Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
Értem. :) De gustibus non est disputandum. :)
De azért azt elismertem, hogy Szőke Zoli jobb színész, remélem, ennek örülsz. :) Legalábbis ezt a figurát jobban hozza. :) 11 évnyi rutin nem semmi.
Pontosan, és ez jó eséllyel meg is fog történni.
AMúgy nekem százszor inkább bejön külsőre Attila, mint Miki. :)
Azt olvastam egyszer az interneten , hogy Szolnokon(?) van a legtöbb bk rajongó.Pedig én pesten is mindenkit túl teszek X) :DD
szóval, a statisztikák szerint,naponta nem tudom hányan(ez jól kezdődik..:DD)nézik a google oldalán a BK képeket és a híreket a színészekről:D
nekem nem tetszik!
De az egyik barátnőmnek iszonyatosan bejön,s a nóziját is imádja XD
ja és a popsiját is:D
Nem magát a férjmérgezést tartom irreálisnak (anno egy faluban sorozatban csinálták az asszonyok.
Konkrétan a tegnapi jelenet volt nagyon kétesélyes.
hát ha egyszer pályázna Attila az ügyvezetői posztra
akkor biztos, hogy összevesznének, hiszen Claudia mindenáron megakarná kaparintani a céget.. majd hülye lenne azt a sok sok pénzt veszni hagyni. Chöh:D
Attila és Claudia összeveszni? hmm..soha napján. annál nagyon szövetségesek,csakhogy tönkre tehessék Mikit. Miki is ugyanezt akarja.. :DD szóval..
De én Miki helyére nem tudnék elképzelni más pasit.
Úgyis mondanám, hogy a színészt ne helyettesítsék, mert nagyon hiteles.
Igen Tánczos esete is ugye, ajánlott olvasmány Balaton Balázs Tánczos dosszié könyve. Nem mernék megesküdni rá ,h ártatlan, de 99%-ban biztos, és az is tény, h mondvacsinált okokkal ítélték el tele volt az egész nyomozás hibákkal és nem volt ellene semmiféle nem cáfolható bizonyíték.
De lehetne a Móri mészárlást is említeni ,h ahol azóta már régen kiderült ,h bizony nem azokat ítélték el miatta első körben akik tették. És még ki tudja hány hasonló volt még.
egy rajongó másképp látja.:-))
én szememben utána a BK nem lenne BK :S
Mikit helyettesíteni? hihihiii...... ez kész vicc..
bocsi,ezzel nem téged akarlak kinevetni..
De ez más tészta.
Miki és Attila között hatalmas különbség van.SZERINTEM.
Na igen és Mikiék nélkül NEM érne semmit a sorozat.
Akkor a Kalamár bácsi elgondolkozhat, hogy vajon hogyan tovább?..
és most mondom, hogy én CSAK a 2 kedvencem miatt nézem.
a sztorit önmagában szeretem,de ha ők ketten nem lennének, jah és a Bartha:DD , akkor..hmm......
tényleg, hun vannak Petiék?:O
miki egy speciális téma. Ha megbűnhődne, akkor mondjuk börtönbe kerülne, de nélküle már a sorozat tényleg nem ér semmit. esetleg a börtönből irányítana mint a nagy maffiafőnökök. Egyik beosztottja Laci. :DD
Vagy az Isten bűntetné meg egy balesettel, minekután tolókocsissá válna. Egy balesete volt, de azzal is jól járt mert akkor fedezték fel a tüdőrákját és időben meg tudták műteni.
Bármi történjék, jó vagy rossz,
MIKI MINDENBŐL JÓL JÖN KI!
Esetleg találni egy másik szereplőt aki mikihez hasonlítható, nagy nézőmegtartó erővel. Vagy Attila lenne az?
én teljesen megértem Géza kétségbeesését, hiszen új nő lépett az anyukája helyébe(:((),és nem akarja elveszíteni az apukáját is.
érdekes, hogy szerintem Vilihez jobban illene inkább az Orsi nővére, mint Pirike:O
" Persze képtelen vagyok lemondani róla" :DD
ez jó.
Férjmérgező asszonyka?
Erre azt mondom, hogy megtörténhet. Már nem tudom, hogy a filmben hogyan volt. Beteg volt az ember? Mert ha igen, akkor akár el is lehetne hinni a mérgezést. Ha nem, akkor kevésbé.
Biztosan vannak a kriminalisztikában rejtélyes halálesetek. Esetleg meggyanusítják az életben maradt házastársat majd bizonyítékok híján felmentik. Rémlik egy ilyen eset, Lengyelországban halt meg egy nő, gyanusították a férjet, de nem volt bizonyíték. Gyanús a Tánczos Gábor esete, erről egy topik is van itt a Hoxán. Legújabb információm szerint Tánczos most is kűzd(ene) a rehabilitációjáért, de gáncsolják.
gondolod, hogy egyszer majd Berényi is ögy-s lenne?
ahhoz túl sok minden kell.......