Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
basszus, kétszer kellett elolvasnom a hozzászólásod, mert nem értettem az "Ottónét"
Aztán leesett végre!
Nem vagyok ma formában.
tetszett, ahogy lacit is kiosztotta, amiért az megcsalta orsit. nem, mintha ő nem éppen esküvő után lécelt volna le párizsba, ahol friss házasként összejött berger petivel...
az a jó ebben a sorozatban, hogy mindenki olyanban osztja az észt, amiben ő maga is 'ludas'...
igen, ez a megfeelő szó rá : ALJAS ... meg mellette kétszínű is.
Lehet ugyanezt mondani Mikire is, csak neki az alaptermészete is hasonló ( mindenkin átgázoló ) , és ez egy családanyától és ügyvédtől nem igazán illő...
Nóri mint CÉGVEZETŐ ? Mérnök is lett hirtelen ? Vagy építész ? Lemaradtam az iskola elvégzéséről ? Azért egy építőipari céget nem hiszem, hogy el tudna vezetni.
Tetszik, nem tetszik, a nem mindig szimpatikus megnyilatkozású és viselkedésű Nórának igenis van köze minden olyan bevételhez, ami a cég üzleti tevékenységéből származott, részint mert tulajdon- része van benne, részint mert a cég jogtanácsosa.
Ez ellen hiába is tiltakoznánk.
Mondjuk, ha választanom kellene kettejük között, bár nekem Nóra is gyakran ellenszenves, ennek ellenére nem őt, hanem az álnok, örökké gyanakvó és bizalmatlan Mikit zavarnám el..
De ez lehet, hogy csak az én véleményem.
Na, jó sokat kellett visszaolvanom. Lett volna egy csomó minden, amire reagálni akartam, de már elfelejtettem..:-(
Ami eszembe jut: Szerintem tegnap Szőke Zé jól játszott a bankban, arcáról le lehetett olvasni az "egy világ omlott össze bennem" érzést.
Gézának golfja van, asszem hármas golf.
Zsófi egy barom, Kinga megint meregette a szemét, ami annak az előjele, hogy valamit megint kipofázik. Be is jött, mert szaladt Zsófihoz a hírekkel..
Ja, és üdv az újaknak!!!! :-)
Te is jársz "Testületi űlésre"?! Szakszervezetire, vagy más milyenre?
Mert én is járok.
A vicc kissé szomorú/?/, de szellemesnek ítélem..
Én is többször megnéztem!:) Legszebb öröm a káröröm. (mert nincs benne irigység)
Mondom ezt mindannak ellenére, hogy én talán soha nem verekednék.
Igazság szerint attól féltem, hogy Zsolt a pofon után rögtön odaugrik Zsófihoz, hogy jaj ne haragudj, nem akartam, meg tudsz nekem bocsátani?
Alex azért akarta eltávolítani Emmát, mert nem akarta, hogy kiderüljön a kapcsolatuk. Tudta, hogy abból nagy botrány lesz. Igaza is lett. Amikor viszont András megtudta, majd Vanda rájuk nyitott, akkor már úgy döntött, hogy mégis vállalja, majd pár nap után kérte, hogy költözzön hozzá.
Úgy látszik a Club bankban minden lehetséges :)
Még egy vicc, mielőtt elindulok testületi ülésre:)
(Joys külön neked:)
Az álmok igenis valóra válnak. Húsz évvel ezelőtt arra vágytam, hogy
keressek 60.000 Ft-ot havonta és legyen egy 1983-as évjáratú Golfom.
Mára mindez teljesült.
Ahogy meglátta! Ő eddig is úgy gondolkodott, mennél több a versenytársa, annál több a gondja.
És aki be kíván tekinteni a kártyái közé, az nála elásta magát.
köszi a választ!
De eddig is szerették, és mégsem volt összeköltözés, sőt, Alex már kezdte a leányzót eltávolítani magától.
Ha valakinek banki széfben van értéke, azt bárki megnézheti, csak a kulcsot kell felmutatnia?
szegedre költöztek
mert szeretik egymást
pénzt. mutatták
Sziasztok!
Az elmúlt három hétben tanultam, így kimaradt a BK az életemből, segítsetek már legyetek szívesek:
- Tildáék hogy léptek ki a sorozatból?
- Emma és Alex miért költöztek össze? Én ott lemaradtam, hogy Alex nem ment el a szülésre és Vanda megharagudott rá.
- Nóra ellopta a széfből a mit? Pénz volt benne? Ezt mutatták?
Köszi szépen a válaszotokat!