Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
Későn értem haza és még utána is eltartott egy ideig, amíg sikerült megbarátkoznom azzal, hogy én most algás spenótlevest fogok enni. 11-kor kezdtem el amúgy. :D
Reggelire a meggyleves már sokkal jobban csúszott, csak az nem esett jól, hogy hideg.
Ja, ez igaz.
De ez olyan kellemes erőszak lenne. Kinga is élvezné! :D
Bocsánat én értettem félre. Nem Lindát hoztátok hírbe, hanem Kingát.
Nem mint hogyha az erőszak ez esetben sokkal elfogadhatóbb lenne.
Hát...
de akkor én nagyon kemény vagyok, mert talán egyszer ha leállok. :))))
:D
Valahogy sejtettem!
Már hogyne figyelnék, csak Rád figyelek:))))
Te kis perverz:)))))))))
Teletömi, de nem bagóval!! (Geridina figyelsz?)
Számomra az első verzió a nyerő! Gondolhatod! :D
Remélem senki nem vizsgázik mostanában, de, ha igen, akkor nagyon legyetek résen :))
Vizsga a Fizika tanszéken. Bejön az első diáklány.
Tanár :- Kisasszony, a következő a kérdésem: Nyár van, nagyon meleg van. Ön utazik egy vonaton. Meleg van odabent. Mit csinálna?
A diáklány nagyon megörvend a kérdés egyszerűségének, ezt mondja:- Kinyitnám az ablakot Tanár Úr!
- Helyes - mondja a tanár. A vonat 80
kilométeres sebességgel halad, kint 20 kilométeres ellenszél és 34 fok> meleg
van. Legyen szíves kiszámítani, hogy milyen sebességgel fog a levegő> beáramlani, milyen nyomás és hőmérséklet keletkezik a fülkében, ha kint>746> higanymilliméteres nyomás van?
Diáklány.: -???... Hosszan töpreng, majd feladja.
Tanár:- Nagyon sajnálom kisasszony. Kérem az indexét. (Megbuktatja)
Kérem> a> következőt!
Bejön egy újabb diáklány.
Tanár: - Kisasszony, a kérdésem a következő: Nyár van és nagyon meleg.Ön épp utazik egy vonaton, és nagyon melege van a fülkében. Mit csinál?
Diáklány (örvendve az egyszerű kérdésnek):
- Kinyitom az ablakot Tanár Úr!
Tanár:- Helyes! Tegyük fel, hogy a vonat 80 kilométeres sebességgel halad, kint 20 kilométeres ellenszél és 34 fok meleg van. Legyen szíves kiszámítani, hogy milyen sebességgel fog a levegő beáramlani, milyen nyomás és hőmérséklet keletkezik a fülkében, ha kint 746 higanymilliméteres nyomás van?
Diáklány:- Sajnos nem megy Tanár Úr.
Tanár morcosan: - Kérem az indexét
kisasszony, legközelebb felkészültebben jöjjön a vizsgára!
Odakint már nagy az izgalom. Szájról szájra jár a hír.
Belép a harmadik diáklány.
Tanár: Jó napot kisasszony. Tegyük fel, hogy maga most utazik egy vonaton, és odabent nagyon meleg van. Mit csinálna ilyenkor?
Diáklány ( kissé gondolkodást mímelve) : - Levetném a blúzomat, TanárÚr.
Tanár: Hm... helyes. És utána, ha továbbra is melege lenne, mit csinálna? Diáklány: - A szoknyámat is levetném Tanár úr.
Tanár: - Hm... Helyes. És ha továbbra is melege lenne?
Diáklány: - Levetném a melltartómat is.
Tanár: Hm.... Helyes, na de ha mégis melege lenne?
Diáklány: - A bugyimat is levenném.
Tanár: - NAHÁÁÁÁT! De ha ezután is melege lenne?
Diáklány: - Nézze Tanár Úr! Nem tudom, hogy mire gondol? Lehet, hogy inkább a fülke összes utasaival dugnék egy hatalmasat, de hogy azt a kibaszott ablakot nem nyitnám ki, az biztos!
ja, meg még tavaly, mikor 'találkoztam' egy sünnel, meg akartam simogatni. rögtön gömböcködni kezdett, és ugrott egyet. neki a tenyeremnek. úgy megijedtem...
és ami furcsa, alig szúrt meg, mégis még másnap is fájt a kezem...
no, azóta nem simogatok sünt :-))))
maradok az állatkerti kígyóknál :-))
Most a te fejeddel gondolkodom...
Zsolt mérgében teletömi Kinga száját, és pervez módon jól megerőszakolja! :DD
Én csak arra gondoltam, hogy egyszerűen kirugja a sok szájalás miatt, vagy megcibálja egy kicsit. :)
Na melyik verzió a nyerő? :D
szerintem azok a lányok úgy vélik, hogy a topmodellség könnyű, munka nélküli pénzkereseti lehetőség...
én nem tudom, milyen lehet, de úgy vélem, hogy az mögött is komoly munka áll...