Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
Andrásnak most nem értem mi baja van. De ezen fognak összeveszni ez biztos. Itt mindig mindenki vmi hülyeségen veszik össze.
Péterék meg elkötöttek egy buszt. Adódik a kérdés, h honnan tud buszt vezetni? Az nem olyan egyszerű mint kocsit. A másik, h mi fog történni mert vmi fog az tuti. Elüt vkit, nekimegy vminek, balesetet szenvednek mint Tóni.
Clau nagoyn unszimpatkus volt mikor Zsoltot alázta. Zsolt jól nyomta mikor "lelőtte" a sörösüveggel. :) Remélem Clau még padlóra kerül 1x. De hát ilyen, imád belerúgni abba aki már a földön van. Arra nem gondolt ,h ha Zsolt nem fizet akkor Zsófi is veszélybe kerülhet? Elvégre az uzsorások nem finomkodnak, ha pedig épp nincs Zsolt otthon, de Zsófi igen akkor őt kapja el ill. ha Molotov repül a lakásba akkor Zsófi is megésrülhet.
Nnna, ha a kötsögbunkó romantikát ragad... :D
Géza... ZámbóJimmy... DelhusaGjonni... Feketepákó :D
igen, az arányokkal van a baj.
De nem a sorozat fennállásának idejével.
nem tudom, miért ragaszkodtok a sorozat időtartamának és Bandika életkorának egyezéséhez.A sorozatban nem úgy telik az idő, ahogy az életben, felesleges ezt a szemükre vetni.
DE:
Ha a cselekmény menetének valószínűsíthető idejét tekintjük, akkor is túl öreg a Timikiét játszó leányzó, de akkor sem a normál időben kell kiszámolni a vélhető életkorát, mint pl. tegnap valaki beírta, hogy Timike sorozatbeli születésekor született az ő gyermeke, és most 2,5 éves.
Lacihoz fűződő kapcsolata kezdettől ellentmondásos.
Már többször bebizonyosodott, hogy nem sokra becsüli egyedüli bizalmasát, sőt lenézi, pedig nem egyszer kapott már tőle hasznos tanácsot.
Csak örülni lehet annak, hogy az utóbbi időben Laci egyre gyakrabban bírálja őt, éspedig mindig megalapozottan.
Jaj, ne sopánkodj már.
Szerintem egyszerűen annyi az egész, hogy anno mindkettőjük esetében a másik volt az aktívabb, kezdeményezőbb, vehemensebb. Alex, és Zsuzsa. Most tudat alatt ugyanazt várják el, és amit alapjáraton adni tudnak, az nem elég.