Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
Már az is csak volt anyósjelölt, akire utaltam. :)
Jelenleg nincs, vagyis titokban van, de az még nem tud róla. ;)
ó, ezek szerint a mostanival nem nagyon vagy megelégedve.
:(
nekem is az előző anyósjelöltem volt kedves, a mostani, hogyismondjam...igyekszem semleges kapcsolatot ápolni vele.
Áh, inkább csak azt tudta a szíve mélyén, hogy a fia olyan lúzer, hogy talán ez az egyetlen esélye, hogy gyereke szülessen. Azóta se volt neki potenciális kapcsolata erre.
Nem volt rosszindulatú a nő amúgy, a következő anyósjelölthöz képest igazi angyal. :P
uh, ez kemény.
Ezzel a fia előtt és Feléd is azt akarta bizonyítani, hogy milyen mártír anya. Rémes!
Nem láttam, nem tudom értékelni. :P
Az én volt pasim is elmondta az anyjának a negatív terhességi tesztemet - aki bár jó indulatból, de azt mondta, ha nekem nem is kell még gyerek (fősulis voltam) szüljem meg, ő felneveli. Hát, még jó hogy nem előttem mondta, mert tüzet okádtam, mikor megtudtam. :S
Klaudia egy másodperc alatt váltott a tagadásból a jószívűbe, hű de életszerű volt!
Gwen, Géza legalább nyolc strigulát érdemel azért az utolsó jelenetért:) uraim, őszintén, hányan rendeztünk ekkora előadást egy negatív terhességi teszt tiszteletére???? (Lehet, hogy a kérdés miatt veszítek pár strigulát...)
Na most lebuktam, hogy átfürödtem a második részt. :D
Igazából Kamillát jobban sajnálnám, szép kislány, Bandikának is meg kéne tartani.
Kamilla fog enni a palacsintából eperlekvárral.
Sajnos súlyos allergiás reakciója lesz a chilire!
:D
Hogy szeretitek ismételni a nevem! :D
Kingának vajon hány napot késett? Csak mert ahogy megbizonyosodott róla, hogy nem terhes már meg is jött neki? Szerintem igencsak elkapkodta ezt a tesztvételt. :P
És mit kell ezen kipihenni? Az eszem megáll! Ezért majd gürizik helyette Vili bá' a fájós lábával? Ááááááááááá
Kíváncsi lennék, hogy amig Vili bá' beszégetett Zsolttal az udvaron, addig ki volt a pultban, Talán Zsófi addig ottmaradt...?
Noémi szánalmas ezzel az újabb gyerekes huzásával.
Viszont tetszett Zsófi reakciója Klau sztorijára. Ez rá vall. :D
Ha Zsolt a Valter személyes mobilját hívja titkosan konspirálni, akkor miért kell az udvar közepén belekiabálnia a telefonba, hogy "VALTER???"? Tök egyértelmű, hogy ő vette fel...
"Késett a ciklusom" pffff lányok, ti mikor mondtatok ilyet? Nem jött meg...