Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
Ki ez a Borisz? Niki volt pasija? Erről volt már szó?
Tényleg, ha Zsuzsa visszajön, vajon azért, mert elhagyta Jánoskát?
Imrének előbb-utóbb be fog ugrani. Viszont nyilvánvaló, hogy Kamilla azt hiszi, a nagyszülei = a szülei, Niki = a nővére. Hogy ezt az anyakönyvezés terén hogy palástolják, legyen az ő gondjuk. A valódi boldog apa szerintem Borisz, az orosz maffiózó.
Ami Andrást illeti, Zsuzsa Canossát járva vissza fog térni hozzá. Szegény Julcsa.
Alexet sajnos kiírták, bár Radnics mellett őt látnám a legszívesebben a BK-ban.
Az tetszett mikor Claudiát okolta azért mert Nóra elhagyta. Véletlenül sem magát, h miért volt olyan hülye, h mindent elmondott, ahelyett ,h ezeket magával vitte volna a sírba. Még ha azt is hitte, h meghal akkor sem kellett volna kitálalnia, ha nem teszi akkor most Nóra vele lenne és munkája is volna, így meg se munka se Nóra.
Arra azért kíváncsi leszek mit tud meg Ágnestől Attiláról tuti ,h van valami sötét ügye neki is, sztem vmi maffiózó lehet.
Nem tudom, azért a férfiakat ennél többre tartom. Ez max a kiskamaszokra meg a 80 alatti iq-júakra lehet igaz. :X
Ellenben a nőké az találóbb. :)
KÖSZÖNÖM!
:)
+ |||
(majd visszalapozok és összeírom az állást)
:DDD
Ezek nagyon jók! Pláne a férfiaké! :P :D
Bugyiszaggató mosoly? :O :D
Általában nekem is bejön az ilyen, de Botondnál valahogy visszás a dolog. :P
Megyek, még sok dolgom van.
Kellemes, napsugaras hétvégét mindenkinek!
Viszlát hétfőn. Legyetek jók.
Sosem adnék pénzt ilyesmire, bár amikor anyu hazahoz egyet a barátnőjétől, tényleg átlapozom. :)
Ezt meg azért néztem meg a tuskóban, mert a címlapon volt az IQ teszt, és direkt meg akartam osztani veletek, hogyha szóba kerül. :D
irigykedek!!! Nizza, istenem!!!!
Van egy hülye kérdésem (sajnos, nekem fontos): sok galamb van Nizzában???
persze... a teszkóban...
ismerd be, hogy megvetted!!! pletykalapokat olvasol!!!
lebuktál!!!
Hát persze, és minden lap igazat mond. :)
Nagy szerelemről nem beszélhetünk 4 hét után, max. gerjedelemről. Fél év múlva ESETLEG elhiszem nekik.
Addig maradjunk annyiban, hogy jó promóciót jelentenek egymásnak.
Az IQ-ját meg csak úgy hozzátettem, mint plusz infót. :)
Most megyek.
:DDD
Vajon nálunk melyik politikus vállalna be egy IQ tesztet? :)
Márpedig minden lapban azt olvasni róla, hogy nagy szerelemben van az új fiújával és komoly kapcsolatot vár.
Azt nem állítottam, hogy "árad belőle az I.Q.", és azt sem, hogy a Tudományos Akadémia tagja lesz..