Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
Persze. A pasi farka után megy :)
Kösz! Szegény Szabi gyerek e szempontból olyan, akár egy marslakó. Vanda Lindával együtt bukik le. Annuska pedig már megvette a napraforgóolajat.
Alhasi gondolkodásnak nevezik :)
Ha csak nem ez: a szerelem öl, butít sé nyomorba dönt.. :-)))))
azért ez furcsa döntés lenne, hiszen attiláról gyakorlatilag semmit nem tudnak. és így rábízni egy céget...
ha nóra pasi lenne, azt lehetne mondani, hogy a farka után megy. nőknél van erre valami kifejezés?
Engem mindig az érdekelt, hogy mikor lesz vége már a sorozatnak. Már kilőtték az összes sztereotípiát.
Nóra haja: nekem jobban tetszik így, elvesztette, hozzáteszem, hál'Istennek az erőteljes paróka jellegét...
Szóval most jön az, hogy Attila lesz a cégvezető???? Szerintem az lesz Nóra nagy ötlete..
Szerintem jobban állt neki a régebbi frizu.
Szoktam, minden nap nézem:)
Nem olvasni kell, tévét nézni. Én is legalább háromszor láttam, mióta itthon vagyok. :)
Okés, igazad van. Nem olvastam az előzetest:)
az előzetes szerint ott találkoznak. zsolt megkérdezi, mit csinál ott, mire lindácska közli, hogy az ajándékért jött...
innen már nehéz bármit is megmagyarázni...
bizonyítsa be. elvégre a boltban is bizonyítania kell, hogy jogosan jelentkezik az ajándékért...
Gondolom a Kristály nem egy kisbolt, elég sokféle bolt lehet ott. Ha nem pont ott találják az illatszer elött, akkor bármit mondhat:)
Max úgy tudná kimagyarázni, hogy ő is kapott egy ugyanilyen ajándékutalványt, amit PONT a Kristályban kellett átvenni:)
Ja, kivételesen nem olvastam. Viszont, ha ott is lesz, nem biztos hogy nem tudja magát kimagyarázni. Elvégre apja lánya:)
Az előzetes szerint ott lesz.
Jó reggelt!
Igen, nekem a régi haja jobban tetszett:)
Szerintetek Linda ott lesz a Kristályban, vagy esetleg csavarnak egyet rajta, és nem így oldódik meg Zsolt problémája, hanem Vanda leplezi le??!!
megbocsátjuk:)
és most gyerünk vissza a BK-hoz
Észrevettétek, hogy Nóra fodrásznál volt?:)
Elnézést mindenkitől.
Hiba volt felvennem a kesztyűt és részt vállalnom a hangulat elrontásában. Ez valóban nem ide tartozik.
Rosszul tettem.
Ez az eredeti, tegnap regisztráltam. Csak eddig nem szóltam hozzá semmilyen témához. Eddig bírtam ki.
Használd nyugodtan az eredeti nick-neved.
Gyerekek, mi ez az odamondogatás már napok óta. Fejezzétek be, mert szétcsapok:)))
Legalább őszinte voltál. Az is valami.
Általában (az esetek 100%-ban), a közléskényszeres tagadja, hogy ebben szenvedne. Viszont imád mártírkodni.
Hogy te milyen kekec vagy.
Én meg azért, mert nem sorolom magam az üres fecsegők, tartalmatlan lamentálók közé.
Akik pedig tartják magukat az elmarasztaló véleményhez, ezt is készséggel tudomásul veszem.
Szerintem vörös és vékony:)))
Ez így nem jó, mert akkor miért írta az előzetes, hogy Klau nagy árat kér Zsolttól? Szerintem igenis megmarad a pénze
További ajánlott fórumok: