Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
Ja, azt is kirakta? Nem csak egy zsepit, meg tárcát?
De nem Bandika mobiljára gondolsz, amit az újságban megtalált Klau..?
Figyeljetek!
A múltkor (asszem hétfőn)amikor Döme Kingával társasozott, Dömének nem lett rövidebb a haja egyik jelenetről a másikra???? Én úgy emlékszem...
Ezt én se értem.
Miki úgy lobogtatta meg, mintha kiderült volna, hogy Klau valójában nem nő, hanem férfi, csak eddig ügyesen titkolta..
Nóra az igazság bajnoka, a cég jogtanácsosa.
Ő közömbösen nézi az adóeltitkolást?
Mert ez már elég furcsa volna..
Vagy ilyen apróságokon ne akadjunk fenn?
Szegény Bandika is. Eltűnik a tuti új telója, az apja meg persze biztosra veszi, hogy ő hányta el. :((( Vajon kiderül az igazság?
Egyébként meg nem tudom, mi volt olyan kompromittáló ezen a felvételen. Bartha magától is kitalálhatta, hogy Klaunak hármuk közül csak Zsófi számít.
Számomra kissé furcsa ez a végletesség, de nem vitatom, hitelesnek tűnik.
Ilyen valóban előfordul/hat.
Mikinek se állása, se családja, se becsülete. Ehhez képest derűsen, gondtalanul jár-kel és kizárólag a bosszú élteti. Nyilván telik neki a cégétől elsikkasztott milliókból, amit Nóra elől is elrejtett.
Apropó, András és /Miki/ nagy barátja, Kérleklaci tudnak erről?!
Mert senki nem veti fel /sajnos még Klaudia és Nóra sem/, hogy komoly összeggel károsította meg a céget, ami vizsgálatot igényelne és amelyért felelnie kellene.
Hogy a francban van ez?!
Gwennek van igaza, ez egy következmények nélküli sorozat..
Pedig Emmácska viselkedése meglehetősen hiteles ám. :)
A másik kettő viszont valóban, viccnek is rossz. :S
..gondolom a rövidesen színre lépő Szombathy Gyulába, aki Vili b. egykori katonatársát játssza..
Végre egy nagyszerű színészt is üdvözölhetünk itt.
A "Valami Amerika 2" szerintem szórakoztató, kellemes vígjáték, hiteles alakításokkal, a mozi után nemrég dvd-n is láttam.
Nem York Cityből azért többet is mutathattak volna, ezért kár volt kimenni. /A bár-jelenetet pedig szerintem már itthon forgatták./
Tompos Kátyáról-akit a József Attila Színház színpadán kisebb szerepekben már láttam-még fogunk hallani.
Elképesztően gyermeteg dolgokkal etetnek bennünket, az ember esze megáll és egy helyben topog, pedig a f.írók között állítólag jócskán találhatók fiatalok /ill. fiatalosan gondolkodók/ is.
De t.képpen teljesen mindegy. A Bk semmitmondó és egyre unalmasabb.
-Miki erőlködése, hogy /a sorozatos gazembersége miatti/ sérelmeit megtorolja sógornőjén, szánalmas!
-Az pedig teljesen érthetetlen, hogy a pénzügyi tanácsadó Attila, miért költözik be Klau villájába, ha csak nem a mesterkélt, átlátszó cselekmény vezetés, azaz a feszültségek élezése miatt.
Talán mondani sem kell, azért akik ezen a területen dolgoznak, rendszerint nem szoktak nyomorogni, még ha elváltak és egyedül élnek, akkor se.
Egy albérletre azért jut nekik..
-A szerelemtől begőzölt gyereklányt, a mániákus Emmácskát már nem is említem.
Szerintetek Bandika milyen gyorsan találja meg a hangfelvételt az új telóján?
Holnap, vagy várunk vele a jövő hétig? :D
Andris kirúgja Mikit, mert "kölcsönvette " Bandita telefonját?
A mai sejtelmes mondat az volt, mikor András Julinak azt mondta, hogy nehéz úgy elfelejteni valkit, ha minden nap látja az ember. Szerintem összejönnek - mondjuk karácsonyra :DD
Nem bírom, hogy itt mindenki mindenkinek a bizalmasa kell legyen.
Nóra a borsófőzelékével kiakasztott. Mi a fenének megy át Emmához? Annyira nincsenek baráti viszonyban!
Manyus is a levesével! Ugyanez!
Mindenki mindenkihez bejárogat, kioktatja, kifaggatja annak ellenére, hogy nincs elszámolnivalója az illető felé.
Miki de furfangos volt a diktafonos trükkel! Bloááááh
Ócska sz*r ez a sorozat!