Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
Hali, Gwen! Most ugratni akarsz?? Galla esetlen rímeit egyszer már ide hoztátok..akkor is csak bosszankodtam rajta.
Őt soha nem kedveltem a groteszk, fa-humora miatt.
Ha a szakértelmet és vezetői készséget nézzük, kizárólag András alkalmas az ügyvezetői posztra. Megmaradtak a megfelelő kapcsolatai, becsületes, korrekt is, szóval nála minden együtt van, hogy újra elnyerje a vezetői széket.
Sajnos, túl becsületes, túlzottan is törvénytisztelő..
Klaudiáról minden létező kedvezőtlent és elmarasztalót el lehet mondani, ha Ákos fia jön szóba.
Rossz, önző fiúvá nevelte, soha semmiben nem támogatta, sőt kisemmizte.
Amikor a fiút halálos baleset érte, Klau kis időre magába szállt és mind ezeket elismerte, ma már azonban alig emlékszik önkritikus megnyilatkozására.
"Gone with the wind.."
Laci két esélyes lenne?! Aligha. Eddig minden megmérettetésnél az ő "egyetlen barátjára", a gaz Mikire szavazott.
Szavakban néha bírálja egyes kétes húzásait, de tettekben mindig kiáll mellette.
Most is így lesz.
Na, mit mondtam? Amit a letöltendő szv-re ítélésről mondtam, ugyancsak be fog következni, ehhez nem kell különösebb jóstehetség.
ez a galla nem normális
ezt jó értelemben értem, bírom a fickót :-)))
Hehe, ez nagyon beteg. :)
Azért az író átolvashatta volna, mielőtt publikálja, mert vannak benne hibák.
Nem esett messze az alma a fájától.
De azért mégis csak a Klau fia volt! Pont tőle kicsalni az apai örökségét? Mégha Mikitől, vagy Laciéktól akarta volna megszerezni? De nem, neki az fájt, hogy a fia örökölt, és nem ő.
az lenne rossz, ha klau vagy andrás kezdené a szavazást, mert klau egyértelműen magára szavaz, és ekkor andrás is, mert le akarja váltani mikit, de magában nem bízik, hogy nyerni tudna.
ha miki kezd, és andrásra szavaz (klaura bizti nem fog, akkor utána (klaut kivéve) mindenki andrásra fog, és (szerintem) ez lenne jó. nem szeretem klaudiát :-(
A Bk. hivatalos oldalán, a szereplők jellemzésénél ezt írják Klauról: "Zoltán halála után nem örököl semmit, csak a jelzáloggal terhelt villát. A Berényi Építõipari Kft.-nek saját ügyességével lesz résztulajdonosa, ma már övé a részvények 30 százaléka."
Mintha dicsősségére válna az Klaunak, hogy a saját fiát kisemmizte az örökségéből.
Nem, Klau nem örökölt semmit a férje után a Kft-ből! Zoltán egyenlő arányban osztotta meg a tulajdonrészeket a két öccse és a fia között. (20-20-20%) Klau Ákostól szerezte meg azt csellel. Így lett neki 20%, majd Gabitól megvette az ő 10%-át, (Laci nem tudta volna megvenni, mert csóró volt. Miki pályázott rá, de Klau kicselezte) most meg Mikitől megszerezte Zsuzsa 10%-át.
És van még Lacinak és Nórának 10-10%-a.
Igen, Zsolt Klau szerint egy gátlástalan bűnöző (:D), úgyhogy ő biztos örömtüzeket gyújtana, ha végleg szétmennének.
Gonosz vagy, vagy sem, tuti nem szakítanak az akciót követően. :P :)
Budaházyt még pont a 'Magyarország' alatt gyűjtötték be, most mutatta a Híradó. Remélem, nem engedik ki holnapig.
A menetrendszerinti balhék megkezdődtek, de legalább a nappali rendezvények békések voltak.
De jól elvoltatok itt ketten. :)
Van ennek a témának egy finomabb megközelítése is. Bár nem értek vele 100%-osan egyet, de előfordul biza, hogy egy zeneszerző bármikor rádiózva meghall egy dallamot, futamot stb. de nem tudatosul benne. Később, mikor azt hiszi, "ihletet kapott" (nem tudom, az milyen, én még sohasem írtam dalt) ez jön elő belőle, és méltán hiszi, hogy a saját szerzeménye.
A Bumerángban mesélték Lajosék, hogy egyszer Voga egy átmulatott éjszakán így komponálta meg kétszeres tempóban a Himnuszt, és meg volt győződve arról, hogy slágert írt, míg meg nem mutatta Turnovszky barátjának/társának, aki felismerte és megfelelő tempóban le is játszotta a zongorán. Szóval ilyen van. Nem kell feltétlenül lopással vádolni a zeneszerzőket minden ilyen esetnél, de persze ők is nyilatkozhatnának szerényebben, mikor szembesítik őket ezekkel a párhuzamokkal - mert a Süsü alapjául szolgáló "Cherry tree" engem is szíven ütött, bizony.
Vannak egyértelmű esetek, amelyekhez elég a józanész is.
Köszönöm a beszélgetést!
By the way, egyet még engedj meg, mert fontosnak tartom:azt, hogy valami plágium-e, azt nem Te még én döntjük el, hanem a bíróság.
Minden más csak vélekedés.
Köszi a beszélgetést.