Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
Mondtátok itt ,h a Szomszédokban is voltak volt BK szereplők:
Ezt a videót nézzétek meg:
Gézát fel lehet benne fedezni.
Ott voltunk, de hamarább hazajöttünk, mert bár kellemes az idő, de kihalt a Balaton és Balatonszemesen már a hajóforgalom is leállt, a kikötőt pedig átalakították a vitorlások "menhelyéül". Legközelebb ilyentájt Siófokra megyünk, vagy a túloldalra, Füredre, ott ilyenkor is van élet.
Azért a jacuzzi és az éttermi ellátás kifogástalan volt, viszont a vonatok döcögnek, 3 óra alatt/!/ járnak be 130km-t..
Csak a kanizsai gyorsra szabad felülni/azzal jöttünk hazafelé/, a többi járat döcög, vicinálisra hasonlít és minden eperfánál megáll./Én marha, egyszer nem használjuk a kocsit../
De legalább tapasztalatokat szereztünk a nyárutóról a Balatonon: ezek szerint aug.20-ával leáll az élet, minden üzlet bezár.
Eddig mindig főidényben voltunk ott, ezután is így teszünk!
Én ma Operába megyek és Britten: A kis kéményseprőjét nézem meg.
Barátnőm csábított el, én nem kedvelem a műfajt.
Délután kiderül, mennyire tetszik meg.
Párom most bökte ide nekem, hogy az egyik haverja szerepelni fog a BK-ban! :)) Volt castingon és választották.
Persze, a részletekre vonatkozóan nem kérdezte ki, mert őt azok nem érdekelték!
..vagy legalább is nehezen viselik el.
Sok igazság van benne.
"Gyarló" a férfinépség-na!
Egyebekben viszont a nők sem jobbak a Deákné vásznánál. Ha mindent mérlegre teszünk nincs mit egymás szemére hánynunk, az "eredendő" kedvezőtlen tulajdonságok /nagyjából/ kiegyenlítik egymást.
Eddig kicsit valósághűbb volt?! Érdekes vélemény, de szerintem csak neked tűnik így, aki nyilván nem kezdet óta/1998/ nézi a sorozatot.
Realitás dolgában a Bk aligha mutat nagy kilengést.
Évekkel ezelőtt és jelenleg is a cselekmény tele volt, ill. van meghökkentő és bosszantó valószínűtlenségekkel, eltúlzott, meseszerű elemekkel.
Ez a készítőknél alighanem szándékos, mert ép eszű, a földön járó emberek nem tudnának ennyi sok baromságot, a mai élettől távol álló ötletet nap mint nap kiagyalni, ez kizárt dolog.
Alapos a gyanúm, hogy a Bk írói megrendelésre erőlködnek, "parancsra" igénytelenek, különben a viszonylag magas nézettség valószínűleg nem volna tartható.
Itt mindent a kereskedelmi/financiális/ szempontoknak rendelnek alá.
Kétszer is elírtam a nevet, ismételten elnézést kérek érte!
Danira gondoltam és Palikát írtam-előfordul az ilyesmi, nem?
Igazad van. Kétélű fegyver.
OFF:
De gyerekek! Hogy mit találtam!
Aki nem restelli, nézze meg ezt a linket:
[link] -bekesben-volt-akit-nyakanal-lancoltak-le-tartoi-258139
csicskatartas után van egy szóköz, azt ki kell venni.
Engem nem érdekel, hogy ki mit szól ehhez, vagy velem mi lesz, de én ezt tudatom veletek!
Druszád megelőzte Gézát! :D
A talált pénzt letagadhatja, az apját egy bérgyilkossal eltéteti láb alól, sőt a testvéreit is. Így a vidéki házat is ő örökölhati.
Ilyen életre való feleség kéne nekem!
Nóra helyében egy kis tanácsadói díjat, éjszakai és sürgősségi felárral kértem volna. Mondjuk 100 ezer forintot.
Jó ötlet Zsolttól a prosti mejjtartója! :D