Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
sziasztok!
Tegnap a második részben mi volt?
Nem tudtam megnézni, elaludtam a gyerekemmel együtt.
Köszi előre is!
B.
Igazad van. Elég rosszul teszik, tapintatlanság, hogy meg sem említik..
A rokonszenves kutyus /tudjuk, Kalamáré volt/ ennyit igazán megérdemelt volna..
Nem ismerem, de megnyugtat, hogy a 35 éves az még "fiatal srácnak" számít. :P
:OOOOOOOOO Szent Imre??????
ott műtöttek mandulával:O besz@rok!!
engem Dr.Szakolczay műtött.nemtom hogy valaki ismeri-e?fiatal srác,kb 35 körül van.
Így, virtuálisan csak Gyurcsók, a távgyógyász tudna segíteni, de ő, mint tudjuk, szimpla kókler, kuruzsló. Nem szabad komolyan venni.
Amit leírtál, annak alapján mindenki egyet tanácsolna: ha ez a panaszod visszatérő, erőltesd meg magad és keresd fel a háziorvosodat.
Ő ha szükségesnek látja, majd beutal
szakrendelőbe, ahol elvégzik a megfelelő vizsgálatokat.
Valóban, a sorozatban nem említették, hogy Berci kimúlt. Most, hogy Emma elment, senki észre sem veszi a hiányát.
és az mér baj ha külső felvétel zajlik?
ja mer mindig csak házban vannak?:)) az nem baj..... :DD
Kórházat már többször mutattak végül is, a Szent Imrében szokták fölvenni talán ezeket a jeleneteket. (Valahonnét ez rémlik.)
Bercit többé nem fogják mutatni,hiszen nemrégen hunyt el.
Akkor ide külső felvétel kell. Ha autón beviszik Kamillát, Niki nyilvánvalóan a folyosón tipródik majd.
Apropó állatok: Szegény Berci, Kalamár öreg kutyája elhunyt. A BK nyugodtan saját halottjának tekinthetné. Na de most a kutyasétáltatók közül Emma kilőve, Noémi az indítóállványra kötözve, Bandita rendszertelenül bukkan fel. Mivel Szénnásinét is kispórolták, azaz Gyuszihoz, a mesterszakácsok császárához (+az ikrekhez) hasonlóan csak emlegetik, Berci sétáltatása immár elsikkad? Szóba jöhetne még Vanda/Linda, Kingacica nemrég beugrott, csak hát az élet. Nyilvánvaló, hogy a Ház ifjabb lakóinak e szerény, de biztos zsebpénzforrására a feledés fátyla borul.
Hogy megsejtettem, mit fog kérdezni Orsi, avagy miképpen viselkedik majd a kétségbeesett Niki az ispotályban?
Jó, hülye a helyzet, de hát az ember fantáziadúsabb kérdéseket várna Pszichorsitól.
őszintén szólva én a gyererkekhez abszolút de nem értek. az állatokhoz viszont annál is inkább.. :DD mér van ez így??
A szilikoncsöcsök FERTELMESEK, bár a gagyitévékben ezerrel nyomott celebluvnyák undorító voltát sok más elem is alkotja.
aki tud választ légyszi:
mostanában (ma kivétel) sűrűn szokott fájni a fejem,s múlthéten lement a vérnyomásom kb 106-ra,a pulzusom pedig 99 volt. Igencsak frontérzékeny vagyok. most pedig valamit érzek fejem bal oldalán:S :( azaz igazság,hogy én valami iszonyat rosszra gondolok:( orvoshoz pedig nem merek elmenni. ez mitől lehet????? így valaki nem tud segíteni?:((
Hát ha Clau megmakacsolná magát, akkor Walternek is igen hamar távoznia kellene. Márpedig azért csak elhúzzák, Walter nem Bölcs Öreg, akinek egyetlen jelenése van.
orsi szakmája beszélgetős szakma...
furcsa lenne, ha zavarba jönne egy kis beszélgetéstől...
Persze, kicsit hülye szitu volt, de tényleg úgy beszélt Orsi Kamillával, mintha Timike-korabeli lenne. Ehhez a korosztályhoz jobban van szokva, végül is.
Hangyász, nagyon reális a logikád!
Én amúgy sajnáltam Orsit (még a belekvározás előtt)..Bejöttek Imiék, leültek, mosolyogtak, Orsinak meg muszáj volt valamit mondani, kérdezni a kislánytól...Én nem szeretnék ilyen helyzetbe kerülni, nagyon kínosan érezném magam (amúgy sem nagyon tudok a gyerekekkel mit kezdeni, pláne egy ilyen hülye szituban)
Életben kifejezetten rokonszenves, és sokkal csinosabb. A húga igazi szépség. Na mindegy, Noéminek annyi, a sztori szempontjából pedig édesmindegy, Amerikába, Írországba, vagy akárcsak Bécsbe, netán Gödöllőre katapultálják. Megnyílik a Nagy Süllyesztő és zutty, auf nie Wiedersehen!
Fogadni mertem volna, hogy Pszichorsi megkérdezi a kis csajtól, milyen tanúló. És íme.
Az én logikám szerint pedig a kórház folyosóján, miközben odabent orvosok küzdenek Kamilla életéért, Niki bevallja az igazat Imrének. Az utóbbit ismerve megértően viszonyul a hírhez. De hát ez a BK, nem pedig a dramaturgia.
Hát Noémi most akkora pofont érdemelt meg, amelynek eredményeképpen az állkapocssebészetet kellene felkeresnie. (Egyébként az erősen fűszerezett indiai lekvár fenséges.)
Én sajnáltam őket, a felsoroltakat mind.
OFF:
Most kaptam a hírt, hogy július 1-től hatályba lép a bejegyzett élettársakról szóló törvény..E szerint azonos neműek bejegyzett élettársi kapcsolatot létesíthetnek....
Aki drukkolt neki, örüljön, aki nem, bosszankodjaon. (minden esetre én sajnálom az anyakönyvvezetőket, szerintem ezt nem gondolták a pályájuk elején...)
HUMOR!
-A beteg a műtőasztalon fekszik, előkészítve a műtétre. Felnéz, és megkérdezi az orvostól:
- Doktor úr, minek az a gumikesztyű?
- Tudja, hogy ne maradjon ujjlenyomat.
-Éjszaka az országúton a rendőr leállítja a cikk-cakkban közlekedő autót.
- Uram, kérem a vezetői engedélyét!
- Tessék.
- Most pedig szálljon ki! Alkoholpróba.
- Na ne mondja, biztos úr! És melyik kocsmánál kezdjük?
További ajánlott fórumok: