Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
Láttalak Joys,láttalak!!!!! :)) itt a hoxa-n.
megnéztem a fotóidat,tök jók;):)
nem mondtam,hogy olcsó...... :DD
de Operettbe sem mindennap megyek........ :))
volt olyan,hogy 3000 ft-os jegy,de kitudja hogy egyáltalán láttam volna-e valamit belőle?.....
na,ez engem is érdeköl :P
ki lőtte le Attilát?!
ajj,tudni akarom!! :DD
Nóri a pénzt kártyára tette,azt olvastam a barátok közt hivatalos oldalán. nemtom melyik hetiben.
Alex mikor jön vissza??:O vagy őt is kiírták minden hír nélkül mint anno Kristófot??:O
:((((( nem tudom ti hogy vagytok vele,de nekem ez a Peti gyerek szimpi. olyan tipikus vagány kölök.
az arca annyira nem tetszik,de a stílusa..... :P
jó persze ez nem azt jelenti,hogy ilyen pasit akarom majd..... :-DD
Jáááááj, el ne felejtsem!!
Joys,megvettem a Mozart jegyet ;):) 6. sor földszint :))
4000 ft körül volt. asszem június 17?
itt van a táskámban a jegy,de persze lusta vagyok elővenni :DD
www.port.hu oldalon nézegettem milyen lehet,s a szavazatok alapján igen jó.. 10-es skálán 10-es.
csak reménykedem benne,hogy az ÉÉÉÉÉN Bereczkimmel lesz!!!!! :-DD
Továbbra is kíváncsian várom, mi lesz a nyitva maradt kérdések sorsa, pl. a Miklós által elsikkasztott millióké, melyet Nóra vissza szerzett tőle, kérdés, ki lőtt Attilára, vagy nyit-e valamikor tárlatot Zsófi és egyáltalán, mit kezd az életével, mert jelenleg csak Zsolt kitartottja, afféle pláza-tyúk, továbbá miként fogja eltartani népes családját Juli-a gyes-ből és a családi pótlékból.
Mert Alex gyerektartás-fizetésére aligha számíthat.
..és még sorolhatnám!
Az elvarratlan szálaknak itt se szeri, se száma.
Ne értsd félre,nem "ÚGY" pirulok....
olyan kedves,aranyos,közvetlen,barátságos.
Külsejével sincs semmi gond,igaz.
Engem aki leginkább bosszant az Claudia,Noémi,Attila :D
bocs..... :))
Szóval akkor:
Bogoj- |||||||||||||
80-as- |||||||||||||
Kahlil Gibran- ||||||
Így van.
/ Amint olvasom, bő 10 éve már játszott a Szomszédok-ban is /egy rossz-fiút/, csak én nem emlékszem rá, mert rendszertelenül néztük./
Zsoltnak sok milliót kell invesztálnia ehhez a "bosszúhoz", hiszen börtönviselt Valter haverja csóró és legatyásodott az egykori nagy hatalmú bajkeverő, Don Berényi is, akinek jelenleg-mint megtudtuk tőle- annyi pénze sincs, hogy külön lakást béreljen a pletykafészekben..
Zsolt pedig egy idő után megkérdezheti magától, minek is adta ki ezt a halom pénzt.
Szerintem addigra már neheztelni se fog az intrika-királynőre!
Én is így tudtam, de egy meseoperában minden megengedett.
Valtert a börtönévei alatt nyilván kivágták a Kamarából, ha ugyan nem korábban.
Most majd odaállít egy középkategóriájú kocsival, bérel egy lakást a pletykaházban és egy íróasztalnyi helyet Claudiáék irodájában.
A nézők meg higgyék el, hogy milyen jól megy neki..
Ííííí, azzal ne, hörcsikét simogatni kell! :D
Én nemsoká bébicicákat fogok. :)
Pá
Ezzel a szöveggel a homoszexualitást szokták kendőzni.
Nem gyanúsítgatásból mondom...