Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
Class FM: totálisan zenei, de kultúrát közvetítő rádió
2009. november 4.
Kultúrát közvetítő, a 15 és 60 év közötti korosztályt megcélzó kereskedelmi zenei adót ígértek a kisebbik lefedettségű országos frekvenciát elnyerő Class FM szerdai bemutatkozó sajtótájékoztatóján.
Az elmúlt 12 év hagyományainak vállalható elemeit viszik tovább, az európai kereskedelmi rádiózás elemeit „beépítve, nem magyarítva” – mondta Csiszár Jenő, a médium menedzsmentjének tanácsadója.
Ma Rómeó és Júlia:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Remélem Bereczki lesz a Mercutio :))
Én utoljára tavaly novemberében szedtem, azóta nem.
Mikor fáj a fejem, akkor algoflexet szedek,ami jó
:DD
Én előtte sem mertem nyitott ajtónál aludni, szóval a film után inkább a szobámban lévő tévét takartam le egy terítővel. :DDD
Tényleg elég ratyi filmek vannak mostanában "félős" kategóriában.
Lassan valóban ideje volna az ominózus kereskedelmi adók megszüntetése keltette vitán túllépni.
De mint minden polémiának, ennek is vannak általános érvényű tanulságai itt a topikban:
Nagyobb türelemre volna szükség egymás iránt, arra figyelemmel, hogy megférjenek egymással a támogató és az ellenző, elutasító vélemények is.
Nem helyeselhető, amikor valaki személyes okokból magabiztosan kiosztja, ledorongolja a másikat, legyen szó Bochkor Gábor és munkatársairól, vagy a filmes szakmában még a szárnyait bontogató, itt a körünkben valóban népszerűtlen, kezdő színésznőről, Labancz Lilláról, hogy csak példákat említsek.
Ha odafigyelünk a másikra, nem nehéz türelemmel és kulturáltan, a szélsőséges indulatokat elkerülve, egymás megsértése nélkül vitázni.
Ha egyetértetek, javaslom, ezeket az elveket juttassuk érvényre.
Én már túlléptem, csak mindig van, aki reagál, és arra én is.
Amit írtál, egyértelműen nem kárörvendés, azért meg tudom különböztetni. Igazából 2-3 ember hozzászólásai akasztottak ki, de azoknak személy szerint válaszoltam is, nem kell azokat a véleményeket magatokra venni.
Gwen, Gwen!!!
Süt belőled a sértettség, vagy minek nevezzem!!! Én nagyon kedvellek, de ha elfogadsz egy tanácsot, már te is kezdesz túllépni egy határt..Nem léphetnénk túl ezen a rádiótémán???
Magánvélemény (eddig nem írtam, de már mindenki megnyilvánult, így én is ezt teszem): én egyáltalán nem hallgatok rádiót, unom mindegyiket. Viszont hallottam én is, hogy a két megszűnő adó helyett politikai adókat akarnak. Na, ezen felháborodtam...Mondtam is a páromnak, hogy lassan már tényleg Nagy Testvér fog figyelni minket...És részemről ennyi..Ne vegyenek egy kalap alá a kárörvendőkkel, mert nem vagyok az, még ezt akartam írni!
Igazából úgy el voltam foglalva, hogy fel sem tűnt, hogy már egy hete nem írtam semmit.
Néha belestem, de nem tudtam hozzászólni.
Szerintem nem szar, kifejezetten érdekes. De én fanatikus vagyok, eddig talán egy részre mondtam azt, hogy nem volt jó. :)
Igen, láttam minden eddig kijött részt.
gwen, ne szomoríts el, cseppet sem hiányoztunk?
:-(
Ők azon kivételek voltak, akik hangot adtak a szomorúságuknak.
Nem mondtam, hogy te is kárörvendtél, csak azt, hogy arcon vágott ez a sorozatos vélemény, mikor bejöttem.
Lehet, nem kellett volna egyáltalán, jól elvoltam én egy hétig a fórum nélkül is, ahogy a BK sem hiányzik.