Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
Azonnal elolvasni az Abigélt!!!!! Utána megnézni a filmet és majd csak utána jöhet a musical...
(egyszer már én is elmegyek megnézni egy ilyen musicalt, úgy oda van értük mindenki...Lehet, hogy egyedül vagyok a világban, akit nem???)
Brávó, dina! Ezt a szerepet a filmen Piros Ildikó alakította-Huszti Péter felesége.
A film igazi remekmű. Izgalmas, fordulatos.
Igen, leszólítottam őket, gratuláltam az alakításukért és beszélgettünk kis ideig. Pl. Németh Marikával, Mednyánszky Ágival./Utóbbi ma is a társulat tagja, persze már nem tini..N.Marika utolsó férjét, Marik Pétert pedig máig jól ismerem a színház Baráti Köréből./
Homm Pál bonvivánt majdnem hazáig kísértem, örömmel vette, hogy aránylag tájékozott vagyok az operettek világában.
Ahogy mondani szokták, rég volt, tán igaz se volt..
Gyakrabban:)
Nekem annyira kedvencem, hogy majd 10 évig kerestem a könyvet amerre jártam. Végül antikváriumban sikerült beszereznem, azóta rongyosra olvastam. Annak idején a Harlekin Gyermekszínpadon Zsuzsanna szerepét játszottam:)
én is diák vagyok;):)
és te a kedvenc színészeiddel beszélgettél azért,ugye?:)) az az egyik legjobb dolog..... :))
Jézus, Adri, lehet, hogy nem is hallottál Szabó Magda nagyszerű regényéről, amelyből a több részes, óriási sikerű film készült?!
Az elmúlt 30 év alatt vagy nyolcszor ment a tévében, ha nem gyakrabban.
Edri!!!
Nagyon szívesen venném, ha küldenél címeket!! Victoria Holtot már én is kiszúrtam magamnak, de most megint két R.M. könyvet hoztam el a könyvtárból (A szűz és a Boleyn kisasszony), ezek után jöhet Victoria meg az álneves irományai :-))
Kérlek, ha lesz időd, ajánlj nekem priviben valami jót!!! Köszi!
nem biztos,hogy bennt lesz:( amúgy ő a 2. felvonásban szerepel csak. Emánul Sch... :DD
kb este 10-ig ott kellene "néznem". én úgy szoktam,hogy hétvégén délután megyek a művészbejáróhoz. természetesen megérdeklődöm a portán,hogy bennt lesz-e ma és ha igen,maradok!!!!!:)) ha nem,akkor megyek is haza.
bizony..... az "És mennyi szerelem"-től nem kell tartanom.... ott ugyanis Csányi Sándor, Szente Vajk,Oroszlán Szonja játszik. Nem hinném,hogy még valaki van aki felváltaná őket...
Legalábbis Vajkot és Szonját neeee!! :DD ők jók:DD
Abigél? Miről szól?
áháháhá :DD
ez komoly!! :DD
najó,ez lehet csak nekem vicces másnak nem,úgyhogy bocsi... :))
A Rebecca még csak ezután jön, és a Pompadour is..
Ez az átka a 2-3-féle szereposztásnak, de ne búsulj, majd legközelebb.
Mi sem Udvaros Dórival láttuk az Abigélt.
Tényleg, ezt miért nem nézed meg??
Amikor ez a darab megy, a nézőtéren csupa 20-25 alatti fiatalt látni..
tanácsolom: TÁVIRÁNYÍTÓ! :DD
én a Jóban rosszban-t mikor először pár percet láttam,szó szerint kirázott a hideg!:D
olyan szinten gagyi hogy az már fáj :D
ja és vannak olyan "színészek" akik úgy beszélnek,mintha olvasnák a szöveget :S
jó mondjuk a BK-ban is van néhány ember.... bevallom. pl: Döme volt,Kamilla. :S
30:DD
mint ahogy múltkor ecseteltem:"Itt senki nem öreg,csak 30-on felüli..... X) " :DD bocsi.... :))
Lehet, hogy túlzottak az elvárásaim, de 10, lassan 11 év után már rohadtul elegem van ebből a csiga-lassúságú vánszorgásból. Jóformán semmi nem történik a 2x10 perc alatt.
Ez a félre sikerült, gyér eseményekkel teli sorozat mondhatom, alaposan igénybe veszi a türelmem.
Képzeljétek.... :(
tegnap délután úgy volt kiírva hogy Bereczkim :DD lesz a szereposztásban erre ki lett?.... Nem a Bálint Ádám? jó persze,ő is tehetséges színész :DD (Jó a popsija X) ) de amikor megláttam a neveket:O nemhiszemel.....:|:D..
attól függetlenül élveztem a Mozart!-ot.
Viszont a vége hihetetlen gyönyörű volt.....:)
mindenki elkezdett tapsolni(ami tapsviharnak minősült) az összes színész kinnt állt,majd szép sorjában gyorsan az AZ EGÉSZ NÉZŐTÉR FELÁLLT. :DD hihetetlen jó volt!!!! igazából el tudom képzelni milyen érzés lehet egy színésznek,amikor így köszönik meg az előadásukat... :) az összes színész arcán csak vigyort láttam,mindenki egymásra nézett (nézőközönség) s szívből mosolyogtunk. Őszintén szólva én meghatódtam:$ bekönnyeztem X) egy mellettem,s előttem álló hölgy rám mosolygott kedvesen. :DD iszonyatosan tetszett!! :DD legközelebb nem is tudom mit nézzek meg az Operettben. Azon gondolkodom,hogy újra Rómeózok :DD
Joys,van ötleted?:)) tegnap a Rebecca-t,Csárdáskirálynőt és....mit is írtál?:DD
Húúú, tényleg, bocsi:)
Az odaátos fórumon mással tárgyaltuk ki a srácot.
Na, jó, a szökésben is van ám +-os szereplő, nekem az idősebb fiú a gyengém:)
Medencés buli....
80AS bizti díjazna egy hasonló fórumtalálkozót. :DDD