja a párom haverja volt. De aztán a párom rájött, hogy milyen megbízhatatlan ez a srác és szép lassan eltávolodtak egymástól és így mi is a csajjal. Tehát nem voltunk mi olyan jó barátnők, ma már ritkán is találkozunk, úgyhogy ezért nem én akarok lenni az, aki elmondja neki mi folyik a háta mögött.
Érdekes ez a megcsalásos dolog. Én egy időben nagyon féltékeny voltam, de ahogy az ember öregszik, meg a kapcsolat is mélyül ezek a dolgok eltűnnek valahol.
Természetesen elröhögtem magam, adtam neki egy puszit és elmeséltem, hogy mire gondoltam...:-)
Ez nagyon aranyos. Főleg a mondat befejezése. És hogyan reagáltál rá, miután már lepergett lelki szemeid előtt, hogy esetleg megcsalt?
A múltkor történt egy olyan, hogy a párom ült mellettem és borzasztó bűnbánó arccal kezdett bele a mondandójába, ami úgy kezdődött, hogy "Mondanom kell valamit, de nem fogsz neki örülni, haragduni fogsz." Aztán elhallgatott és nekem elkezdett járni az agyam. Cirka egy-két másodperc alatt tudatosult bennem, hogy ha most azt mondja, hogy félrelépett, de soha többé és nagyon szeret, nem dobtam volna ki!!!! Ott, akkor rájöttem, hogy nekem ő fontosabb annál, mint egy esetleges félrelépés miatt feladjam az eddigi közös életünket. És nem a kényelem, mega megszokás miatt, elhihetitek nekem, hanem, mert még inkább megtudtam, hogy szeretem annyira, hogy ezt feldolgozzam és tovább éljünk együtt. (amúgy azt mondta, hogy lehet, hogy lefényképezte egy traffipax). Még azért hozzáteszem, hogy SOHA nem jut eszembe, hogy esetleg megcsal, csak ez egy olyan kezdetű mondta volt, ami akár így is végződhetett volna..
Az megint más, ha folyamatosan félrekefél az ember párja, na de azért a kapcsolatért nem is lenne kár.
Pedig ha a barátnőd, a srác meg csak ismerős, lehet, hogy beszélni kéne vele. Akárcsak indirekt móron puhatolózni, hogy ilyen esetben akarná-e tudni, meg hogy mit vár ettől a kapcsolattól...
Én nem bírnám nézni, mert ez már tényleg a "hülyére vétel" kategória.
Az egyik legjobb barátnőm még a kapcsolatuk elején csalta a párját azzal a sráccal, aki később az én élettársam lett. Nem egyszer, hanem elég sokáig. Nagyon fura volt, mikor évekkel később mi összejöttünk, és összejártunk egy társaságba, ott voltunk az esküvőjükön, meglátogattuk egymást az új lakásban satöbbi. Na ez az a szitu, amiben és sem szólnék soha. Amikor történt, a lány még nagyon fiatal volt és a saját érzéseiben sem volt biztos. Azóta viszont az évek őket igazolták. (mi pl már régen szétmentünk az élettárssal)
Ha nem akarod tudni, hát nem. Én viszont azt nem akarnám, hogy a szomszédok összesúgjanak a hátam mögött, a barátok sajnálkozó képpel fogadjanak minden nap, a nem barátok meg kaján vigyorral. A kollégák szarvat ajándékozzanak nekem karácsonyra, és hangosan röhögjenek, mikor kibontva tanácstalanul nézegetem. Én biztosan nem szeretném ezt!
Egyébként mélységesen elítélem a megcsalást, legyen annak bármi is az indoka.
Jelen sztoriban viszont nem Noéminek kellene mindezt az anyjának elmondania, hanem inkább Lacira kellene hatnia, hogy öntsön tiszta vizet a pohárba.
meg a 'mástól kell megtudnom' dolog szerintem rettenetesen megalázó. ez már pont azt az érzést kelti, hogy 'mindenki tudja rajtam kívül'...
ezt a dolgot csak laci mondhatja el orsinak...
Nem én akarok lenni az, aki elmondja.
:(
Kell tudni abbahagyni is, de ezt Kalamárék a jelek szerint másként látják, s ennek csak egy magyarázata lehet: a félmilliós nézőszám csökkenés ellenére a sorozat még "eltartja magát", sőt, profitot hoz, ezért erőltetik tovább a sorozatot./Minden más műsornál egy ekkora visszaesés esetén pontot tesznek a végére és levonják a tanulságokat../
Pedig a BK elfáradt, ez nyilvánvaló, a kapcsolat-rendszerek lassan kimerülnek, az új ötletek egyre vérszegényebbek és ezt szerintem az Rtl Klub vezetése is tapasztalja, de nem akarják elsietni a döntésüket, inkább még bizalmat szavaznak a produkciónak.
Továbbá valószínűleg nincs a tartalékban olyan sorozatuk, amely állhatná a versenyt a TV2-vel, az esti/20.30-as/ műsorsávban..
Gondolom, ezek a megfontolások tart/hat/ják életben a sorozatot.
pont erről van szó.
ha szeret, és elmondja, azzal elveszít téged.
ha szeret és nem mondja el, neked sem fáj.
ha viszont már nem szeret, én is elvárnám, hogy elmondja, mert akkor már nincs esély a rendbehozatalra, legfeljebb ideiglenesen, rövid időre...
Akkor ezt a sémát képzeld oda a többi helyzethez is. Ráadásul Laci nem kurvázott, részéről ez egy kétségbeesett ballépés volt, és szereti Orsit. Szerintem egyértelműen megérdemli a megbocsátást. A barátnődnél nem ilyen tiszta a helyzet, őt talán tényleg hülyére veszik. (Akkor tehát el kell mondanod neki?)
Igen. Nem akarom, hogy tőlem tudja meg, pedig én sokszor visszahallom a srác haverjától, hogy megint itt volt, meg ott volt...
Az más, hogy mit sejt a szíve mélyén, akkor se tőled tudja meg, nem? ... Ugyanarról beszélünk lényegében.
Veled értek egyet, mint általában. :)
Én is tudok ilyetről, de ő nem családtag, csak egy barátnőm. Nála viszont azért más a helyzet, mert a szíve mélyén tudja ő, hogy a párja kurvázik, meg visszajár a régi nőjéhez, de mégis mellette marad. :(
Ráadásul nekem anyukám azt tanította kiskoromtól, hogy ha valakit szeretek, akkor nem azzal teszek neki jót, ha elmondom, hogy a háta mögött ki mi rosszat mond róla pl. Mert azzal csak fájdalmat okozok, és a végén rám fog haragudni érte. A rossz hír hozója sose kedves.
Egyébként én tudok ilyen titkokat, és eszemben sem volt SOHA egyiket sem elmondani.
További ajánlott fórumok: