Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
Nem láttam még sajna.
Még mindig itthon vagyunk, várjuk, hogy elálljon az eső, mert így nehéz pakolni.
anyunak és apunak van rengeteg kazija:P
azt mindig "elcsórom" kis időre :D
Nosztalgia, oh! Baccara, a két spanyol csajjal..
Jó a szám! Valahol még ma is megvan a több száz hangkazettám egyikén..
Azért ez se kutya, Te nyilván ismered.."A Da Vinci kód"-film kísérő zenéje-Hans Zimmertől:
Gyönyörűen szól!
Régi nagy hatású szám a "The Final Countdown", a "Europe" örökbecsű slágere, azóta kedvelem, mióta először meghallottam és ez a fiú is igen jól hozza.
Egyik kedvencem a szám, köszi zebi, hogy ide hoztad!
Jó ízlésed van.
Szerepel-többek között-Oláh Ibolya új filmjében, melynek "Casting-minden" a címe, már megnéztem az HBO-n.
O. Ibolya saját magát alakítja benne, a partnere Kern András.
Nem akarom dicsérni a filmet, de..nem is lehet!
nekem van egy másik favoritom a külföldi nagy rockslágerek feldolgozásai közül, lehet, hogy már említettem:
kitűnő előadásmód, és a zenei alapot sem lehetett semmi tudomány ugyanolyanra megcsinálni.
Nem én mondtam, Adri-de jobban tennéd.
Szabó Magda egyik legjobb regénye, szinte nem lehet letenni és az ebből készült filmnek is óriási sikere volt./Básti Lajossal, Piros Ildikóval, Garas Dezsővel, Balázsovits Lajossal, Ruttkai Évával a főszerepekben.
Izgalmas volt, érdekfeszítő, fordulatos.
Inkább ilyesmit olvass, mint sztármagazinokat.
jajjjjjj ma olvastam vmit a BK-val kapcsolatban!!!!
jövőheti: "Miklós továbbra is le akarja járatni Attilát,csakhogy különös véget ér a leleplezése."
:O hopsz. ezután: "Vajon Nóri milyen viszonyba lesz Mikivel?"
ja és egy jó hír a Família Kft. rajongóinak (van rajtam kívül olyan aki imádja??:O)
mert jún.29.-én M1, 12:15 kor Família Kft!!!!!
:DD jeeeeeeeee :DD
gyerekkorom 2. kedvenc sorozata :))
B.Zoli kiválóan interpretálta a Billie Jean-számot!
Az eredetivel úgyszólván egyenértékű!
Köszi szépen, zebi!
/A másik dalt is./
:) tudtam,hogy reagálsz rá.... :)
nyugi,csak azért vettem mert benne van Iza. :))
ja és Zoli is:))
mostanában csak miattuk veszem :))
a többi nem érdekel :P :D (annyira)
Hát akkor ez afféle manapság divatos tematikus étterem. Vagyis olyan, ahol a személyzet a vendégek szórakoztatására efféle jeleneteket ad elő. L. még Rejtőt, akinél esténként az úri közönség verekszik.
Apropó Zsófi: Most szakít Zsolttal, és vissza Clau nénihez? Kitartottból eltartott? (Bár Clau bankkártyáját nem olyan mértékben apasztaná, mint Zsoltét.) Zsolt viselkedése arra készteti, hogy önállósítsa magát?
A leütött pincér mindazonáltal nem vette észre Valtert, avagy Zsolt mégis elérte a célját? Afféle Dr. Bubós megoldás: Ha azt akarod, hogy a páciens elfelejtse a kis nyavalyáját, szerezz neki nagyot!
Lányok-fiúk, elbúcsúzom hétfőig. Addig is egy kis vidámság, hogy meglegyen a pénteki hangulat:)
. A tehén
A tehénnek négy lába van viszonylag közel egymáshoz, meg aránylag szimmetrikusak is. A tehén szemből és hátulról szimmetrikus leginkább, jobbról illetve balról nem nagyon. Felülről és alulról nehéz a tehenet vizsgálni mert fentről ráeshetünk, alulról meg ránk léphet.
2. A malac
A malac testének szimmetrikus vizsgálatakor hasonló eredményeket kapunk mint a tehén esetében. A malacot azonban magasabb emberek felülről is megnézhetik, mert a malac egy alacsony állat, és így könnyebb a rálátás. A malac nem szokott tehénre támadni.
3. A sündisznó
A sündisznó nem áll másból mint valószinüleg négy lábból és
szúrótüskékből.Az oroszlánra és a mérges kígyóra csak akkor támad, amikor azok nem támadnak rá. Rendkívül éles fogai a szájüregétől a vastagbeléig tartanak.
4. A gólya
A gólya csőre nagyon hosszú és elbír legalább 3 kilogrammot. Ezenkívül piros színe van. A kisbabák ezért szeretik annyira a piros színt. Ha a kisbaba több mint 3,5 kg akkor a gólya vagy lezuhan vagy lassan repül. Az öreg gólyák lezuhannak.
5. A bálna
A bálna süket állat mert nem hal. Szereti a nála nagyobb testű vízi lényeket. A bálna ezért nem szeret senkit. Egyébként igen békés állat. Ha volna keze és lába, könnyebben tudna úszni.
6. A zöld szemes ostoros
Az egyik zöld szemes ostoros a Mars nevű bolygóról esett le a Föld
nevűre. A Marson pusztákon élt, kedvenc időtöltése a lovaglás volt. Ehhez kellett neki az ostor. A zöld szem meg adott volt.
7. A bogár
A bogár nem egy állat hanem sok kis bisz-basz repkedő állat összefoglaló neve. De mindegyik ugyanazt csinálja. Nyáron belerepülnek a fagyinkba, télen meg megfagynak.
8. A mérges kígyó
A mérges kígyó nem is mérges csak valaki kitalálta. Valójában szégyenlős amiért keze helyett lába nőtt ki. A lábai nagyon csúnyák, ezért inkább nappal visszahúzva tartja azokat. Így viszont nem tudja utolérni áldozatát. Ezért inkább beleharap egy jó nagyot.