Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
számomra izgalmas. Jó persze,hiszen rajongója vagyok... :P
szóval,amúgy Miki biztos,hogy készül valamire,mert ahogy oldalra nézett Attiláékra,s közben beszélt,lesz itt valami.
Csak tudnám mit akar kihozni a biztonságtechnika és Attila kapcsolatával?:O
Igen? És milyen formában? Kft? Ahhoz Mo-on 3 millió ft törzstőke kell. Na jó, még kiskapuval is min. 1,5 millió. A szakképesítésről már nem is beszélve. De nyilván úgy sem fogjuk látni sem őt, sem az alkalmazottait dolgozni.
Mit szóltok, Miki egy perc alatt céget alapított-a semmiből, pedig mint tudjuk, szegény, mint a templom egere.
At már csak elhanyagolható mellék-körülmény, hogy biztonságtechnikai céghez szakképesítés szükséges, amellyel a Bk főgonosza persze nem rendelkezik, de hát kicsire nem adunk, ez amúgy is egy meseopera, ahol bátran szárnyalhat az írók fantáziája, bár ez az utóbbi időben eléggé gyengélkedik, sőt, nekem úgy tűnik,le is merült..
"Attila minek nyomja ennyire az ügyet?"
ez nekem is furcsa.... :S
Ez komoly?? :O Annál azért én többet keresek...
Hogy lehet ez? Neked sincs főiskolád?
Hát....ez végzettségtől is függ. Én köztisztviselő vagyok, de nem sokkal keresek többet, mint a közmunkásaink. :S Igaz nincs főiskolám.
nekem a derekam szokott időnként fájni, ilyenkor flector ep-t használok. ez egy egyik oldalán öntapadós, másik oldalán szőrös izé, amit az ember a megfelelő helyen magára ragaszt, és nagyon hatásos.
mondhatná azt is, hogy utánanézett a dolognak, és kiderült, hogy átverés a lakáseladás. ebben az esetben ha ki is derülne, hogy tényleg az (minthogy igen), valter háta védve lenne, klaudia hálás lenne neki, ismét teljes körűen megbízna benne, egyedüli hátrány, hogy új tervre lenne szükség...
persze van általános 'fájdalomcsillapító', de ugyanők gyártják a speciális 'fejfájáscsillapító'-t is, sőt nekik van egy kísérlet alatt álló 'migréncsökkentő'-jük is...
ezek általában fehér papírdobozban, hengeres műanyagban vannak tárolva, illetve terjesztve...
Nem mindenkinél van így, hidd el. Tudom, hogy már kiveséztük itt egy párszor, de én köztisztviselőként 95 bruttót keresek. 62 nettót kapok ki, felelősséggel a hátamon, és sokrétű munkával. Mivel egyszemélyes hivatalban dolgozom:) Ja, és 17 év munkaviszony után. A közmunkás többet keres nálam a 6 általánosával:) (ez komoly)
Nem vagyok benne biztos, hogy Kamilla áll a feljelentés mögött....
Úgy ahogy mondod:) Ott én sem dolgoznék, most is van egy zűrös ügyünk, pedig én csak light-osan vagyok benne. A Családsegítősök járnak ki a családokhoz, ellenőrzés, stb. A Gyámhivatal egy külön hivatal, ahol már komolyabban intézik a dolgokat
Jó reggelt!
Gondolom, a gyógyszerek kivesézését már abbahagytátok, de most olvasok csak vissza:) A flector pedig szerintem is a csúcs. Én "flectorzabáló" vagyok, igaz, csak úgy tudom meginni, ha befogom az orromat, és utána még fél napig rosszul vagyok tőle, de 10 perc alatt hat bármilyen fájdalomra
Én is közalkalmazott vagyok ,de voltam köztisztviselő is, a köztisztviselőknek jobb, több pénzt kerestem köztisztviselőként mint most közalkalmazottként.
Mert Nóra ugye ha mint cégvezető venné meg a cégnek, akkor utánanézne, h mi a csel megkeresné a tulajt stb. és akkor kiderülne, h a tulajnak esze ágában sincs eladni a házat és akkor bukó.
Szerintem is a gyámügy az illetékes az ügyben...
.....ja, és amig mi köztisztvielők vagyunk, ők közalkalmazottak...
A Gyámhivatal nálunk a Polgármesteri Hivatalon belül egy külön osztály a Családsegítő és Gyermekjóléti Szolgálat egy külön hivatal. (Na, ott nem dolgoznék...)
Azt hiszem lemaradtam. Miért is nem kaphatja meg Nóra azt a lakást amit Klaunak akartak eladni? Simlisség van mögötte?
Talán uborkasalátának. :)
Biztos erről beszélgetett az ofővel.
Ezt sokan nem értjük. :DDD
Talán mert nem tettek még le róla, hogy átverjék Klaut?
Jó éjt! Kösz a dalokat. Közben ottragadtam a youtube-on, és megnéztem néhány felvételt az American Idol worst singers ever csokrokból, hááát, nem tudom, sírjak-e vagy nevessek????
[link]
no mégegyet -csak a vokálok miatt :))
Van egy ismerősöm aki válás után volt kénytelen elmenni mindenféle helyre a gyerekek ügyében. Na, ott aztán elhajtották jó messzire, pedig délelőtt 11 volt, mondván hogy majd utána néznek a dolgoknak, senki sem vagdalózhat mindenféle váddal csak úgy... Ott voltak a gyerekek is, elmesélték a történteket, azután letörten elballagtak az apukával együtt. Végülis hasznos volt a dolog, mert délután az anyuka megkérdezte őket,hogy hol voltak, és Ők ugyanolyan ritmusra rángatták a vállukat le-föl, mint ahogy a két irodában látták a "ssgítőkész" néniktől.
ma is hoztam Nektek egy szép dalt:
[link]
Igen! minél lassabban, hogy addig beszélhessen Vilibá fejével.
véleményem szerint uborkasalátát és tört krumplit tervezett készíteni
Erre is van magyarázat: Tilda a sültcsirke illattal akarta megfogni Vilibát... tartóztatni, amíg a krumpli és az uborka elkészül... mindez elnyomta volna a horgászfelszerelés iránti vágyát... de nem jött be semmi, Vilibá fittyet hányt az illatozó csirkecombra (is)
További ajánlott fórumok: