Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
Ezt aligha fogod látni, mivel iskolai, egyetemi jelenetre a Bk-ban eddig még nem volt példa..
Az a világ kívül esik a produkción.
Jól emlékszel, Jean-Paul Belmondo tényleg nagyszerű volt benne.
Igaz, ő valamennyi filmjében emlékezetes alakítást nyújtott.
Valóban tegnap a Botond-Géza féle kávéházi jelenet volt a legjobb!
Nekem van egy olyan érzésem, hogy Alexből majd akkor kerül elő a részeg állat, mikor a szülőin lesz és beszél a tanárnővel. Amúgy meg, ha iszik valaki -pláne ennyit-, annak erőteljes piaszaga van, úgyhogy jobb lenne, ha nem menne emberek közé. Bár, hallottam olyat is, hogy a vodkának nincs szaga, nem tudom..
Belmondo felejthetetlen alakítást nyújtott - akárcsak az őt szinkronizáló Mécs Károly. Legalább 25 év távlatából emlékszem álhülyén elgügyögött "Akarsz egy szép lufit?" kérdésére.
Csütörtökön vagy pénteken mi történt, amitől Alex ennyire depis lett és az alkoholba menekült? Julcsa nem fogadja vissza? Emma hiánya? Másrészt mi a fenét akart Miklós késő délután, amikor ő maga is sokszor engedte el a vén rockert, mivel fontos telefon, e-mail már nem várható. Ha most kirúgja ALexet, akkor az utóbbi távozik (persze örökre) a BK-ból?
Szerintem Klau már azt is tudja, hogy honnan a rokoni szál. Csak még nem mondta el, mert a hét végéig més 4 rész hátra van.
Jesszusom, így olvasva olyan, mintha ez egy sorozat-paródia lenne. Pedig nem, tényleg minden így volt! :D
Nem semmi rokon lenne. :) Bár a BK-ban még ezen sem csodálkozhatnánk.
Vagy Gézának mégis sikerül a buli, és postán küldi maguknak a pénzt, hogy ne kelljen magyarázkodni.
Úgy néz ki Kinga írt a külföldi rokonnak és az küldi a pénzt?
Tuti fix. :DDD
De az is lehet, hogy Berényi papa titkos maffiózó öccsének a fia. :) Sőt hugának.
Vajon hány BERÉNYI fatty fog még előkerülni? :-)))
Biztos ő is árvaházban nevelkedett, 18 évesen tudta meg, hogy ki is valójában az apja. A nevét meg Bugyiról változtatta meg Berényire.
Igen, ezen az erőltetett vigyorgáson én is tudtam nevetni. :D Főleg Botondon, mert amúgy is nagyon irritáló, tenyérbemászó mosolya van (mickey mouse).
Végtére is BERÉNYI Attila, vagyis ha el is pottyantotta valaki, a nevére vette. Annyira nem lehet titkos.
És Berényi Ágnes sem ismeri ezt a fiút?
Csak az öreg fia lehet, különben miért az ő sírjához járna ki valaki?
Max Zoli elpottyantott fia lehetne, de akkor miért az öreg sírját gondozza?
Igen, és biztos meg is hálálja majd neki a segítséget. :-)
Ágnessel nemrég beszélt telefonon Miklós, így tudta meg hogy nem az ő megbízásából gondozzák a sírt. Lehet hogy Miklós elpottyantott fia? Esetleg Andrásé és Emmának van egy újabb féltesója?
Alex őrangyalának ugye Emmát hívta?
Sajnos, igazad van. Pedig úgy örülök a hírnek, hogy Kárpáti Levente is csatlakozott! Még akkor is, ha zűrös figurát alakít - az izgalmasabb a nézőknek is! :)
Az igazi még nem jelent meg.
Miklósnak kételyei Nórával kapcsolatban? Lehet, hogy az új szereplő Nórát szemeli majd ki, nem Klaut?
Köszi az infókat. Nekem rémlik, hogy egyszer volt már Berényi Ági is a sorozatban. Vagy valaki, aki annak adta ki magát, de mégsem. És az igazi is szerepelt már, vagy még nem?
A Berényi-familiáról azok sem tudnak semmit, akik kezdet óta nézik a sorozatot, mert ezt elhallgatták előlünk.
Ez jól átgondolt elképzelés, mert-gondolom- csak így lehet újabb és újabb szereplőkkel bővíteni ezt a véget nem érő történetet.
Abban reménykedhetünk, hogy Kárpáti Levente új színt hoz az egyre szürkébb és unalmasabb cselekménybe.
Meg remélhetőleg a Tilda, Erik, Emma és Noémi helyett csatasorba állított figuráknak.
De amíg ez lemérhető lesz, addig legalább fél év telik el.
Anyjuk meghalt, apjuk verte őket, ezért megszöktek és önként árvaházba vonultak. Kata egyszer bekattant és felkereste Vedresen az őshazát. Kiderült, hogy Berényi papa újra nősült, született egy lányuk, Ágnes, aki akkor Németo-ban élt. A második feleség és Berényi papa is halottak már. Attiláról nem volt szó, úgyhogy nem tudom, hogy csempészik be ezt az alakot.
Hogy volt ez régen, illetve mit tudunk eddig a Berényi famíliáról? Ahol most laknak, ott előtte árvaház volt, ahol a Berényi fiúk felnőttek. Anyjukról, apjukról mit tudtunk eddig? Kata ezek szerint kereste a családot?
Ez itt a rendező hibája miatt elkapkodott volt.
Kocsis Pál azért ennél jobb színész.
További ajánlott fórumok: