Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
Megértelek, én is sokáig bosszankodtam, de egy ideje eljutottam oda, hogy bizonyos távolságból nézem a Bk-t, természetesen nem a szó fizikai értelmére gondolok.
..és már nem hoz különösebben lázba a vérszegény, lassan döcögő cselekmény, mert kevés újat látni, annál több ismétlődő ötletet, helyzetet, mesterkélt konfliktust.
A sorozat alaposan elfáradt /hiába lép be néhány új figura/, ezt csak az nem veszi észre, aki nem akarja.
Azért a "Guldenburg" után és a "Dallas" közben ezt is nézzük-jobbára megszokásból.
engem ez a része borzasztóan irritál!
Olyan kisgyerek lenne jó, amikor Nóra visszajött Kangyalról. Ő tényleg 2-3 évesnek tűnik. Ez a kislány viszont 9 éves,amint láttuk.
Félő, hogy legközelebb olyat látunk aki kb 12-15 éves,pedig mégcsak 4-5 éves lesz. Erre kellene ügyelni:((
Ideje /volna/ tudomásul vennünk, hogy ez egy lezseren, nagyvonalúan készített szappanopera-naivitásokkal, irrealitásokkal körítve.
Csak nekem nem sikerül ezt tolerálnom, immár sokadik éve..
:DD
az oké, hogy a sorozatokban az a lényeg,mikor egy gyerek is szerepel, hogy olyat válogassanak,aki sokat beszél,aktív,de azért korban hozzá illőt,nem aki majdnem 10 évvel idősebb..
mert Timike 3 éves lesz,ez a kis csaj 9 éves..
15 éves Balázs,
az új színésznőt,aki a házmesternőt alakítja majd. szerintem ez a 2 lehetséges
megtaláltam a jövő heti tartalmat:
András fél, hogy Júlia még nem szakadt el teljesen a múltjától. Kinga bíztatja Vilmost, járjon el a nyugdíjas klubba. Vilmos talál is magának egy "érdekes" hölgybarátot. Miklós nem foglalkozik Timivel, inkább azt próbálja kideríteni, hogy honnan van Attilának a vagyona. Claudia újra reménykedik, hogy Zsófi és Zsolt kapcsolata véget ér. Imre és Nikolett megharagszanak Bandira és Kamillára, és komoly döntést hoznak, ami nem nyeri el a fiatalok tetszését. Vanda és Linda barátsága ismét veszélyben van. Nő a feszültség Orsolya és a nővére között.
a szomszéd szobából hallottam a BK előzetesét, csak annyit értettem, hogy Vilibá éppen mondja Gézának: fiam,szeretném neked bemutatni..... töbet nem hallottam, mire átmentem a tv-hez, már csak Géza döbbent fejét láttam.
Kit akar neki az öreg bemutatni vajon??
Jogos érv, bár Clau inkább egy cigánykaravánt fogadna be a Villába, mint a húgát és donjuani sógorát. Persze mehetnek Zsoltékhoz is! :ODDD
Ha a házmesterné sem, akkor vajon ki???
végülis miért kezdene el reszketni? Attól függetlenül,ha egy "család" lesznek Julival,nem hinném,h a részvényese lehetne a KFT-nek.Inkább hátrébb húzódik,minthogy belefolyjon a vitákba!
vagy ha ebből a kapcsolatból házasság lenne,akkor már valamelyst köze lenne a céghez?max.ha kívánkozik!Habár anno Zsuzsával is ez történt..majdnem