Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
Így van, és az is elég érdekes volt, mikor az alkalmazottja (kingacica) azt mondta neki, hogy "bunkó vagy". Nahát, akkor biztos nem csak forgattam volna a szemeimet, mint Zsolt:)
Érdekes, engem is. Mentem be a férjemhez a szobába, és mondtam, hogy kicsit nedves lett a szemem:)
Jó reggelt!
Én lennék az első számú ellenséged?:)
visszamenőleg csak valószínűsíteni lehet.
DE azt meg lehet mondani, h mióta magtalan? Sztem 100%-ban nem, max. azt, h most az? Az, h 3 éve volt bárányhimlője az nem feltétlen azt jelenti ,h akkortól.Visszamenőleg sztem nem lehet megmondani.
akkor jól emlékeztem.
helyesen: mumpsz
Nem sokkal Bandi születése után András el akarta köttetni magát, mondván, hogy nem kell már több gyeerek. Ekkor mondták neki, hogy mütétre semmi szükség, mert magtalan. (Mumsz miatt 3 éve).
Amikor Zsuzsától megtudta, hogy Zoli Bandika, első dühében ki is dobta az asszonyt mint macskát eü-i tevékenységet végezni.
Vettünk tavasszal egy hurmafát. Nagyon sok virág volt rajta, de csak 3 maradt meg. Kiváncsi vagyok, hogy ki tudja-e nevelni ez a kis fa.
Megnézhetitek itt: [link]
én úgy emlékszem, hogy egy mumpszra vagy bárányhimlőre vezették vissza a magtalansága eredetét.
Sőt asszem előtte egy cikket találtak a neten, amiben Zsuzsa bolti lopásáról volt szó, vagyis B. Zsuzsa, aki szégyent hozott a Berényi névre. :)
Nem azt, hanem a bírósági papírt találták meg miszeirnt Zsuzsa lopott a boltból. Nem is azt keresték asszem hanem vmi tlejesen mást azt véletlenül találták meg. Ahogy azt a papírt is, h András már több mint 10 éve magtalan, és Bandi akkor még csak 7 vagy 8 éves volt.
Ezt egy régi újságban olvastam.
8 váratlan fordulat a Barátok Köztben:
Tilda férfivá operálja magát és favágó lesz moldovában
Claudia agyában egy szövőlepkecsaládot találnak, de az orvosok nem távolítják el, mert bazi jól mutat a röntgenen és négy hónap alatt a fülén keresztül meghorgol egy selyemotthonkát
Berényi Miklóst megerőszakolja egy 12 fős földönkíüli kommandó, majd sorsára hagyja a Wekerle telepen
Géza nem jelenik meg a tüdőszűrésen, ezért egy rendőri túlkapás során kiverik két metszőfogát
Berényi Dani szimpátia alapon örökbe fogad egy hódot ami egy éjszaka elrágja a torkát.
Nóra jelölteti magát főügyésznek, de kiderül ,hogy operatív tiszt volt, a 4. sz Alláti Fehérje feldolgozó vállalatnál.
Novák Lacit beperlik szexuális zaklatás miatt, de mielőtt Laci kifizetné a kártérítést végez vele egy aszteroida
Vili Bácsi cippendale show-kon vesz részt, ám mivel Magdi anyus elfelejti megetetni a boáját, az egészben felfelja és három hétig egyenes adásban emészti.
Emma és Noémi együtt keresgéltek... azt hiszem azért, hogy találjanak valamit Zsuzsa ellen. Ez még Emma Zsuzsa-ellenes korszakában volt. És megtalálták Bandika születési anyakönyvi kivonatát vagy mit...
Emma tudta meg úgy, h véletlenül megtalálta András papírját, h 1995 óta magtalan. Kérdés az ,h ezt honnan tudták? Hiszen a történet az volt ,h elment vmiért már jóval Bandika születése után és akkor köözltékvele, h már 3 éve magtalan. Az még ok, h mintát ad és megmondják ,h most az, de azt honnan tudják ,h mióta?
Vagy inkább Noémitől... valahogy nekem ez rémlik.
Az egy későbbi probléma, de hogy fogja Valter elérni, hogy mégis érdekelje Claudiát a borsos árú ingatlan? Ha leviszi az árat, gyanússá válik ... Na, mindegy, csak kiokoskodja valahogy! ;)
Úgy emlékszem, hogy Emmától vagy pedig megtalálta és elolvasta András kivizsgálásának eredményét.
Volt már róla szó, h elmondták neki mikor Zsuzsa meg András elváltak. Még Noémit is kioktatta, h ő is tudja, h nem András az apja és az anyja neki is hazudott úgym int Noéminek, h neki sem az az apja akit annak hitt, de hát mit számít ez a lényeg, h őt mindenki szereti és ettől észhez tért Noémi is. De az még mindig rejtély honnan tudja meg, h Kamilla anyja sem az, akit annak hisz?
Az 50-es években egy emberhez kimegy az ÁVÓ mert azt hallották ,h papagájának betanította azt, h dögöljon meg Rákosi. Az utolsó pillanatban kicseréli a madarat a pap papagájával. Jönnek az ávósok, dehát csak nem ondja, h dögöljön meg Rákosi, ezért kitalálják ,h ha kórusban mondják majd csak mondani fogja ezért jó hangosan mondják ,h dögöljön meg Rákosi, Dögöljön meg Rákosi. Mire a papagáj:
-Uram, hallgasd meg könyörgésüket.
Ez pedig jelenkori vicc:
-Anya mit eszünk ma?
-Hát fiam ma semmit, mert nincs semmink.
A fiú a madárra néz:
-Ésha kirántanád a madarat?
-Nincs olaj.
-És ha megsütnéd a mikróban?
-Nincs áram.
-És ha fazékban megfőznéd?
-Nincs gáz.
Erre a papagáj:
-Éljen gyurcsány ( ill. már gordon) éljen soká'.
Lehet, hogy már én keverem a sztorit, akkor bocsánat....
Én erre nem emlékszem. Akkor ezek szerint tudja? Hááát, nagyon leköthetett a sorozat, ez sem rémlik:)
Bandikának azt hiszem, véletlenül Emma mondta el, hogy nem András az apja, vagy valamelyik tini, nem?
Szerintem nem tudja és nem is fogják neki megmondani a szülei. Azt viszont el tudom képzelni, hogy pár év múlva ( ha még lesz BK) ebből lesz egy jó kis bonyodalom, mert valaki el fogja magát szólni és akkor tudja majd meg.
Ezen mi is röhögtünk, hogy pont egy bűnözőnek mondja. Valter rezzenéstelenül hallgatta.
Én úgy vélem, nem tudja..a nagy pletykálódásban elfelejtették vele közölni..
Alakul a Clau becsapása projekt. Viszont jótét homály fedi, honnan kapott Zsolt infót az üresen, bár jó környéken álló, lerobbant házról, a kulcsról nem is beszélve. Clau azért nem olyan ostoba, mint Laci* (aki egy csomagtartóból áruló alaktól vett egy tűzhelyajtót (?) plazmatévéként), mert rögtön mondta, mi kell neki. Zsolt (és Miki) most hamisítanak t. k. tulajdoni lapot???
*A minapi megjegyzése, miszerint 100 m-ről kiszúrja a bűnözőket, Magdi anyus magasságába emelte, aki nem egyszer hivatkozott legendás emberismeretére, miközben éppen az ellenkezője történt.
Bandika egyébként tudja, hogy András nem az igazi apja???
Fogalmam sincs, miért kérdez(t)ed. Én csak vélekedtem. A honlapjukat megnéztem, a szokásos öndicsőítés. Az iskola Rákospalotán található, a régi negyedben.
musicalrajongóknak MÁZS-ról:
[link]
További ajánlott fórumok: