Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
egyébként én jó előre elterveztem a bk-t :DD
kb 1 évre . :))min.
Miután egy interjúban egyszer olvastam,hogy Iza a valóságban 3 gyermeket szeretne, a 2. gyerek után kevesebb korkülönbséget,nehogy késő legyen ismét szülni. Szóval,ha most összejön a karaktere Attilával,s kiderülnek róla valami iszonyat durva dolgok,akkor Nóri megelégeli a férfi dolgait s úgy dönt,hogy amíg el nem tűnik Attila(bocsi csajok:$,csak feltevés.$) akkor a valóságban megy szülni..... gondolom letelik jó pár hónap,hiszen a szerepe szerint talán nem lesz terhes addig. Majd ezt követően valami ismét történik Mikivel,s Nóri emiatt felutazik Pestre,hogy Mikivel lehessen,majd rájön hogy még mindig szereti a pasit, s kibékülnek :DD,Nóriék pedig ismét összeköltöznek .
csak akkor inkább ne legyen házasság ismét......
jó,tudom,hogy béna történet..... :))
A BK-ban bármi lehetséges :DD
ki gondolta volna,hogy Magdi a tisztességes nőci:D félre kettyint xD annak idején. bocsánat a szép szavakért...... méghogy Kinguci:P volt a cemende....höh. :DD
A testvérét? :O Érdekes lenne...:P
Nem hinném, hogy erről lenne szó. Esetleg a feleségével kapcsolatosan derülhet ki valami, de remélem nem, mert nekem szimpi a figura. :)
pszichopata?:O:D ez nekem új!:-D
a nézése?az a villanás? hogy tud egy pasi így nézni..... :S?:D egyik barátnőmmel voltunk a BK stúdiónál kb.februárban,s arra figyeltem fel,hogy az ajtóban egy magas,vékony pasi ál,akinek igencsak kigúvadnak a szemei meg összevissza villan. csodálkoztam is hogy mivan?:D olyan érdekes volt!:D
lehet az derül ki majd róla,hogy anno megerőszakolta volna Berényi Ágit,s ezért vannak haragban,mert a csajszi nem engedte magát xD
Ja amúgy meséltem nektek hogy volt szerencsém összefutni múltkor Dósa Matyival&Csifó Dorinával,valamint Bereczki&Szinetár házaspárral?:D
arra figyeltem fel az operettszínháznál,hogy fényképezés van:O nézem,ott van egy magas , vékony pasi. Odamegyek hozzájuk,először Dórától kértem aláírást:DD aki nagyon kedves volt:))és szép is!!:-)) aztán Zolimtól is;D:D ő viszont utána még nézett kb 10 mp-ig. :$ majdnem elpirultam.:DD
Hát igen....az a pchihopata tekintett...:))
...még bármi kiderülhet...nagyon izgi a pasas.