Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
Uppsz!
Úgy jártam, mint ahogy virgi szokott.
Csicsóka az unoka fedőneve :) S ma nekem kell leszedni a dominóit :)
Joys, egy ici-pici off:
a fiad keresztneve István?
Mint kiderült, a nagyfőnök Kalamár kutyája volt.
Kár érte, az évek során én is megkedveltem.
Ők ketten nekem sötét lovak, ebből az egyetlen alakításból nem tudom megállapítani a kvalitásukat. Ebben a szerepben megfelelőek.
A leggyakorlottabb és legkeresettebb színész közöttük kétségtelenül Rékasi Károly, aki kiváló képességekkel megáldott, nagyszerű alakítások fűződnek a nevéhez és remek orgánumát a szinkronban is jól hasznosítja.
Sok éven keresztül játszott a nyiregyházi Móricz Zsigmond Színházban.
Régóta van a pályán Fodor Zsóka, sőt, Ábrahám Edit is, de őket inkább vidéken foglalkoztatták, főleg az előbbit.
tegnap volt szerencsém megnézni a Barátok Közt DVD-t.
Rajta van pár szereplőválogatás is (Tilda, Zümi, Palika, Dani, Laci, Zsófi, Csaba..), a lejátszás közben a szereplő mostani " énje" jókat derül magán, megjegyzéseket fűz akkori produkciójához stb.
De rajta van az első rész is teljes egészében - ez nekem azért volt "élmény", mert én nem kezdetektől követem a BK-t. Abban van egy jelenet, mikor Miki az irodában veszekszik egy üzlettársával, s közben belép András és Laci. Na, ez az üzlettárs nem volt más, mint Ragyásfej!!! Lehet,hogy volt már róla szó, és tudtátok, de nekem ez nagy felismerés volt!
Az jutott az eszembe, hogy lehet, hogy Botond rájön arra, hogy Gejza szívatni akarja, ezért egymaga megcsinál egy sikeres bankrablást sok milliós zsákmánnyal, Gejzáék meg lebuknak és mennek a shitre.
Kingacicát t'onképpen nem féltem, van ő olyan helyes lány, hogy talál(na) ő magának jobbat.
Lehet.Én még nem láttam. Elhiszem,hogy jó színész,mert engem kirázott a hideg a szerepétől..:S
Elhiszed,hogy Szőke Zoli&Varga Iza is nagyon jó , kedves emberek? szerintem ők is nagyon jó színészek.
Lehet, hogy a szerepe itt nem volt valami szimpatikus, pedig /Szakács Tibor/ ügyes színész, most láttam őt a "Pillantás a hídról"-drámában. Hitelesen formálta meg az Olaszországból Amerikába származott testvérpárból a fiatal srác figuráját.
Nagyon pozitív véleményem alakult ki róla.
:P
Patrikot nem sajnáltam,mert tényleg unszimpi volt. Az a nyálzás...:S bocs,de abszolút nem szerettem.:((
Viszont Kristófot igen:)) helyes fiú:$:D
Én is sajnálom a kutyust, de még jobban az indokolatlanul és idő előtt kigolyózott Patrikot és Kristófot.
Egyébként ebből is látszik, hogy a f.írók kapkodnak, mert egyikőjük történetét sem vezették végig, hanem gyorsan kiírták őket.
Pedig nem nyomtak habostortát Kalamár képébe../